|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:02 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Cornelia Erefashi Delein Ja mam zdupiony humor od 17 lat== A ja od kiedy obejrzalam Obcego 4! No co... Nie smiejcie sie! T__T lol.. wczoraj oglądalam rooj .... tio strasznie glupi film..... ale ja sie przy niem straaaaaasznie boje zawsze.... brr.... 'przytula' a ja wczoraj oglądałem pod napięciem robili na moim osiedlu a gwałciciel o kórym było mieszka w moim bloku eek ......... taaa fajnie się dowiedzieć że facet którego widziałeś codziennie idąc ze szkoły jest karanym gwałcicielem sweatdrop ................... eek eek eek .......................... taa naszczęście nie "polował" na moim osiedlu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:03 am
lol.. a ja sobie mieszkam w domku z ogroodkiem 3nodding jest tam dusho loodkow.. ale nikogo w moim wieku... oproocz Nerai ktoora mieszka 10 minootek drogi ode mnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:04 am
Sayokun taa naszczęście nie "polował" na moim osiedlu jeciu... tio straszne.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun taa naszczęście nie "polował" na moim osiedlu jeciu... tio straszne.. sad no jeszcze mogl dorwac naszego sayokuna i co chlopak mialby spatrzenie na cale zycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Od tych sensacji az mi obrazek Matki Boskiej z polki spadl! o_o *podnoszu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:06 am
Silver_day Lethiel Sayokun taa naszczęście nie "polował" na moim osiedlu jeciu... tio straszne.. sad no jeszcze mogl dorwac naszego sayokuna i co chlopak mialby spatrzenie na cale zycie tylko by sproobowal evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:07 am
Cornelia Erefashi Od tych sensacji az mi obrazek Matki Boskiej z polki spadl! o_o *podnoszu* Jaaaadźka, masz taki obrazeeeek? Wooof *respekt* *pokłoniki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:07 am
Cornelia Erefashi Od tych sensacji az mi obrazek Matki Boskiej z polki spadl! o_o *podnoszu* no to mnie bozia chyba pokarala bo niechcacy zwalilem jakis czas temu krzyz ze sciany sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:09 am
crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:09 am
Sayokun crying crying crying crying crying crying crying eek .... *podbiega i przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuula mocno* nie plakoosiaj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 11:10 am
Delein Jaaaadźka, masz taki obrazeeeek? Wooof *respekt* *pokłoniki* Przyblakal sie do mnie czysto przypadkowo. Znalazlam go w szkole na lawce i przygarnelam ^^ Ktos wyrwal z zeszytu, bezboznik! -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*znowu sziedzi milczaca na fotelu* jestem do dupy, gruba, brzydka i brzydka. Po co ja siew ogole urodziłam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun crying crying crying crying crying crying crying Co jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|