|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 4:34 am
 Pyrkon 2009, Del robiła w ochronie, przez 3 dni spała 4h i wypiła 7l tigera :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 2:16 pm
Delein the Wildest  Pyrkon 2009, Del robiła w ochronie, przez 3 dni spała 4h i wypiła 7l tigera :> Ah nie wiele kobiet na świecie potrafi się tak poświęcić dla kulek smile ... A masz coś dla mnie z tego polowania ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 10, 2009 2:47 pm
BeeWolf Ah nie wiele kobiet na świecie potrafi się tak poświęcić dla kulek smile ... A masz coś dla mnie z tego polowania ? Bylo mowic, podrzucilabym ci jakies najebane lasencje wink Bylo takich na kilogramy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 10:25 am
Delein the Wildest BeeWolf Ah nie wiele kobiet na świecie potrafi się tak poświęcić dla kulek smile ... A masz coś dla mnie z tego polowania ? Bylo mowic, podrzucilabym ci jakies najebane lasencje wink Bylo takich na kilogramy. Gdybyś tak zrobiła to moja miła by mi urwała moje kulki, a szczerze mówiąc po tylu latach to je polubiłem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 9:59 am
Fajnie wyszlas Delein ^^, pamietam cie jeszcze z czasow kilka lat temu ^^ a tu chii-chan, czyli ja biggrin jako lolita
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:32 pm
sweet_chii Fajnie wyszlas Delein ^^, pamietam cie jeszcze z czasow kilka lat temu ^^ a tu chii-chan, czyli ja biggrin jako lolita  oszkusz-ja-piernicze jak ja Cie dawno nie widzialem.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 2:10 pm
opcy sweet_chii Fajnie wyszlas Delein ^^, pamietam cie jeszcze z czasow kilka lat temu ^^ a tu chii-chan, czyli ja biggrin jako lolita  oszkusz-ja-piernicze jak ja Cie dawno nie widzialem.. surprised noo ^^, racja, kope lat ^^ ktos z gaia mlodziezy juz po slubnym kobiercu? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 21, 2009 1:26 pm
sweet_chii opcy sweet_chii Fajnie wyszlas Delein ^^, pamietam cie jeszcze z czasow kilka lat temu ^^ a tu chii-chan, czyli ja biggrin jako lolita  oszkusz-ja-piernicze jak ja Cie dawno nie widzialem.. surprised noo ^^, racja, kope lat ^^ ktos z gaia mlodziezy juz po slubnym kobiercu? ^^ Chcesz nam coś powiedzieć ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 23, 2009 12:38 pm
BeeWolf Chcesz nam coś powiedzieć ? ja? nie wink ja nie mam co, ale wy jestescie ode mnie starsi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 11:21 am
sweet_chii BeeWolf Chcesz nam coś powiedzieć ? ja? nie wink ja nie mam co, ale wy jestescie ode mnie starsi razz
... nie mow hop : S jeszcze nie, ale ktoz wie za ile... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 26, 2009 11:40 am
Dariia http://photos.nasza-klasa.pl/15820652/76/main/cf44274061.jpeg xp lubie twojego ipoda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 28, 2009 3:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 30, 2009 1:11 pm
 nie najnowsze - ale moim zdaniem najfajniejsze jakie mam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 30, 2009 1:21 pm
Wodzu  nie najnowsze - ale moim zdaniem najfajniejsze jakie mam wink
Hmm przypominasz mojego kuzyna ...xD Srednio go lubie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|