|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:17 am
poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:18 am
MoonInverse Ja teA1A1artuje przecieA1 ;P Co u Ciebie, Ozz? 4laugh
Hejcia Mel Moon! 4laugh znowu się lenie zamiast do matury przygotowywać, a tak pozatym to nic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:18 am
Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... eek hahaha siema KUKUS...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:19 am
Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... cze a co ci sprzedali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:20 am
Cirilla MoonInverse Cirilla MoonInverse Chwila, chwila, chwila! Kto zna Danny? Morrigan znaczy się? Mua... ja ja znam... stare A chodzisz z nią do klasy? 3nodding nie, pochodze z szczecina, nei wiem czy ci o mnie opowiadała, dla niej znana jestem jako Yuki... xd zas ja zlyszłam dosc duzo o tobie Ze szczecina? To mowiła mi o Tobie 4laugh A co Ci o mnie nagadala? O.o Pewnie same okropnosci, bo ja na przerwach mecze ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... Musisz je wziąść podstępem :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a za co jeszcze banujecie...? i co jeśli mimo bana wejde na gildie spowrotem...? my nie banujemy bez uprzedzenia sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... cze a co ci sprzedali *przytula swojego toperka* milczysz ciagle sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:21 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE MoonInverse Wróciiiłaaam! Stęskniliście się? Pamiętacie mnie jeszcze, tak w ogóle? 4laugh cze koffanie czemu milczysz? przysłuchuje sie waszej rozmowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:21 am
MoonInverse Cirilla MoonInverse Cirilla MoonInverse Chwila, chwila, chwila! Kto zna Danny? Morrigan znaczy się? Mua... ja ja znam... stare A chodzisz z nią do klasy? 3nodding nie, pochodze z szczecina, nei wiem czy ci o mnie opowiadała, dla niej znana jestem jako Yuki... xd zas ja zlyszłam dosc duzo o tobie Ze szczecina? To mowiła mi o Tobie 4laugh A co Ci o mnie nagadala? O.o Pewnie same okropnosci, bo ja na przerwach mecze ^^"mówiłam mi ze uwielbaisz yaoi i ze chciałas mi Auriego na yaoica lub bi pzrerobic stare , a pozatym to móiła ze jestes spoko... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:22 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE MoonInverse Wróciiiłaaam! Stęskniliście się? Pamiętacie mnie jeszcze, tak w ogóle? 4laugh cze koffanie czemu milczysz? przysłuchuje sie waszej rozmowie ale ładnie urzadzilismy pokoik nie? ale ja nie lubie jak milczysz... wtedy mi smutno sad .... *całuuuusek* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... Musisz je wziąść podstępem :3 podstępem będę wołowinę brał... zaje...ogłuszyłem ją 4kilowym młotem gumowym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:23 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... cze a co ci sprzedali *przytula swojego toperka* milczysz ciagle sad staram sie nie mówic za wiele gdyż każde moje słowo może być ostatnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:24 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Kukus poprosiłem w sklepie o świeże mięso... i teraz obiad mi ucieka... cze a co ci sprzedali *przytula swojego toperka* milczysz ciagle sad staram sie nie mówic za wiele gdyż każde moje słowo może być ostatnie co ty gadasz?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|