Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 33 34 35 36 37 38 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Aug 01, 2005 2:38 pm

Vykk
FeaRan
na wyjezdzie do Augustowa jakies 2 tygodnie temu nakrecilysmy z dziewczynami "horror"..oczywiscie wyszedl komiczny, ale licza sie checi xd xp jak bedziemy stare bedzie co pokazywac wnukom.. xp
ja poprossze juz teraz blaugh ... po oc czekac i pozwalac marnowac sie marzeniom biggrin
nie..naprawde chcesz zobaczyc? lol nie wiem, nie wiem..musze spytac dziewczyny, czy sie zgodza na rozpowszechnienie.. xp ale to taka amatorszczyzna..ajj..wstydze sie.. sweatdrop
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 2:41 pm

FeaRan
Vykk
FeaRan
na wyjezdzie do Augustowa jakies 2 tygodnie temu nakrecilysmy z dziewczynami "horror"..oczywiscie wyszedl komiczny, ale licza sie checi xd xp jak bedziemy stare bedzie co pokazywac wnukom.. xp
ja poprossze juz teraz blaugh ... po oc czekac i pozwalac marnowac sie marzeniom biggrin
nie..naprawde chcesz zobaczyc? lol nie wiem, nie wiem..musze spytac dziewczyny, czy sie zgodza na rozpowszechnienie.. xp ale to taka amatorszczyzna..ajj..wstydze sie.. sweatdrop
jesli wsydzisz sie tak bardzo jak rozmow o Defotnes'ach to wyciagne to z ciebei w ciagu godziny xd

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Aug 01, 2005 2:46 pm

Vykk
FeaRan
Vykk
FeaRan
jesli wsydzisz sie tak bardzo jak rozmow o Defotnes'ach to wyciagne to z ciebei w ciagu godziny xd
ehhh..rozwalasz mnie.. sweatdrop heart no nie wiem, naprawde, film jeszcze nie do konca obrobiony, musze sie skonsultowac z moja ekipa filmowa Awruk Ćam (TM) xp

btw, co do tego damskiego lub meskiego topiku..juz zapomnialam co napisalam o tej tresurze..dawno i nie prawda.. xp
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 3:09 pm

zes sie gdzies zapadl pod ziemie..a ja leciec juz powinnam cry namarie Vykkurwisty whee

SangekiNoYoru

Gailenquen

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 4:47 am

Najnowszy batman jest przyzwoity ^^ Tylko mnie sie glowny bohater nie podobal... Jestem wierna fanka Clooney'a w roli Bruce'a Wayne'a. Niektore ujecia byly naprawde godne uwagi, szczegolnie sceny z nietoperzami (wg mnie, oczywiscie). No i szalenie podobal mi sie pan, ktory gral doktorka Crane'a ^____^
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 5:17 am

Ibris
Najnowszy batman jest przyzwoity ^^ Tylko mnie sie glowny bohater nie podobal... Jestem wierna fanka Clooney'a w roli Bruce'a Wayne'a. Niektore ujecia byly naprawde godne uwagi, szczegolnie sceny z nietoperzami (wg mnie, oczywiscie). No i szalenie podobal mi sie pan, ktory gral doktorka Crane'a ^____^
ano, slyszalam bardzo pochlebne recenzje o nowym Batmanie, moj boy wrecz twierdzi ze to najlepsza czesc ze wszystkich 3nodding az normalnie nabralam chetki na pojscie na niego xd wrrrauuuu nietoperze rofl heart ale i tak nie pojde bo z moich nikt nie chce.. stare

SangekiNoYoru

kcdjvbgnjdkm

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 8:40 am

FeaRan
Ibris
ano, slyszalam bardzo pochlebne recenzje o nowym Batmanie, moj boy wrecz twierdzi ze to najlepsza czesc ze wszystkich 3nodding az normalnie nabralam chetki na pojscie na niego xd wrrrauuuu nietoperze rofl heart ale i tak nie pojde bo z moich nikt nie chce.. stare

muzyke z batmana wykorzystalysmy do naszego horroru 'Fetor powraca' biggrin
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 11:59 am

kingus
FeaRan
Ibris

muzyke z batmana wykorzystalysmy do naszego horroru 'Fetor powraca' biggrin
yyy..tak? surprised dobrze wiedziec xp to chyba fajna mieszanka bedzie.. xp

SangekiNoYoru

Vykk

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 1:51 pm

FeaRan
Ibris
na twojego chlopaka blaugh czy na nowego batmana blaugh question rofl
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 12:59 am

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 1:00 am

Vykk
FeaRan
z tym się zgadzam 4laugh
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 2:43 am

Vykk
FeaRan
Ibris
na twojego chlopaka blaugh czy na nowego batmana blaugh question rofl
ty chodzacy sarkazmie.. twisted domokun heart

na nowego Batmana, Mr Vykk.. xp

co do filmu..wiecie, jeszcze niewykonczony.. sweatdrop dam znac kiedys tam, jak wszyscy wyraza zgode na opublikowanie wink

SangekiNoYoru

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 1:43 am

zziajana wrocilam jakas godzine temu z seansu filmowego..cala noc ogladania filmow od 18 do 7 rano rofl

najpierw poleciala Mechaniczna Pomarancza..film dosc brutalny, jednak zbyt duzo przemocy w nim nie ma..raczej ukazana jest brutalnosc ludziego umyslu, nie zas kopniaki i tryskajaca krew..jeden z dziwniejszych filmow, jakie obejrzalam, jednak wszystko w nim jest dla mnie zrozumiale. ukazane jest w nim, z mala nutka humoru, (ktora powodowala ta dziwnosc) zycie mlodego degenerata od jego rozbojniczego trybu zycia, poprzez terapie w wiezieniu i szpitalu i kare wymierzona mu przez niegdysiejsze ofiary..ale moze za duzo powiedzialam :> niemniej polecam dla tych, ktorzy lykaja jeszcze filmy z lat 70., ja raczej nie odnajduje sie w tej dekadzie, mimo to nie zaluje obejrzenia tego klasyka.

drugi film - starsza wersja Lsnienia z doskonalym Jackiem Nicholsonem, no coz, horror bez chwili wytchnienia trzyma w napieciu, polecam jak najbardziej xd film oczywiscie nakrecony na podstawie ksiazki Kinga pod tym samym tytulem (drugi tytul, uchodzacy za pierwotny to Jasnosc). jesli chodzi o zgodnosc z fabula ksiazki, zauwazyc mozna pewne zmiany, jednak mi to nie przeszkadzalo (szczegolnie ze ksiazki nie czytalam xp ). nie zdradze tesci filmu, gdyz jest dosc prosta i trudno tu cokolwiek ukryc (i to moze sie nie podobac milosnikom ksiazki..). tak wiec polecam bardzo 3nodding

trzeci film - 28 dni pozniej..wg mnie swietny film, ukazujacy potwornosc ludzi, przez ktora cierpia niewinni..zarowno przedstawiciele homo sapiens, jak i reszty gatunkow. tematyka filmu przypomina mi troche 12 malp, gdyz tutaj rowniez ludzkosc ma do czynienia z epidemia..i musza radzic sobie w okrutnych warunkach..musza patrzec na meczarnie i smierc swoich bliskich i przyjaciol, niekiedy samemu ich "likwidowac", aby samemu przezyc..zostal tu poruszony moj ulubione tematy: zabawe ludzi w Boga oraz obraz upodlenia czlowieka w obliczu katastrofy..ten film utwierdzil mnie w przekonaniu, ze wielu ludzi na swiecie to istne potwory i one naprawde istnieja..

czwarty film, ktorego mam dosyc po wszystkie czasy..nowa wersja Lsnienia w rezyserii samego mistrza Kinga..fabula zgadza sie niemal idealnie procz kilku drobnych zmian wprowadzonych przez samego pisarza, i wszystko byloby wspaniale, gdyby nie hollywoodzkosc tego filmu..wogole na caly film skladaly sie 3 czesci, zlozone z kolei krotkich odcinkow przerywanych powolnym wygaszaniem obrazu, ktore mi sie bardzo nie podobalo..widac film zostal zlozony z serialu..nie ogladalam go, o ile wogole istnial. nowe Lsnienie wcale straszne nie bylo, jesli pragniecie dreszczyku strachu..no moze troche byl, ale tylko troche wink dobre efekty wizualne, swietna charakteryzacja, jednak ckliwosc ostatnich scen zepsula caly efekt..i niby film konczy sie zlowieszczo..mimo to nie przestraszylam sie ani troche, w koncu zaczelysmy sie smiac z dziewczynami z nawet najstraszniejszych scen sweatdrop ogladacie na wasza odpowiedzialnosc.

nooo..a za chwile pojde spac po tej nieprzespanej, ale jakze milej nocy.. xd
PostPosted: Thu Aug 04, 2005 2:30 am

FeaR wink az chce sie ogladac to co popisalas razz

a odnosnie 28dni pozniej mozna by inaczej troche zrecenzowac wink

Szpital prowadzi eksperymenty na zwierzetach a jesna z organizacji przeciwnych takiej dzialanosci uwalnia "smiercionosna"[uzylem tego oikerslenia specjalnie jak oibejrzycie dowiecie sie dlaczego xd ] malpe....28dni pozniej pewine facet budzi sie w pustym szpitalu...wychodzi rozglada sie ...i nic...caly londyn pusty...

to jako dodatek do recenzji powyzej...

Vykk

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 2:39 am

nie spie, nie dam rady..ta nocka zburzyla moj skrzetnie skladany do kupy zegar biologiczny.. stressed

no, zapomnialam napisac, jak sie zaczyna 28 dni pozniej, ale tak mi sie spodobal, ze az..az.. xp wyszlo takl, ze zamiescilam moje przemyslenia z nim zwiazane..to dla tych, co juz ogladali 3nodding

i dzieki za uznanie Vykk xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 33 34 35 36 37 38 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games