|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:45 am
racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... a czym sie zajmujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:46 am
racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:49 am
Twisted_Exile racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted chyba ze moralny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:52 am
Ridsu racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... a czym sie zajmujesz? telefony w mojej glowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:55 am
racqel Twisted_Exile racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted chyba ze moralny... za malo snu ogolnie rzecz biorac, ale jakos nie moge spac ostatnimi czasy... i pije zeby zasnac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:56 am
racqel Twisted_Exile racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted chyba ze moralny... nie wnikam... a nie masz jakis proszkow od bolu glowy? czy juz brales i nic nie dalo? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:57 am
racqel racqel Twisted_Exile racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted chyba ze moralny... za malo snu ogolnie rzecz biorac, ale jakos nie moge spac ostatnimi czasy... i pije zeby zasnac. O.o to chyba masz jakie powazne problemy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:02 am
Twisted_Exile racqel racqel Twisted_Exile racqel jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie... O.o a od czego przemeczenie cisnienie pogoda? bo chyba raczej ne kac twisted chyba ze moralny... za malo snu ogolnie rzecz biorac, ale jakos nie moge spac ostatnimi czasy... i pije zeby zasnac. O.o to chyba masz jakie powazne problemy sad nie, zeby tam od razu powazne, takie tam, zycie. wiesz jak to jest : raz na wozie, raz w nawozie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:03 am
racqel nie, zeby tam od razu powazne, takie tam, zycie. wiesz jak to jest : raz na wozie, raz w nawozie. tja ze nie chce sie czasami zyc ,problemy egzystencjalne stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 7:12 am
Twisted_Exile racqel nie, zeby tam od razu powazne, takie tam, zycie. wiesz jak to jest : raz na wozie, raz w nawozie. tja ze nie chce sie czasami zyc ,problemy egzystencjalne stressed najchetniej to bym przespal cale zycie. p.s. masz bleda w sigu, to nie jest czas przeszly. "s**t happens"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 7:13 am
racqel Twisted_Exile racqel nie, zeby tam od razu powazne, takie tam, zycie. wiesz jak to jest : raz na wozie, raz w nawozie. tja ze nie chce sie czasami zyc ,problemy egzystencjalne stressed najchetniej to bym przespal cale zycie. p.s. masz bleda w sigu, to nie jest czas przeszly. "s**t happens" nie tylko ty stressed sad dzieki za zwrocenie uwagi nie zauwazylam juz poprawiam 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:48 am
racqel p.s. masz bleda w sigu, to nie jest czas przeszly. "s**t happens" ja myslalem ze to specjalnie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 11:59 am
ugabuga....... faza wczesno jesiennnego dola minela...... teraz przyszedl czas na jesienna glupawke i pustke...... *robi opcemu puci puci* mrgreen
dzidzia kce piciuuuuuuuu v000000000dzia heart stwierdzilam ostatnio ze sie zgadzam z osiolkiem........
Nie mysle, a jestem.
wiec ide sie uczyc...... przekitrane......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:58 pm
opcy modem na POGG oi!
pamientam dobre czasy jak ja z Kukusem sbie bestrosko chulalismy po POGG i banowalismy co popadnie ajjjj to były czasy !
ale sie skonczyło, przysedłkrysys, Linkin i Malaria.... teraz mamy R.P ... i my tym draniom pokarzemy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 11:48 pm
a dzis dla odmiany kacyk, po rumie wczoraj i 2 godziny snu. a czemu nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|