|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 10:38 am
Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 10:55 am
Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 11:08 am
Ozzwald Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen mrau .... a czemu ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 11:48 pm
Ozzwald Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen tez bym sie z nim zamienila stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 11:53 pm
Ridsu Ozzwald Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen tez bym sie z nim zamienila stare
.... eek .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 11:57 pm
revcat Ridsu Ozzwald Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen tez bym sie z nim zamienila stare .... eek ..... *kaszl kaszl* co taki zaskoczony*kaszl kaszl* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:05 am
revcat Ridsu Ozzwald Ita Lockheart Falcone Ita Lockheart ja lubie wink dobry dzien *melduje sie* wielka mi pociecha xd sad teraz zaczynam załowac ...... zamienil bym sie z tym pieskiem w sygnaturce... redface mrgreen tez bym sie z nim zamienila stare .... eek ..... nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:17 am
Ridsu nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface
nie no spoko.....tylko tak mnie troszke zatkalo....a swpka droga to kuna bacznosc!!! pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:22 am
revcat Ridsu nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface nie no spoko.....tylko tak mnie troszke zatkalo....a swpka droga to kuna bacznosc!!! pirate mrgreen czy moge o cos spytac towarzyszu generale?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:25 am
talk2hand jako iz nie naleze do gildi NiME chce sie spytac jak jest teraz z resetami bo wydaje mi sie ze od wczoraj ani jednego resetu nie bylo confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:34 am
Ridsu revcat Ridsu nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface nie no spoko.....tylko tak mnie troszke zatkalo....a swpka droga to kuna bacznosc!!! pirate mrgreen czy moge o cos spytac towarzyszu generale?
mozecie towarzyszko Ridsu! spocznijcie i pytajcie...
towarzyszko Monis reset byl...kolejny bedzie o 10 nic sie z resetami nie zmienilo...a na nime guild nuda wieje...malo ludzi itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:36 am
revcat Ridsu revcat Ridsu nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface nie no spoko.....tylko tak mnie troszke zatkalo....a swpka droga to kuna bacznosc!!! pirate mrgreen czy moge o cos spytac towarzyszu generale?mozecie towarzyszko Ridsu! spocznijcie i pytajcie... towarzyszko Monis reset byl...kolejny bedzie o 10 nic sie z resetami nie zmienilo...a na nime guild nuda wieje...malo ludzi itp. nuda wieje i tutaj bo rzadko kto tu bywa :/ ale ja nie rozumiem mi ciagle wyskakuje ze nie moge wiecej odpoczywac bo raz na reset bla... ale ja nie odpoczywalam w tym resecie confused ...ktos moze wie jakie objawy ma zapalenie plucow? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:37 am
revcat Ridsu revcat Ridsu nio cio kazdy ma prawo lubic co mu sie tam podoba redface nie no spoko.....tylko tak mnie troszke zatkalo....a swpka droga to kuna bacznosc!!! pirate mrgreen czy moge o cos spytac towarzyszu generale?mozecie towarzyszko Ridsu! spocznijcie i pytajcie... towarzyszko Monis reset byl...kolejny bedzie o 10 nic sie z resetami nie zmienilo...a na nime guild nuda wieje...malo ludzi itp. czy moge sie do pana przytulic towarzyszu generale? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:41 am
Twisted_Exile nuda wieje i tutaj bo rzadko kto tu bywa :/ ale ja nie rozumiem mi ciagle wyskakuje ze nie moge wiecej odpoczywac bo raz na reset bla... ale ja nie odpoczywalam w tym resecie confused ...ktos moze wie jakie objawy ma zapalenie plucow? twisted
no coz z tego co pamietam to bol glowy a szczegolnie skroni, kaszle ostry, trudnosci miejscowe z lapaniem oddechu, temperatura,
@Ridsu pytasz czy nie pytasz? bo sie rozmysle...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:43 am
revcat Twisted_Exile nuda wieje i tutaj bo rzadko kto tu bywa :/ ale ja nie rozumiem mi ciagle wyskakuje ze nie moge wiecej odpoczywac bo raz na reset bla... ale ja nie odpoczywalam w tym resecie confused ...ktos moze wie jakie objawy ma zapalenie plucow? twisted no coz z tego co pamietam to bol glowy a szczegolnie skroni, kaszle ostry, trudnosci miejscowe z lapaniem oddechu, temperatura, @Ridsu pytasz czy nie pytasz? bo sie rozmysle...... mrgreen aha dziekuje bardzo..........to ja sobie pojde i nie bede wiecej glowy zawracac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|