|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:17 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile nie kilka bylo 11 mrgreen twisted no to jeszcze malusko.. teraz 3 bo cos tam usuwal powiem ze nawet bardzo malusko ale coz moze wiecej osob sie przylaczy rofl mrgreen twisted nio miejmy nadzieje w kazdym razie powodzenia... a jasnie pana kukusa wywalili crying no widze wlasnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:29 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile nie kilka bylo 11 mrgreen twisted no to jeszcze malusko.. teraz 3 bo cos tam usuwal powiem ze nawet bardzo malusko ale coz moze wiecej osob sie przylaczy rofl mrgreen twisted nio miejmy nadzieje w kazdym razie powodzenia... a jasnie pana kukusa wywalili crying no widze wlasnie twisted szkoda sweatdrop PS: modem mi sie tnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:36 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile nie kilka bylo 11 mrgreen twisted no to jeszcze malusko.. teraz 3 bo cos tam usuwal powiem ze nawet bardzo malusko ale coz moze wiecej osob sie przylaczy rofl mrgreen twisted nio miejmy nadzieje w kazdym razie powodzenia... a jasnie pana kukusa wywalili crying no widze wlasnie twisted szkoda sweatdrop PS: modem mi sie tnie crying no ale zawsze jest on na RP mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:48 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile teraz 3 bo cos tam usuwal powiem ze nawet bardzo malusko ale coz moze wiecej osob sie przylaczy rofl mrgreen twisted nio miejmy nadzieje w kazdym razie powodzenia... a jasnie pana kukusa wywalili crying no widze wlasnie twisted szkoda sweatdrop PS: modem mi sie tnie crying no ale zawsze jest on na RP mrgreen twisted ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:58 am
Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:59 am
Twisted_Exile Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted no wlasnie.... glupkowato stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 2:49 am
Ridsu nio miejmy nadzieje w kazdym razie powodzenia... a jasnie pana kukusa wywalili crying eeeee.... ja go widze na memberslist........ ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 6:13 am
Twisted_Exile Ridsu ale na RP to zadko ktokolwiek jest sweatdrop bo wszyscy na POGG siedza stressed twisted jak to zrobilas ze sie ogolocilas wlosow nie tracac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 6:57 am
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl wlasnie przyjelam zaproszenie do gildii Chaza rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted tam jest taki guzik "report guild" napisz modom, ze tam sie rozmawia o ostrym seksie z przyzadami a sa nieletni uzytkownicy, oni maja hopla na tym punkcie. bedzie smiesznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 7:24 am
racqel Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl wlasnie przyjelam zaproszenie do gildii Chaza rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted tam jest taki guzik "report guild" napisz modom, ze tam sie rozmawia o ostrym seksie z przyzadami a sa nieletni uzytkownicy, oni maja hopla na tym punkcie. bedzie smiesznie... oi to raczej czasem mozna o innej gildi powiedziec rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 8:55 am
melduje sie ....hm... chyba szeregowy ta ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 10:06 am
Ita Lockheart melduje sie ....hm... chyba szeregowy ta ? *patrzy na nia podejrzanie* a to sie jeszcze okaze stare stancie rowno co to ma byc? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 10:22 am
Ridsu Ita Lockheart melduje sie ....hm... chyba szeregowy ta ? *patrzy na nia podejrzanie* a to sie jeszcze okaze stare stancie rowno co to ma byc? mrgreen *staje rowno* meldujem ze byłam ttu pierwszom dziewczynom na rp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 11:03 am
Ita Lockheart Ridsu Ita Lockheart melduje sie ....hm... chyba szeregowy ta ? *patrzy na nia podejrzanie* a to sie jeszcze okaze stare stancie rowno co to ma byc? mrgreen *staje rowno* meldujem ze byłam ttu pierwszom dziewczynom na rp 3nodding brawo bardzo dobrze gdybym mogla dala bym ci awans ale nie odemnie to zalezy... wiec bimbrem poczestuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|