|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:23 pm
Lethiel lol... musze mykac sad crying crying papa 'przytula i całuje na pożegnanie' jutro się zobatczymy 3nodding heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:24 pm
Sayokun Lethiel lol... musze mykac sad crying crying papa 'przytula i całuje na pożegnanie' jutro się zobatczymy 3nodding heart heart heart *wtoola sie i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:25 pm
Lethiel Sayokun Lethiel lol... musze mykac sad crying crying papa 'przytula i całuje na pożegnanie' jutro się zobatczymy 3nodding heart heart heart *wtoola sie i znika* papa 'macha różowemu obłoczkowi'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:27 pm
Sayokun już go skrzyczałem 3nodding ci angicy się nas boją wiedziałaś??? myślą że wciąż odbieramy zapasy broni z rosji a jedna amerykanka z ktora ostatnio rozmawialam myslala ze jestesmy krajem mlodym, powstalym z rozpadu ZSRR gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:27 pm
Omega Sun Sayokun już go skrzyczałem 3nodding ci angicy się nas boją wiedziałaś??? myślą że wciąż odbieramy zapasy broni z rosji a jedna amerykanka z ktora ostatnio rozmawialam myslala ze jestesmy krajem mlodym, powstalym z rozpadu ZSRR gonk xd xd xd http://www.astercity.net/~huzaar/img/mapa_wlkrp.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:47 pm
czemu tak cichutko siedzicie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:49 pm
Omega Sun czemu tak cichutko siedzicie? niewiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 1:58 pm
Omega Sun czemu tak cichutko siedzicie? ja myślałem, że już tylko jełop i Lethiel zostali, więc zająłem się robieniem porządku i innych topicach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 2:03 pm
Kukus Omega Sun czemu tak cichutko siedzicie? ja myślałem, że już tylko jełop i Lethiel zostali, więc zająłem się robieniem porządku i innych topicach ooo witam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 2:19 pm
znikam sie uczyc xp
Dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 2:30 pm
Omega Sun znikam sie uczyc xp Dobranoc 4laugh 3m sie, Alfa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 2:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 3:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 5:24 pm
OMG! OMG! eek To... to po prostu niesamowite.... wlasnie dostalam trunka! i jest to moj juz drugi trunk dzisiaj!! dokladnie! dwie skrzyneczki jednego dnia! eek Czyzby Gaia nagle sie taka hojna zrobila? przez jakies trzy miechy nic nie mialam a potem nagle pod koniec wrzesnia w dwa dni zebralam PL PB i T nio i teraz jeszcze te dwa eek nie moge w to nadal uwierzyc.... w dodatku ostatnio widzialam juz kilka komentow ze ktos jednago dnia dostal PL PB i T czyzby rzeczywiscie jakas rewolucja? nio dobra..... juz ochlonelam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|