|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:49 am
mam pragnienie ale nie moge go ugasić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Cirilla MoonInverse Delein MoonInverse A kogo nie lubisz w Wiedźminie, Delein? Hm..zastanówmy się... Iskry...nie wiem, dlaczego, po prostu mnie irytowała...Tak samo Yarpen...Ale za to kocham Cahira i Regisa :3 Ja nie lubię Yennefer... Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że Tris byłaby lepsza dla Geralta. Albo Essi. 4laugh REGIS!!!!!! jednyna postac po ktorej plakalam jak umarla... moje biedactwo... Boże, jak ja rozpaczałam przy tej scenie...jeszcze przy łodzi, jak te widma ich się pojawiły...opanować się nie mogłam... Avsko Setsu! prawda? nie moglam po prstu, Regis!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla masz zaraz pzrestac... stare zyjesz wiec nie mysl mi o smeirci scream prosze sad cry gonk crying dobra słonko ale to już ten wiek tak, emeryt sie znalazł... xd *namietny całusek* nie mysl o smirci nyo.... bo sobie pójde... sad nie juz przestaje nie odchodzi dziekuje... heart Moje koffanie... heart *namietny cąłus i wtula sie w niego* bede tesknic wiesz? jak juz sobie pójde nie dlaczego? bo jestes moj toperek i szkoda ze tak dalego meiszkasz... sad tak będe tensknil tolko niewiem czemu czasem mi sie pojawiajo jakieś po* napisy i musze wszystko rozszyfrowywać a gdzie chcesz iść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:50 am
BeeWolf_san Yo ziom ....!! Co tam u was zwierzaki.  Chłopcy  i Dziewczęta  Wiecie Mam muze Od Des+a.... Co za masakra wyskakuje jakaś babka i spiewa hm hm " Eoe Eoe ... lala a potem koleś wyje ...bry byr "  ALe fajny Basik ....  Hieloł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:51 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla masz zaraz pzrestac... stare zyjesz wiec nie mysl mi o smeirci scream prosze sad cry gonk crying dobra słonko ale to już ten wiek tak, emeryt sie znalazł... xd *namietny całusek* nie mysl o smirci nyo.... bo sobie pójde... sad nie juz przestaje nie odchodzi dziekuje... heart Moje koffanie... heart *namietny cąłus i wtula sie w niego* bede tesknic wiesz? jak juz sobie pójde nie dlaczego? bo jestes moj toperek i szkoda ze tak dalego meiszkasz... sad tak będe tensknil tolko niewiem czemu czasem mi sie pojawiajo jakieś po* napisy i musze wszystko rozszyfrowywać a gdzie chcesz iść jak pojde z gai slonce koffane... heart Siada z nim na kanapie a potem mu na kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:52 am
prawda? nie moglam po prstu, Regis!! Ale wiecie, kogo mi jeszcze było cholernie szkoda? Milvy. Taka sympatyczna babka...i jeszcze taj małej Angouleme...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:52 am
Cirilla jak pojde z gai slonce koffane... heart Siada z nim na kanapie a potem mu na kolanach* na jak długo * tuli ją * wasza ulubiona postać z wiedźmina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:53 am
Delein Cirilla prawda? nie moglam po prstu, Regis!! Ale wiecie, kogo mi jeszcze było cholernie szkoda? Milvy. Taka sympatyczna babka...i jeszcze taj małej Angouleme... yhmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla jak pojde z gai slonce koffane... heart Siada z nim na kanapie a potem mu na kolanach* na jak długo * tuli ją * wasza ulubiona postać z wiedźmina duzo ich było heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein MoonInverse Delein MoonInverse A kogo nie lubisz w Wiedźminie, Delein? Hm..zastanówmy się... Iskry...nie wiem, dlaczego, po prostu mnie irytowała...Tak samo Yarpen...Ale za to kocham Cahira i Regisa :3 Ja nie lubię Yennefer... Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że Tris byłaby lepsza dla Geralta. Albo Essi. 4laugh Yenna akurat dla mnie taka obojętna była...A za Tris to ja tak niespecjalnie...na miejscu Yennefer chyba bym ją nabiła na pal głową w dół == XD Jaka Ty agresywna jesteś! Ja się Ciebie bać zaczynam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Delein Cirilla prawda? nie moglam po prstu, Regis!! Ale wiecie, kogo mi jeszcze było cholernie szkoda? Milvy. Taka sympatyczna babka...i jeszcze taj małej Angouleme... yhmm a mi cahira fajny gość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:54 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla jak pojde z gai slonce koffane... heart Siada z nim na kanapie a potem mu na kolanach* na jak długo * tuli ją * wasza ulubiona postać z wiedźmina Regis kurde...i Cahir...i Milva...i ogólnie cała ta paczka, po prostu wymiatali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:54 am
*Zaczyna grzebac pod kanapa wyrzucają wszystkie niezenzuralne gazetki na środek salonu*Nyu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|