|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 3:07 am
Xanvie 1-2 perce érdekes dolog történt. A My Gaia menüpontban egy kis piros TV jött be a fejlécen jobbra ott, ahol a daily chance kocsi szokott lenni. 3 kártya közül választhattam 1-et egyszerre, 100 gold-ot rejtett mindegyik. Onnan tudom, hogy többször is a My Gaia menüpontra kattintottam és még 2-szer előjött. Fura volt, nem tudom másnak is volt-e ilyen. Home-nál is bejön a kis képernyő. Így szereztem 1000 goldot. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 6:12 am
Oké, azóta tudom. Ugyanis ma reggel daily chace-eknél én is láttam a Home menüpontban itt is, meg a 3. tartalék figurámnál is, persze mindegyiküknél 3-szor felvettem, ugyanis 3-szor lehet, ha újra az adott menüpontba mész épp. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 10:43 am
asszem éppen írtam a fórumba, és bedobott egy kis kockát. rákattoltam, és berakta a 'Special' részbe, valami Wood micsoda éjjeliszekrényt.. és tök olcsó. ez mire jó??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 12:59 pm
Mostanában szinte minden nap vagy a Home, vagy a My Gaia menüpontban van ez a piros TV-s 3 x 100 gold-os dolog. Nem tudom köze van-e a Halloween-hez, de mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 6:54 am
Szép, a Hollywood-on a kocsma, vagy étterem, vagy nem tudom mi az pontosan előtt hoz most be mindenkit és Sims 3 díszítése van annak a környéknek. :O Persze nem baj, csak kicsit meglepődtem. Lent balra van egy fehér limuzin, rá lehet kattintani és akkor bevisz egy külön kis szobába, ahol valami ital cuccot lehet felszedni egy Sims 3-mas nőtől. Ugyanez feljebb bent a kocsmában, vagy étteremben, ám ott liláskék tér, új zene és fények lettek. smile Ott is feljebb jobbra egy Sims 3-mas nőtől lehet kérni, kapni egy cuccot. Méghozzá egy lila sálfélét. Szóval érdekes. És persze 3-szor lehet felszedni mind a kettőt, akárcsak a legtöbb mászkálós, mozi előzetes helyeken általában. Nyilván azoknak mondom, akik még nem tudják, akik már tudják, bocsi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 3:12 pm
A marketen új cuccokra figyeltem fel. Babydoll a nevük. Tehát lánycucc. Utánanéztem, azt írták a daily chanceből származik. A tunic-ok kb 4000et érnek a többi párszáz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 3:37 pm
Én már kaptam 2- is belőlük, tényleg a DC dobálja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 3:37 am
Jaja. Én eddig 2, vagy 3 alkalommal kaptam, volt köztük baby doll cipő, meg valami sárga zokniszerű harisnya is. És azóta annuncement-ben is kihirdették a Sims 3-mas cuccszerző dolgot a Hollywood-ról. Nem tudhattam előre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 6:04 am
Én nem kaptam még semmilyen Babydoll-cuccost.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 6:27 am
Sayen Ioway Bocsi, ha rossz helyen kérdezek, de nem tudtam hová írjam. Nézegettem a zomgos receptjeimet, és szelektáltam. Van egy, amivel nem tudok mit kezdeni... Az a neve, hogy: Regal Adornment. Egy db arany tojást kellene szereznem hozzá, de honnan? Végig néztem mindent, de nem találtam róla semmit. Melyik pályán lehet hozzá jutni? Azt a húsvéti zOMG eventnél lehetett szerezni, ha legyőztél egy aranytojást, utólag max marketen tudsz szerezni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2010 6:27 am
Sayen Ioway Bocsi, ha rossz helyen kérdezek, de nem tudtam hová írjam. Nézegettem a zomgos receptjeimet, és szelektáltam. Van egy, amivel nem tudok mit kezdeni... Az a neve, hogy: Regal Adornment. Egy db arany tojást kellene szereznem hozzá, de honnan? Végig néztem mindent, de nem találtam róla semmit. Melyik pályán lehet hozzá jutni? Ha rákeresel arra hogy regal vagy golden egg akkor 590k-ért megtalálod, szerintem vedd meg direktbe a regal adornment cuccot a marketen az sokkal olcsóbb. Eredetileg az idei húsvétból van, ugyanúgy meg kellett találni és meg kellett "ölni" mint most a Jacket (a tojás az nem támadott vissza viszont), és akkor pár héttel azután kinyílt és kijött egy regal bundle, abból meg egy valamilyen golden zomg-s gyűrű és a regal adornment. Még én se kaptam babydoll cuccot... Nekem a lila tetszik a legjobban. Nem lett volna orssz hozzá valamilyen fejfedő vagy kézbe fogható cucc szerintem, de így is jó smile Kíváncsi vagyok lesznek-e még ilyen daily chanceben nyerhető szettek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 11:22 am
Xanvie Mostanában szinte minden nap vagy a Home, vagy a My Gaia menüpontban van ez a piros TV-s 3 x 100 gold-os dolog. Nem tudom köze van-e a Halloween-hez, de mindegy. Nekem már csak 50 gold-ot ad....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 12:10 pm
Igen, már 50 gold-ot is ad néhány napja. Ám ugyanennyi ideje ad néha 200 és 500 gold-ot is. wink Mindig 3-szor lehet egy nap előhozni, ha frissíted a Home menüpontot, így jobbra fent újra megjelenik a kis TV. Ám már várni kell, míg a kártyák külön betöltenek. Ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|