|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:57 am
dark wampirek dest dark wampirek dest nudno cos .. co by mozna bylo porobic w tak piekny i sloneczny dzisn :>?? wyjść na dwór i rozpuścić się =" hmm a pojdziesz ze mna :>? Ja unikam takiej pogody ;> mozna sie w cieniu schowac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= blah! Ale sztywno się zrobiło... to pewnie przezemnie xd ... wymyślmy coś ... mmmm może turniej tekkena tyle że bez użycia gry ani konsoli whee whee whee nie lepiej w pokemony blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:58 am
dest Wilczek-BWOM roman_zbawicieL ja nie lubie jak jem szynke a po bokach jest takie białe i łuste stare A To sie tłuszczyk nazywa ... i to sie je... a jelii nie lubisz to odcinasz ..ale jeszcze nikogo to nie zabiło !! a i co ty z ta szynka z Afryki przyjechaleś i mieso zobaczyłes pierwszy raz ??? Dest taki dzień sie siedzi na podwórku pije piwko .... i no wiesz ah te dziewczyny smile no tak ale te dziewczyny eh .. czemu zadnej nie ma crying ej, ja jetsem, al sie tylko nie odzywam i czytam co to piszecie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A można kopnąć w brzuszek? Albo uderzyć w splot słoneczny? Albo w kark? xd Albo palce w oczy, albo ciągnąc za nos/ucho? biggrin
żartuje. Dzisiaj jestem JESZCZe pokojowo nastawiona, chyba że mi sie przypomni to, że jutro wyjeżdżam na tydzień... NIEEEEE *łapie sie biurka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM dest Wilczek-BWOM roman_zbawicieL ja nie lubie jak jem szynke a po bokach jest takie białe i łuste stare A To sie tłuszczyk nazywa ... i to sie je... a jelii nie lubisz to odcinasz ..ale jeszcze nikogo to nie zabiło !! a i co ty z ta szynka z Afryki przyjechaleś i mieso zobaczyłes pierwszy raz ??? Dest taki dzień sie siedzi na podwórku pije piwko .... i no wiesz ah te dziewczyny smile no tak ale te dziewczyny eh .. czemu zadnej nie ma crying Dziewczyny to takie stoty podłe ... ze jak sa potszebne to ich nie ma nigdy .... xp A wy to może lepsi co? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:59 am
Charmie_Hiwatari ja nienaiwdze tłuszczu w szynce, wymiotuje jak tlyko moje usta go dotkną xp Nastepna ...... . . . . Która sie boji kawałeczka tłuszczyku !!! .... a co masz na boczkach to samo ... biggrin tylko w ochydniejszej postaci ! stressed ] dark wampirek nie obawiaj sie slonca ono tylko opala ...no chyba ze przecholujesz to opazenia ..udar rak skóry .. Korangar =[XF]= ja dziekuje za turniej !!! wole np zapasy w kislu z jakaś ładną dziweczyna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:01 am
Wilczek-BWOM Charmie_Hiwatari ja nienaiwdze tłuszczu w szynce, wymiotuje jak tlyko moje usta go dotkną xp Nastepna ...... . . . . Która sie boji kawałeczka tłuszczyku !!! .... a co masz na boczkach to samo ... biggrin tylko w ochydniejszej postaci ! stressed ] JA NIE EJSTEM GRUBA! scream scream stressed stressed domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:01 am
*Rzuca się na wilczka i ciagnie za uszy* Turniej!!! XDDDDDDDDDD
Ps. Odwala m dzis stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:02 am
Wilczek-BWOM Charmie_Hiwatari ja nienaiwdze tłuszczu w szynce, wymiotuje jak tlyko moje usta go dotkną xp Nastepna ...... . . . . Która sie boji kawałeczka tłuszczyku !!! .... a co masz na boczkach to samo ... biggrin tylko w ochydniejszej postaci ! stressed ] dark wampirek nie obawiaj sie slonca ono tylko opala ...no chyba ze przecholujesz to opazenia ..udar rak skóry .. Korangar =[XF]= ja dziekuje za turniej !!! wole np zapasy w kislu z jakaś ładną dziweczyna Niestety ładna dziewczyna woli zapasy z ładnym facetem whee whee whee blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM Charmie_Hiwatari ja nienaiwdze tłuszczu w szynce, wymiotuje jak tlyko moje usta go dotkną xp Nastepna ...... . . . . Która sie boji kawałeczka tłuszczyku !!! .... a co masz na boczkach to samo ... biggrin tylko w ochydniejszej postaci ! stressed ] dark wampirek nie obawiaj sie slonca ono tylko opala ...no chyba ze przecholujesz to opazenia ..udar rak skóry .. Korangar =[XF]= ja dziekuje za turniej !!! wole np zapasy w kislu z jakaś ładną dziweczyna Tłuszcz jest ochydny >< Taa opala. Tylko lekarze zabronili mi na nie wychodzić ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o, widze ze drazliwe tematy poruszamy wink hih
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:03 am
Korangar =[XF]= Niestety ładna dziewczyna woli zapasy z ładnym facetem whee whee whee blaugh blaugh blaugh to wtakim razie to coś dla mnie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:03 am
Charmie_Hiwatari JA NIE EJSTEM GRUBA! scream scream stressed stressed domokun domokun Pokasz fotke bo ci nie wieze biggrin buhahaah Korangar =[XF]= ty cwaniak a wiesz jak wygladam ??? Lina-san ał Lina nie szalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 5:04 am
Korangar =[XF]= Wilczek-BWOM Charmie_Hiwatari ja nienaiwdze tłuszczu w szynce, wymiotuje jak tlyko moje usta go dotkną xp Nastepna ...... . . . . Która sie boji kawałeczka tłuszczyku !!! .... a co masz na boczkach to samo ... biggrin tylko w ochydniejszej postaci ! stressed ] dark wampirek nie obawiaj sie slonca ono tylko opala ...no chyba ze przecholujesz to opazenia ..udar rak skóry .. Korangar =[XF]= ja dziekuje za turniej !!! wole np zapasy w kislu z jakaś ładną dziweczyna Niestety ładna dziewczyna woli zapasy z ładnym facetem whee whee whee blaugh blaugh blaugh tgo raczej jest tak: głupia dziewczyna woli zapasy z ładnym facetem xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|