|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 2:43 am
Észrevettem 1-2 Gaia újdonságot. Az egyik újdonság a hamarosan jövő események mutatója, melyet kitettek a főoldalra. A mostani hamarosan jövő dolgok (már az eventről is szó van, aminek a linkje mögött hosszú leírás van, majd azt is postolom külön, remélem nem gond, de lehet új topikban is mert elég valószínű hogy a Halloween event ismertetőjének része az). Tehát: Halloween: Sírveszély! Nemsokára jön! Egyesülnek a Gaiabéliek, hogy visszaverjék a támadó szellemeket. Új kirakók: November 1. hetén jönnek. Rakj ki kirakókat, melyeket nem láttál azelőtt. Friss hal: november 22. hetén jön. Új horgászbotok és még több a Halászáshoz. A szellemes dolog lényege, hogy sokféle szellem jellemrajzát láthatjuk egy NPC, "A Sírásó" jóvoltából (itt), aki saját elmondása szerint: "Attól félek, hogy talán játszottam egy kis szerepet az elszabadulásukban, bár csupán azért csináltam, hogy megszabadítsam őket a kínjaiktól." A szellemek neveire kattintva journalok jöttek be, és minden bejegyzés fórumposztra utal vissza. Tehát néha írkálnak a fórumokba és reagálnak 1-1 gaia felhasználó posztjára, a maguk stílusában. Gondolom ez a "bevezető"(?) Mindenféle szellem van, harapós kutyaarcú cirkuszi dolgozó, feltűnösködő zenész, csáberővel csalogató gazember, ártalmatlan gyerek, aki az anyagtalanság előnyeit élvezi stb. Többit majd valószínűleg egy Halloween topikba írom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 5:29 am
Ezt én is néztem. Akarok ilyen szellemet. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 5:36 am
Andro666 Ezt én is néztem. Akarok ilyen szellemet. XD Hehe smile Am ha a nevükre klikkelsz a sírásó írásában, akkor bejön a journaljuk, aminek a bejegyzései igazából némileg random postok. Meg válaszolnak is néha, a maguk stílusában. Na jó asszem megnyitok egy topikot a tereferébe (szellemek leírása lefordítva már).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 5:57 am
Obilia Andro666 Ezt én is néztem. Akarok ilyen szellemet. XD Hehe smile Am ha a nevükre klikkelsz a sírásó írásában, akkor bejön a journaljuk, aminek a bejegyzései igazából némileg random postok. Meg válaszolnak is néha, a maguk stílusában. Na jó asszem megnyitok egy topikot a tereferébe (szellemek leírása lefordítva már). Itt a Halloween topik, tereferében. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 7:54 am
Tényleg off, de kezdesz a nővéredre hasonlítani Obilia ... büszke vagyok, h látom, hogy segítesz nekünk Gaia-soknak. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 8:42 am
III_Kisrajczy_III Tényleg off, de kezdesz a nővéredre hasonlítani Obilia ... büszke vagyok, h látom, hogy segítesz nekünk Gaia-soknak. =D Is-is... sweatdrop Szeretek fordítani és az eljövendő dolgokról informálni, "bocs" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2010 9:13 am
Lol, köszi a hasonlatot Kisrajzcy, azért hidd el, hogy jó pár dologban különbözünk. razz Obilia jobban szeret fordítani és úgy informálni, míg én másképp. Már hogyha ebben értetted Obiliára, hogy kezd rám hasonlítani.
Engem az érdekel még, hogy vajon lesz-e B.O.O. és S.I.N. visszatérés és visszavágó csata köztük. wink Szerintem jó lenne, idén nyerjen a B.O.O.! smile Én mindenesetre továbbra is a B.O.O. oldalán harcolok, akár lesz visszatérés még akár részben is, akár nem, rajtam nem fog a sötét oldal S.I.N. ereje! wink Na meg persze a zOMG-n lévő majdani Halloween esemény is érdekel, hogy milyen lesz. Szerintem részben új lesz, részben olyan, mint a tavalyi, akárcsak a Húsvét volt. Az is részben hasonlított az előző évire.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 10:26 am
Lehet, hogy már csinálnak valamit a zOMG-vel mert daily chancezni akartam, kerékprügetés, se cucc, se gold nem kúszik az avim felé... még1x kerékre klikk és láss csodát megin t pörög megint nem ad semmit. (Azt viszont kiírja hogy "a szerencsekerék egy jutalmat adott neked".) Uzsgyi másik szerverre, ugyanaz. Uzsgyi Zen Gardenbe az ottani katonához a nyugati részen, ugyanaz. És a fehér jel se tűnik el a térképre. Szóval bug van, ami lehet hogy a zOMG átalakításához köthető (vagy nem). Más is tapasztlat ilyet vagy más furcsaságot a zOMG-ben ma?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 12:25 pm
csináltam magamról art -ot. véleményeket kérhetek? =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2010 1:45 pm
Arkrix csináltam magamról art -ot. véleményeket kérhetek? =)  Aranyos smile Nekem 2 dolog tűnik fel 1 picit: - picikét nagy a fej - kicsit kicsik a papucsok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 1:41 am
Jaja, jó kis rajz. wink Szerintem is picit kicsik a lábfejei a papucsokkal.
Nekem se mentek a daily chance-ek a zOMG-n, ugyanaz volt a helyzet, mint Obiliánál. Ma is kipróbáltam, de ugyanaz. Talán valóban a Halloween események miatt, amit majd feltesznek, vagy ettől független átmeneti hiba van, nem lehet tudni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2010 10:43 am
köszi a kommenteket =) hát a papucs így sikerült :/ a fej meg szándékosan lett nagy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 2:32 am
Oké. De attól még gyakorolhatsz. razz Én sajna nem vagyok ügyes a papíron való rajzolásból és főleg állatokat tudok kicsit gyerekesen rajzolni, bár nem mindegyik az. redface Hogy úgy mondjam kicsit rajzfilmszerűekre sikerülnek majdnem mindig. Én inkább Photoshop-ban vagyok ügyesebb képmanipulálásokban, több képrészlet egy összehozásában, egyéni design-okban, képek, képrészek felhasználásában, meg ilyenek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 11:21 am
1-2 perce érdekes dolog történt. A My Gaia menüpontban egy kis piros TV jött be a fejlécen jobbra ott, ahol a daily chance kocsi szokott lenni. 3 kártya közül választhattam 1-et egyszerre, 100 gold-ot rejtett mindegyik. Onnan tudom, hogy többször is a My Gaia menüpontra kattintottam és még 2-szer előjött. Fura volt, nem tudom másnak is volt-e ilyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2010 11:38 am
cb -n, ilyen pénzadós topik, az a feladat, hogy mond el mire költenéd. beírtam (poénból), hogy a szegény avik megsegítésén. és kaptam 100k -t o.O én poénnak szántam de így enyhe kéztetést érzek arra, hogy tényleg segítsem a szegényebbeket :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|