Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 347 348 349 350 351 352 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 12:23 pm

Ugye rosszul láttam, hogy már Eperke és barátai is van Gaián?! Kishúgom hogy örülne neki......
PostPosted: Tue Nov 09, 2010 12:55 pm

bogcsa1013
Ugye rosszul láttam, hogy már Eperke és barátai is van Gaián?! Kishúgom hogy örülne neki......

Kisrajczy írta az alapvetően nem szükséges... topikba:

III_Kisrajczy_III
Új ingyen item van, ami a kalapkedvelőknek Yol jöhet.
HA belestekide (nem kell meglesni a trailert, úgy is megadja az Inventory-ba), akkor kaptok egy ilyet. ^^

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Nov 09, 2010 1:34 pm

Igen, jól láttad. Abból az előzetesből lehetett felvenni akár 3-szor is.
PostPosted: Wed Nov 10, 2010 4:40 am

Az offereknél ha a "Super Rewards" almenüre mentek, van ott egy olyan, hogy egy Seafight nevű játékba kell regisztrálni. De ez most nem 5, vagy 7 cash-t ad, hanem kapásból 40-et biggrin Szerintem megéri, egy perc az egész.

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Sun Nov 21, 2010 11:30 am

FIGYELEM!!!

Egy hírem van mindenkinek! Öcsém nem használja a cuccait és nekem sem kelet az accuntja, mint cucc szerző, így egyik barátom veszi át senki se lepődjön meg ha ő ír vagy egy-két helyen meg változik. Köszi
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 2:26 am

1 kis véleméyn a cash offerekől... Némelyik olyan hogy vegyél ezt-azt némelyik regisztrálj és csinálj ezt azt és némelyik regisztrálj és játszd ezt azt a játékot. De ha nem akarsz online vásárolni meg ilyenek, akkor a listában a free-t válasszátok a lista tetjén (all free meg asszem purchase van ott).
Nekem a legkézenfekvőbb az a Earth 2.0 Facebookos játék, amelynek a reklámjánál egy zöldhajú nő van az egyik kategória tetején. Csak az a "baj" hogy a játék egy pontján másokat kell meghívni... sweatdrop Azért 400 cash járna ha végigvinném/vinnénk a játékot.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 6:12 am

Obilia
1 kis véleméyn a cash offerekől... Némelyik olyan hogy vegyél ezt-azt némelyik regisztrálj és csinálj ezt azt és némelyik regisztrálj és játszd ezt azt a játékot. De ha nem akarsz online vásárolni meg ilyenek, akkor a listában a free-t válasszátok a lista tetjén (all free meg asszem purchase van ott).
Nekem a legkézenfekvőbb az a Earth 2.0 Facebookos játék, amelynek a reklámjánál egy zöldhajú nő van az egyik kategória tetején. Csak az a "baj" hogy a játék egy pontján másokat kell meghívni... sweatdrop Azért 400 cash járna ha végigvinném/vinnénk a játékot.

Igen, de mire kijátszod, addigra nem lesz érvényes ... Olyan sokáig tart. Amúgy köszi, h említettél a fórumomból. =)
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 6:28 am

Én a Surveyhead-en regiztem, mely valami közvélemény kutatós, felmérős oldal. A kitöltésekkel plusz Ft-ot, avagy Dollárt lehetett szerezni, igaz nem túl sokat. Ha jól vettem ki, akkor lehet cash-re valahogy beváltani, ha már 5000 Ft, 50 Dollár körüli a keresett összeged. De szerintem ahhoz pluszba be kéne fizetni, vagy nem tudom. Egyenlőre feladtam, nem ér annyit a 115 cash.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Nov 26, 2010 7:25 am

III_Kisrajczy_III
Obilia

Igen, de mire kijátszod, addigra nem lesz érvényes ... Olyan sokáig tart. Amúgy köszi, h említettél a fórumomból. =)

Szívesen. Mikor is?
Jah, hosszadalmas meg gondoltam a facebook ismerőseim nemigen szállnának be a játékba. Akinek megy az angol annak közepesen nehéz szerintem. Ha valaki hajlandó belépni abba a játékba velem fb-n megpróbálhatjuk, nekem mind1, de nem muszáj. Nem fogok falni menni azért, hogy nem szerzek casht játékkal vagy mindenféle netes vásárlással/feliratkozással. Régen 2-3x szedtem casht saját pénzből, most már nem. Ennyi.
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 1:27 pm

Nah srácok mivel elhagytam a guildet egy kis ideig (ne tagad te is tudod hogy miért és ne gyere azzal hogy: -elhagytad guildet question , féle dumával mert erre senki sem kíváncsi scream ) és mivel az anyám fajta megnyugodós szívem más szóval rohad túl nem vagyok makacs ember vagyok (nah ilyenkor szégyellem hogy túl messze estem az apám fájától stare ) hajlandó vagyok ismét aktív lenni (amivel azzal jár hogy pár ötletet megpróbálom teljesíteni bár nem tudom hogy miért csinálom stare ) ha most itt a fórumon vagy a profilomon vagy akár levélben is de levél esetében valamilyen speciális formában bocsánatot kértek de nem úgy hogy egy ember kér bocsánatot és a több lesz*r nem legalább 10 ember írásban írjon bocsánatot hogy számomra szívből fontos dolgot csak úgy lesz*rtok cry (bár ebből az írásból ismét lesz*s lesz és sok ellenséget szerzek stare )

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 2:16 pm

Lurzt
Nah srácok mivel elhagytam a guildet egy kis ideig (ne tagad te is tudod hogy miért és ne gyere azzal hogy: -elhagytad guildet question , féle dumával mert erre senki sem kíváncsi scream ) és mivel az anyám fajta megnyugodós szívem más szóval rohad túl nem vagyok makacs ember vagyok (nah ilyenkor szégyellem hogy túl messze estem az apám fájától stare ) hajlandó vagyok ismét aktív lenni (amivel azzal jár hogy pár ötletet megpróbálom teljesíteni bár nem tudom hogy miért csinálom stare ) ha most itt a fórumon vagy a profilomon vagy akár levélben is de levél esetében valamilyen speciális formában bocsánatot kértek de nem úgy hogy egy ember kér bocsánatot és a több lesz*r nem legalább 10 ember írásban írjon bocsánatot hogy számomra szívből fontos dolgot csak úgy lesz*rtok cry (bár ebből az írásból ismét lesz*s lesz és sok ellenséget szerzek stare )

Lurtz ez most hiszti? Nem értem miért vagy felháborodva.... Ha olyan feladatok csinálsz, amik túl időigényesek, meg még kreativitást is igényel, meg sok szabadidőt, akkor ne lepődj meg, hogy nem lesz extra nagy aktivitás....
PostPosted: Sat Dec 11, 2010 4:01 am

Karácsonyi Gaia dolog: nagyon tetszenek a snowflake cuccok és végre nem a régi 2009 előtti karácsonyi cuccban vannak az eladók mint tavaly smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Dec 12, 2010 9:01 am

Lurzt

Nem szerzel ellenséget, írtam is, azért reagálhatnál... Egyikünknek se jó ha rengeteget várunk arra a 10 levélre, bocsánat. Inkább írj a topikjaidba, én biztos, hogy válaszolni fogok. És megkérek másokat is, ha kell, hogy reagáljanak.

Napsi hisztinek nem nevezném, mindenki más. Kit mi milyen érzékenyen érint. De ez nem lehordás akar lenni sweatdrop

Nem tudom ki szarja le ki nem én nem és Napsi se, különben nem reagált volna, de nem biztos hogy mindenki bocsánatot fog kérni. Inkább kérdezzük meg őket miért nem írtak. Bár van 1-2 tippem:

1. nem annyira érdekli őket (ezt el kell fogadni, nincs /szinte/ semmi, amit mindenki szeret).
2. éppen nem látták a guild menüpontban a legfrissebben posztolt topikba.
3. nem volt ötletük, mit rajzoljanak/írjanak az RP-be meg a rajzolós feladatokhoz.
4. fáradtak voltak.

Sorolhatnám... Én se posztolok mindig mindenhova persze nem vagyok erre a legjobb példa.

Megbeszélhetnénk valamit, teljesítettem egy ígéretemet, legalább engem méltass priviben válaszra!
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 1:04 pm

Obilia
Lurzt

Nem szerzel ellenséget, írtam is, azért reagálhatnál... Egyikünknek se jó ha rengeteget várunk arra a 10 levélre, bocsánat. Inkább írj a topikjaidba, én biztos, hogy válaszolni fogok. És megkérek másokat is, ha kell, hogy reagáljanak.

Napsi hisztinek nem nevezném, mindenki más. Kit mi milyen érzékenyen érint. De ez nem lehordás akar lenni sweatdrop

Nem tudom ki szarja le ki nem én nem és Napsi se, különben nem reagált volna, de nem biztos hogy mindenki bocsánatot fog kérni. Inkább kérdezzük meg őket miért nem írtak. Bár van 1-2 tippem:

1. nem annyira érdekli őket (ezt el kell fogadni, nincs /szinte/ semmi, amit mindenki szeret).
2. éppen nem látták a guild menüpontban a legfrissebben posztolt topikba.
3. nem volt ötletük, mit rajzoljanak/írjanak az RP-be meg a rajzolós feladatokhoz.
4. fáradtak voltak.

Sorolhatnám... Én se posztolok mindig mindenhova persze nem vagyok erre a legjobb példa.

Megbeszélhetnénk valamit, teljesítettem egy ígéretemet, legalább engem méltass priviben válaszra!

5. valaki dolgozik és így is alig tudja azt a kicsi szabad idejét is beosztani.

Amúgy meg ez hiszti. Ráadásul szemrehányóan....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 1:18 pm

Ennyi erővel én is pukkadhatnék, mert van olyan topikom ami meghalt, a boltom alig működik (tisztelet annak a kevés kivételnek aki bekukkant, és még rendel is rajzot )
Semmire nem oldás az, ha az ember kizárja magát a dolgokból... Saját magának árt... Már bocsánat, de az élet nem áll meg Lurtz nélkül... Az meg kifejezetten bunkóság, hogy írunk neki ő meg nem válaszol. (pedig én találtam neki harcihörcsögös videót is, egyből eszembe is jutott Lurtz és be is linkeltem neki) De szerintem tegyük magunkat túl a dolgon.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 347 348 349 350 351 352 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games