Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 342 343 344 345 346 347 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Sep 01, 2010 8:03 am

Lurzt
szerintetek meddig kell gyűjteni a matricákat?

Jó kérdés... talán egy következő lehetséges RIG-ig vagy "NPC-eseményig"/gaia manga fejezetig. Nem tudom... (Fent írtak csak tippek).
PostPosted: Fri Sep 03, 2010 6:54 am

hú van egy-két gaia npc cosplay, ami nagyon jól sikerült. alapból is Sam a kedvencem, de a cosplaye feltette az i-re a pontot xd

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Sep 03, 2010 11:54 am

III Slash III
hú van egy-két gaia npc cosplay, ami nagyon jól sikerült. alapból is Sam a kedvencem, de a cosplaye feltette az i-re a pontot xd

Jaja a Sam-es nagyon jó lett smile A Moiránál sejtettem hogy az az egyik legesélyesebbb (egy topikba valaki összegyűjtötte szinte az összes fotót NPCnként csoportosítva) na és a Moirások közül sok olyan volt ami alig vagy kevésbé hasonlított rá (főleg a világosabb barna hajúak).
Győzetesek közül még nagyon tetszenek: Blaze, Stein, Alruna nő, Cresento, Overseer + Sentinel (bevásárlókocsis, az nagyon állat arról is sejtettem hogy győznek biggrin ) meg a Ginos is nagyon tetszik smile A többi is tetszik de ezek még jobban egy picit smile
PostPosted: Sun Sep 05, 2010 1:19 pm

A Sam-es tányleg jó volt, a másik ami tetszett nekem, az Cresento meg Rigel smile
Am a másik: szavazzunk a kedvenc Kingdom Hearts: Birth by Sleep főhősre! smile (A Toy Sory 3 ez már nem volt meglepetés) Ecsém, Aqua már toronymagasan vezet'

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Sep 08, 2010 3:02 am

JUövő 7végén lesz az őszi animecon (Bp, Pecsa). A napokban veszek majd jegyet, ki tud majd jönni? smile Cosplay egyelőre nincs de lehet hogy vmi OC-nek beöltözök (jó lenne egyszer egy Gaia avi cosplay hihi). Tényleg milyen is lenne... magyar guild csoportos cosplay... (fantáziaszárnyalás bocsi).

No szóval ki az aki majd jön ill. tud jönni? smile
PostPosted: Wed Sep 08, 2010 4:07 am

crying már van megígért programom

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Wed Sep 08, 2010 4:28 am

Én nem tudok jönni mert pénz hiányban vagyok
PostPosted: Wed Sep 08, 2010 4:52 am

Oké... sajnálom sweatdrop Napsi semmi baj. Nekem is lesz programom de csak az egyik nap... (az animeconon kívül). Maci? Mal? stb.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Sun Sep 12, 2010 1:41 am

Sajna én sem tudok jönni sad Majd legközelebb......
PostPosted: Sun Sep 12, 2010 2:50 am

bogcsa1013

Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Akitta-chan

PostPosted: Tue Sep 14, 2010 8:27 am

Obilia
bogcsa1013

Oké... szurkolok hogy a Sakuracon összejöjjön wink Jó lenne (ott is) egy guildtali 1x smile

Híres anime kalóz van?
PostPosted: Tue Sep 14, 2010 8:35 am

Akitta-chan
Obilia
bogcsa1013

Híres anime kalóz van?

One Piece ?

Lurzt

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Sep 14, 2010 9:08 am

Akitta-chan
Obilia
bogcsa1013

Híres anime kalóz van?

Miért a kérdés?
Én nem tudok ilyenről sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 16, 2010 1:16 am

Engem végül ez a hajós, vadászós esemény mégse kötött le igazán. Ez van. Plusz mostanában ritkábban és kevesebbet jöttem fel (nem minden nap és ha igen, csak pár percre) néhány ok miatt, na meg mással is újra többet játszottam, játszom. Persze azért nagyjából követem a Gaia főbb eseményeit, nézem az újabb announcement-eket, daily chance-ek, akvárium stb.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Fri Sep 17, 2010 2:10 am

Xanvie
Engem végül ez a hajós, vadászós esemény mégse kötött le igazán. Ez van. Plusz mostanában ritkábban és kevesebbet jöttem fel (nem minden nap és ha igen, csak pár percre) néhány ok miatt, na meg mással is újra többet játszottam, játszom. Persze azért nagyjából követem a Gaia főbb eseményeit, nézem az újabb announcement-eket, daily chance-ek, akvárium stb.

Őszintén szólva szerintem ez a Frontier Skies elég unalmasra sikerült. A végén már abba is hagytam
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 342 343 344 345 346 347 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games