|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:44 am
MoonInverse Delein MoonInverse A kogo nie lubisz w Wiedźminie, Delein? Hm..zastanówmy się... Iskry...nie wiem, dlaczego, po prostu mnie irytowała...Tak samo Yarpen...Ale za to kocham Cahira i Regisa :3 Ja nie lubię Yennefer... Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że Tris byłaby lepsza dla Geralta. Albo Essi. 4laugh Yenna akurat dla mnie taka obojętna była...A za Tris to ja tak niespecjalnie...na miejscu Yennefer chyba bym ją nabiła na pal głową w dół ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu^ ^*Wchodzi owinięta kocykiem*Jestem na troche 3nodding hieloł Sei 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu^ ^*Wchodzi owinięta kocykiem*Jestem na troche 3nodding witaj... o znalazA się kocyk.. ByA w w szufladzie z twoją bielizną xd redface skąd on się tam wzioł... Nie wiem ale bielizne masz ładną xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:46 am
Cirilla MoonInverse Delein MoonInverse A kogo nie lubisz w Wiedźminie, Delein? Hm..zastanówmy się... Iskry...nie wiem, dlaczego, po prostu mnie irytowała...Tak samo Yarpen...Ale za to kocham Cahira i Regisa :3 Ja nie lubię Yennefer... Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że Tris byłaby lepsza dla Geralta. Albo Essi. 4laugh REGIS!!!!!! jednyna postac po ktorej plakalam jak umarla... moje biedactwo... Boże, jak ja rozpaczałam przy tej scenie...jeszcze przy łodzi, jak te widma ich się pojawiły...opanować się nie mogłam... Avsko Setsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:47 am
Yo ziom ....!! Co tam u was zwierzaki.  Chłopcy  i Dziewczęta  Wiecie Mam muze Od Des+a.... Co za masakra wyskakuje jakaś babka i spiewa hm hm " Eoe Eoe ... lala a potem koleś wyje ...bry byr "  ALe fajny Basik ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu^ ^*Wchodzi owinięta kocykiem*Jestem na troche 3nodding witaj... o znalazA? się kocyk.. ByA? w w szufladzie z twoją bielizną xd redface skąd on się tam wzioł... Nie wiem ale bielizne masz ładną xd moja jest fajna, ale twoja mi się bardziej podoba... biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla MoonInverse Delein MoonInverse A kogo nie lubisz w Wiedźminie, Delein? Hm..zastanówmy się... Iskry...nie wiem, dlaczego, po prostu mnie irytowała...Tak samo Yarpen...Ale za to kocham Cahira i Regisa :3 Ja nie lubię Yennefer... Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że Tris byłaby lepsza dla Geralta. Albo Essi. 4laugh REGIS!!!!!! jednyna postac po ktorej plakalam jak umarla... moje biedactwo... ja na konicu jak ładowali geralta i jen do łudki (jeśli dobrze pamiętam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla masz zaraz pzrestac... stare zyjesz wiec nie mysl mi o smeirci scream prosze sad cry gonk crying dobra słonko ale to już ten wiek tak, emeryt sie znalazł... xd *namietny całusek* nie mysl o smirci nyo.... bo sobie pójde... sad nie juz przestaje nie odchodzi dziekuje... heart Moje koffanie... heart *namietny cąłus i wtula sie w niego* bede tesknic wiesz? jak juz sobie pójde nie dlaczego? bo jestes moj toperek i szkoda ze tak dalego meiszkasz... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu^ ^*Wchodzi owinięta kocykiem*Jestem na troche 3nodding witaj... o znalazA? się kocyk.. ByA? w w szufladzie z twoją bielizną xd redface skąd on się tam wzioł... Nie wiem ale bielizne masz ładną xd moja jest fajna, ale twoja mi się bardziej podoba... biggrin heart Mrau heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Yo ziom ....!! Co tam u was zwierzaki.  Chłopcy  i Dziewczęta  Wiecie Mam muze Od Des+a.... Co za masakra wyskakuje jakaś babka i spiewa hm hm " Eoe Eoe ... lala a potem koleś wyje ...bry byr "  ALe fajny Basik ....  Avsko...ale wy macie spaczenia jakieś XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|