|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:37 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla rózne, D&D, Vampire Masqarade i koputerowe: baldurs Gate, neverwinter Nights, IceWIND Dale... itp ^^ *dłuugi cłąus* jejqu ja etz musze zaraz leciec XD jak zawsze każdy gra w lepsze ststemy gonk szkoda że mykasz *namiętny całus i przytulas* Nie płacz koffanie... i pamietaj ze jestes mioe slonce i toperek... ^^ *całuus* heart koncze iste pisac i lece... szkoda pa *porzegnalny przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:38 pm
Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:39 pm
Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:41 pm
Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:42 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:43 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:44 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart ale ja nie chce zebyś mi nic oddawal 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:46 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart ale ja nie chce zebyś mi nic oddawal 3nodding heart jak sobie życzysz złotko heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:48 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart ale ja nie chce zebyś mi nic oddawal 3nodding heart jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:50 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart ale ja nie chce zebyś mi nic oddawal 3nodding heart jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:51 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel jush... skrzyneczka trafila do marketu 3nodding moja szczęściara 'przytula' *przytula* lol... zaczynam sie bać tego szczęścia... obdarowali mnie a potem jush nic nie dostane eek ... to dostaniesz ode mnie xd xd xd heart heart heart xd xd xd nie ma mowy ... nie bede ci nic zabierać 3nodding *wtoola sie* heart 'przytula i całuje' dla ciebie oddam wszystko heart heart heart ale ja nie chce zebyś mi nic oddawal 3nodding heart jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy nie sądze... po pierwsze tio kobieta... a po droogie ma dopiero 23 posty... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:53 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy nie sądze... po pierwsze tio kobieta... a po droogie ma dopiero 23 posty... O.o zagadaj z nią po polsku to sobie pujdzie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:54 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy nie sądze... po pierwsze tio kobieta... a po droogie ma dopiero 23 posty... O.o zagadaj z nią po polsku to sobie pujdzie xd blaugh xd xd xd ... nie chce jej straszyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:56 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy nie sądze... po pierwsze tio kobieta... a po droogie ma dopiero 23 posty... O.o zagadaj z nią po polsku to sobie pujdzie xd blaugh xd xd xd ... nie chce jej straszyc xd no tak jeszcze by ci zablokowali gaię i co... nie wytrzymał bym tego crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 12:58 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun jak sobie życzysz złotko heart heart heart mrau... *przytula* jakaś Kim741 chce mnie dodać do swojej friend list O.o.... dziwne rzeczy siem dzieją... O.o xd 'całuje' heart heart heart kto??? może to on wysyłał eventy nie sądze... po pierwsze tio kobieta... a po droogie ma dopiero 23 posty... O.o zagadaj z nią po polsku to sobie pujdzie xd blaugh xd xd xd ... nie chce jej straszyc xd no tak jeszcze by ci zablokowali gaię i co... nie wytrzymał bym tego crying crying crying *przytuuuulas* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|