|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:35 am
Lethiel Yumehayla Lethiel Sayokun Lethiel pink box !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek gratulacje heart heart heart co w nim co w nim co w nim??? eek eek eek angelic headband eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *mdleje* hehehe... zatkalo ?? :> to wszystko dlatego że się nad nami wyżywał twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:35 am
Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* 4laugh yay !! mamy skrzydelka na glowie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:36 am
Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* Kopcie lezacego, kopcie stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* 4laugh yay !! mamy skrzydelka na glowie !!! tylko mi z tąd nie odfruwaj heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Cirilla kolejny który mdleje, ech *wylewa na niego wiadro lodowatej wody* *zbyt duzy szok zeby zareagowac* to sie nazywa kara boska wiesz? *próbuje go ocucic...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Yumehayla Lethiel Sayokun Lethiel pink box !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek gratulacje heart heart heart co w nim co w nim co w nim??? eek eek eek angelic headband eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *mdleje* hehehe... zatkalo ?? :> to wszystko dlatego że się nad nami wyżywał twisted spotkala go kara xd hihihi.... podoba mi sie taki rodzaj kary na Yume... ja chce jeszcze raz !! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* 4laugh yay !! mamy skrzydelka na glowie !!! tylko mi z tąd nie odfruwaj heart heart heart *przytula* 4laugh whee 4laugh ... lol...... uwielbiam gaie !!! 4laugh daje mi cio ok dwa, trzy dni prezety !! O.o... a dzisuaj przeciesh dostalam pink linka ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Yumehayla Lethiel Sayokun Lethiel pink box !!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek eek eek eek gratulacje heart heart heart co w nim co w nim co w nim??? eek eek eek angelic headband eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek eek BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU crying crying crying !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *mdleje* hehehe... zatkalo ?? :> to wszystko dlatego że się nad nami wyżywał twisted spotkala go kara xd hihihi.... podoba mi sie taki rodzaj kary na Yume... ja chce jeszcze raz !! xd whee tym razem minisy xd nie wiem jak ale minisy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:39 am
Dostal kare za zlamanie przykazan: "Nie uzywaj Domo swego nadaremno" i "Szanuj gildiowicza swego" >:3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* 4laugh yay !! mamy skrzydelka na glowie !!! tylko mi z tąd nie odfruwaj heart heart heart *przytula* 4laugh whee 4laugh ... lol...... uwielbiam gaie !!! 4laugh daje mi cio ok dwa, trzy dni prezety !! O.o... a dzisuaj przeciesh dostalam pink linka ... eek ja rzadko cokolwiek dostaje *doł...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:40 am
Cornelia Erefashi Dostal kare za zlamanie przykazan: "Nie uzywaj Domo swego nadaremno" i "Szanuj gildiowicza swego" >:3 sesese... dobsh mu tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 10:40 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sei chan yuma a ja to weekend dostałam*zakłąda swoje skrzydełka* 4laugh yay !! mamy skrzydelka na glowie !!! tylko mi z tąd nie odfruwaj heart heart heart *przytula* 4laugh whee 4laugh ... lol...... uwielbiam gaie !!! 4laugh daje mi cio ok dwa, trzy dni prezety !! O.o... a dzisuaj przeciesh dostalam pink linka ... eek mi też ^^ (widać po sygnaturce a jestem na gai od 2 miesięcy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|