|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:17 am
ninja opcy modem na pogg...dobe wiesci gratulacje opcy
trza to opic *wyjmuje butelke i zaczyna pic z gwinta*
ateraz lece ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:23 am
Kiray ninja opcy modem na pogg...dobe wiesci gratulacje opcy trza to opic *wyjmuje butelke i zaczyna pic z gwinta* ateraz lece ninja *wyciaga butelke i zaczyna pic w samotnosci* cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:23 am
revcat racqel hehehehe. obydwa dobre. az dziwne. sorry za wczoraj brat, nie mialem nastroju. dzis pogadamy jak napiszesz kiedy bedziesz... tylko podaj mi swoj czas a ja sobie pozmieniam. dziwna to byla wczoraj cisza w sluchawce..... brat nic sie nie stalo sluchaj....hmm powiedzmy ze puszcze ci strzalke jak juz bede free w domu okey? spoko, tylko, ze nie gwarantuje, ze szybko oddzwonie, musze dobiec do budki jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:28 am
Kiray ninja opcy modem na pogg...dobe wiesci gratulacje opcy trza to opic *wyjmuje butelke i zaczyna pic z gwinta* ateraz lece ninja kupe czasu Kiray cool *poke poke* nie cham sie z tą butelka rolleyes dzisiaj jeszcze nie zdązyłam na lać do baku ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:52 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ? 3nodding nom chyba zamiast kukusa po skardze chaza rofl mrgreen twisted dobre dober... kukus wymiata ostatnio rofl talk2hand ani slowa o kukusie mam nienajlepsze wspomnienia talk2hand mrgreen twisted nie wnikam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:56 am
Ridsu Twisted_Exile talk2hand ani slowa o kukusie mam nienajlepsze wspomnienia talk2hand mrgreen twisted nie wnikam twisted stressed nie rozumiesz mam nienajlepsze wspomnienia bo on mnie pierwszego dni mojego pobytu na gai zbanowal wlasciwie za nic stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:00 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile talk2hand ani slowa o kukusie mam nienajlepsze wspomnienia talk2hand mrgreen twisted nie wnikam twisted stressed nie rozumiesz mam nienajlepsze wspomnienia bo on mnie pierwszego dni mojego pobytu na gai zbanowal wlasciwie za nic stressed twisted a mnie nawyzywal od progu za to ze chcialam byc mila crying ale moze mial zly humor sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:05 am
zadna anty-kukusowa koalicja tylko nie chce o nim rozmawiac confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:13 am
Twisted_Exile zadna anty-kukusowa koalicja tylko nie chce o nim rozmawiac confused twisted nie to nie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:15 am
a ja juz do niego uprzedzen nie mam idzie sie z nim dogadac... calkiem inteligetny czlek jak sie lepiej mu przyjrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:17 am
Ridsu a ja juz do niego uprzedzen nie mam idzie sie z nim dogadac... calkiem inteligetny czlek jak sie lepiej mu przyjrzec racje ci przyznaje inteligentny to on jest ale ja jakos nie potrafie sie przelamac stressed mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:31 am
Twisted_Exile racje ci przyznaje inteligentny to on jest ale ja jakos nie potrafie sie przelamac stressed mrgreen twisted ojojojo whee heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:41 am
Twisted_Exile Ridsu a ja juz do niego uprzedzen nie mam idzie sie z nim dogadac... calkiem inteligetny czlek jak sie lepiej mu przyjrzec racje ci przyznaje inteligentny to on jest ale ja jakos nie potrafie sie przelamac stressed mrgreen twisted nio to znajdz z nim swpolny temat np glany rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:42 am
jeszcze tylko 2 godziny i 50 min. pieprzona praca, jak mnie glowa boli dzis potwornie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|