|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:09 pm
Delein Dobra, to w takim razie powiedz mi gdzie jest moja płytka z Simami, kt??261; gdzies zgubiłam! a co ty taka ciekawska.. ? informacja kosztuje.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:10 pm
SERAFIN! znowu milczysz... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:12 pm
no i msuze elciec i przytlasy dla wszytskich....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:12 pm
Cirilla SERAFIN! znowu milczysz... stare serafin a co ty robisz że tak milczysz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:19 pm
Delein BeeWolf_san Delein Dobra, to w takim razie powiedz mi gdzie jest moja płytka z Simami, kt??261; gdzies zgubiłam! No i tu się zaczynaja problemy  poniewarz twoja płytka z simami jest ... hm nie wiem ..kurde zgubiona a jak cos sie zgubi to moja moc nie siega tam wink  Zawiodłam się na tobie... xd Ozz...a co, ty też jasnowidz? ja to wróżek jestem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:21 pm
Ozzwald Delein BeeWolf_san Delein Dobra, to w takim razie powiedz mi gdzie jest moja płytka z Simami, kt??261; gdzies zgubiłam! No i tu się zaczynaja problemy  poniewarz twoja płytka z simami jest ... hm nie wiem ..kurde zgubiona a jak cos sie zgubi to moja moc nie siega tam wink  Zawiodłam się na tobie... xd Ozz...a co, ty też jasnowidz? ja to wróżek jestem... blaugh W takich zwiewnych ciuszkach chodzisz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:24 pm
Delein Ozzwald Delein Ozz...a co, ty też jasnowidz? ja to wróżek jestem... blaugh W takich zwiewnych ciuszkach chodzisz :3 Ta on chodzi w garniaczkach ..a takiej 2 wrozki jak on jeden to 3 nie znajdziesz ...  Turl turl po podłodze ..hahah !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:24 pm
Delein Ozzwald Delein BeeWolf_san Delein Dobra, to w takim razie powiedz mi gdzie jest moja płytka z Simami, kt??261; gdzies zgubiłam! No i tu się zaczynaja problemy  poniewarz twoja płytka z simami jest ... hm nie wiem ..kurde zgubiona a jak cos sie zgubi to moja moc nie siega tam wink  Zawiodłam się na tobie... xd Ozz...a co, ty też jasnowidz? ja to wróżek jestem... blaugh W takich zwiewnych ciuszkach chodzisz :3 ja chodze tylko w skarze na f....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|