|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2010 8:03 am
Lurzt szerintetek meddig kell gyűjteni a matricákat? Jó kérdés... talán egy következő lehetséges RIG-ig vagy "NPC-eseményig"/gaia manga fejezetig. Nem tudom... (Fent írtak csak tippek).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 6:54 am
hú van egy-két gaia npc cosplay, ami nagyon jól sikerült. alapból is Sam a kedvencem, de a cosplaye feltette az i-re a pontot xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2010 11:54 am
III Slash III hú van egy-két gaia npc cosplay, ami nagyon jól sikerült. alapból is Sam a kedvencem, de a cosplaye feltette az i-re a pontot xd Jaja a Sam-es nagyon jó lett smile A Moiránál sejtettem hogy az az egyik legesélyesebbb (egy topikba valaki összegyűjtötte szinte az összes fotót NPCnként csoportosítva) na és a Moirások közül sok olyan volt ami alig vagy kevésbé hasonlított rá (főleg a világosabb barna hajúak). Győzetesek közül még nagyon tetszenek: Blaze, Stein, Alruna nő, Cresento, Overseer + Sentinel (bevásárlókocsis, az nagyon állat arról is sejtettem hogy győznek biggrin ) meg a Ginos is nagyon tetszik smile A többi is tetszik de ezek még jobban egy picit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 05, 2010 1:19 pm
A Sam-es tányleg jó volt, a másik ami tetszett nekem, az Cresento meg Rigel smile Am a másik: szavazzunk a kedvenc Kingdom Hearts: Birth by Sleep főhősre! smile (A Toy Sory 3 ez már nem volt meglepetés) Ecsém, Aqua már toronymagasan vezet'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 3:02 am
JUövő 7végén lesz az őszi animecon (Bp, Pecsa). A napokban veszek majd jegyet, ki tud majd jönni? smile Cosplay egyelőre nincs de lehet hogy vmi OC-nek beöltözök (jó lenne egyszer egy Gaia avi cosplay hihi). Tényleg milyen is lenne... magyar guild csoportos cosplay... (fantáziaszárnyalás bocsi).
No szóval ki az aki majd jön ill. tud jönni? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 4:07 am
crying már van megígért programom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 4:28 am
Én nem tudok jönni mert pénz hiányban vagyok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2010 4:52 am
Oké... sajnálom sweatdrop Napsi semmi baj. Nekem is lesz programom de csak az egyik nap... (az animeconon kívül). Maci? Mal? stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 1:41 am
Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2010 2:50 am
bogcsa1013 Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb...... Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 8:27 am
Obilia bogcsa1013 Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb...... Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile Híres anime kalóz van?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 8:35 am
Akitta-chan Obilia bogcsa1013 Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb...... Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile Híres anime kalóz van?One Piece ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 14, 2010 9:08 am
Akitta-chan Obilia bogcsa1013 Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb...... Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile Híres anime kalóz van?Miért a kérdés? Én nem tudok ilyenről sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2010 1:16 am
Engem végül ez a hajós, vadászós esemény mégse kötött le igazán. Ez van. Plusz mostanában ritkábban és kevesebbet jöttem fel (nem minden nap és ha igen, csak pár percre) néhány ok miatt, na meg mással is újra többet játszottam, játszom. Persze azért nagyjából követem a Gaia főbb eseményeit, nézem az újabb announcement-eket, daily chance-ek, akvárium stb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2010 2:10 am
Xanvie Engem végül ez a hajós, vadászós esemény mégse kötött le igazán. Ez van. Plusz mostanában ritkábban és kevesebbet jöttem fel (nem minden nap és ha igen, csak pár percre) néhány ok miatt, na meg mással is újra többet játszottam, játszom. Persze azért nagyjából követem a Gaia főbb eseményeit, nézem az újabb announcement-eket, daily chance-ek, akvárium stb. Őszintén szólva szerintem ez a Frontier Skies elég unalmasra sikerült. A végén már abba is hagytam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|