|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:02 pm
Twisted_Exile Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted wysłałem Tao niezwykle miły list... z resztą Ozzy widział jak kurew jej nasłałem... teraz to mnie z pewnością znienawidzi... ale nie żałuję... kurwa, nie chcę być przyjacielem kogoś kto toleruje frajerstwo jako postawę życiową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:06 pm
Kukus Twisted_Exile Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted wysłałem Tao niezwykle miły list... z resztą Ozzy widział jak kurew jej nasłałem... teraz to mnie z pewnością znienawidzi... ale nie żałuję... kurwa, nie chcę być przyjacielem kogoś kto toleruje frajerstwo jako postawę życiową eh ona poprostu chroni slabszych bo sobie nie poradza w brutalnym swiecie...bo sa chronieni przez innych... oka troche dziwnie to brzmi wiem stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:11 pm
Twisted_Exile Kukus Twisted_Exile Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted wysłałem Tao niezwykle miły list... z resztą Ozzy widział jak kurew jej nasłałem... teraz to mnie z pewnością znienawidzi... ale nie żałuję... kurwa, nie chcę być przyjacielem kogoś kto toleruje frajerstwo jako postawę życiową eh ona poprostu chroni slabszych bo sobie nie poradza w brutalnym swiecie...bo sa chronieni przez innych... oka troche dziwnie to brzmi wiem stressed twisted pierdolisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:18 pm
Twisted_Exile rolleyes no co ty nie powiesz stressed nie powiem, że bym dziś nie poruchał... bo wręcz przeciwnie... poruchałbym, kurwa, i to jeszcze jak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 12:35 pm
Twisted_Exile Kukus Twisted_Exile rolleyes no co ty nie powiesz stressed nie powiem, że bym dzi�› nie porucha�‚... bo wr�™cz przeciwnie... porucha�‚bym, kurwa, i to jeszcze jak to co stoi na przeszkodzie? twisted bezdupność... umówiłem się z jedną dziweczką... ale się wykruszyła, druga gdzieś na mieście, trzecia w Szczecinie... zastępstwa szukać mi się nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:18 am
Kukus Twisted_Exile Kukus Twisted_Exile rolleyes no co ty nie powiesz stressed nie powiem, że bym dzi�› nie porucha�‚... bo wr�™cz przeciwnie... porucha�‚bym, kurwa, i to jeszcze jak to co stoi na przeszkodzie? twisted bezdupność... umówiłem się z jedną dziweczką... ale się wykruszyła, druga gdzieś na mieście, trzecia w Szczecinie... zastępstwa szukać mi się nie chce
kurwa kurwa kurwa..... i dobrze kukus podchodzisz do sprawy towarzyszu.... tolerowac takie gowno jak ten caly linkin....ja pierdole sa pewne granicew tolerancji...ale chuj z tym...ja dzisiaj musze w pracy kuna siedziec....kurze pioro motyla noga.....ale mam dzisiaj nerwa....
a tak w ogole to witam wszystkich.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:27 am
oi! i co tam sluchac? zyjecie jakos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:31 am
revcat oi! i co tam sluchac? zyjecie jakos? jakos staramy sie zyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:38 am
Twisted_Exile revcat oi! i co tam sluchac? zyjecie jakos? jakos staramy sie zyc...
tzn. ze sie nie staracie skoro tylko jakos....jakos to za malo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:39 am
revcat Twisted_Exile revcat oi! i co tam sluchac? zyjecie jakos? jakos staramy sie zyc... tzn. ze sie nie staracie skoro tylko jakos....jakos to za malo.... bo nie wiem po co sie starac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 1:51 am
Kukus Twisted_Exile Kukus Twisted_Exile rolleyes no co ty nie powiesz stressed nie powiem, że bym dzi�› nie porucha�‚... bo wr�™cz przeciwnie... porucha�‚bym, kurwa, i to jeszcze jak to co stoi na przeszkodzie? twisted bezdupność... umówiłem się z jedną dziweczką... ale się wykruszyła, druga gdzieś na mieście, trzecia w Szczecinie... zastępstwa szukać mi się nie chce biedactwo... sweatdrop swiat jest okrutny.... PS: z wielka ochota bym przeczytala Twoj list do tao musi byc fascynujacy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|