|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:25 am
revcat BeeWolf_san No No ... AHTUNG AHTUNG NiMOWICZE słyszałem ze ta babeczka z NiME załorzyła gildie NiME na gai :0 nie wiem po oko ale jak jej tam sie podoba, ... a ze mi sie to niepodoba to tepmy tepmy biggrin mrgreen marszalku bedziem tepic..... mrgreen zarzuc linkiem do mnie na gadu... mrgreen no własnie nie mam linka, mam info od Ozzwalda o tym zjawisku :] Racqel: jak piździ po skarpetkach u ciebie w pokoju to sobie farelke postaw ... i niechaj ci grzeje. A moze to przejmujace zimno oznacza ze natchodzi mroczna armia smieciarz ?! Twisted a tak pozatym to dobrze coraz blizej rozpoczecia szkoly i co dziwne nie moge sie doczekac tego ale tez nie chce co jest dosyc denerwujace bo nie wiem czego chce ja wiem czego chcesz rofl jestem supermenem masz ochote na super bzykanko rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:34 am
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san No No ... AHTUNG AHTUNG NiMOWICZE słyszałem ze ta babeczka z NiME załorzyła gildie NiME na gai :0 nie wiem po oko ale jak jej tam sie podoba, ... a ze mi sie to niepodoba to tepmy tepmy biggrin mrgreen marszalku bedziem tepic..... mrgreen zarzuc linkiem do mnie na gadu... mrgreen no własnie nie mam linka, mam info od Ozzwalda o tym zjawisku :] Racqel: jak piździ po skarpetkach u ciebie w pokoju to sobie farelke postaw ... i niechaj ci grzeje. A moze to przejmujace zimno oznacza ze natchodzi mroczna armia smieciarz ?! Twisted a tak pozatym to dobrze coraz blizej rozpoczecia szkoly i co dziwne nie moge sie doczekac tego ale tez nie chce co jest dosyc denerwujace bo nie wiem czego chce ja wiem czego chcesz rofl jestem supermenem masz ochote na super bzykanko rofl 4laugh hmmm....wydaje mi sie ze gdzies juz slyszalam ten tekst whee czy wy z ozzem to jeden mozg posiadacie ze jednymi tekstami operujecie? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:01 am
revcat Ridsu hmmm....wydaje mi sie ze gdzies juz slyszalam ten tekst whee czy wy z ozzem to jeden mozg posiadacie ze jednymi tekstami operujecie? rofl nie pyskuj do marszalka.....!!!!ja nie pyskuje... ja tylko grzecznie zapytalam ja dzis jestem grzeczna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:11 am
hehehehe. obydwa dobre. az dziwne.
sorry za wczoraj brat, nie mialem nastroju. dzis pogadamy jak napiszesz kiedy bedziesz... tylko podaj mi swoj czas a ja sobie pozmieniam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:24 am
rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:32 am
Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:32 am
Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted wielkie kargulacje dla opcego 4laugh juupii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:35 am
YumiTao Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ? 3nodding nom chyba zamiast kukusa po skardze chaza rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:38 am
Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ? 3nodding nom chyba zamiast kukusa po skardze chaza rofl mrgreen twisted dobre dober... kukus wymiata ostatnio rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:42 am
Ridsu Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ? 3nodding nom chyba zamiast kukusa po skardze chaza rofl mrgreen twisted dobre dober... kukus wymiata ostatnio rofl talk2hand ani slowa o kukusie mam nienajlepsze wspomnienia talk2hand mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 3:47 am
YumiTao Twisted_Exile YumiTao Twisted_Exile rofl trzeba uczcic awans Opcego na moda na POGG rofl rofl rofl mrgreen twisted confused
kto mu dał prace mrgreen ... Tao ? 3nodding nom chyba zamiast kukusa po skardze chaza rofl mrgreen twisted lool XD dziwi mnie ze sie zgodził ,no ale c�z to jego decyzja ... przynajmiej bedziemy miec za moda partyzanta cool oi oi oi ! rofl rofl rofl smiesznie bedzie ale nie sadze by on banowal kogokolwiek tylko dlatego ze nie lubi tej osoby mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:05 am
racqel hehehehe. obydwa dobre. az dziwne. sorry za wczoraj brat, nie mialem nastroju. dzis pogadamy jak napiszesz kiedy bedziesz... tylko podaj mi swoj czas a ja sobie pozmieniam.
dziwna to byla wczoraj cisza w sluchawce.....
brat nic sie nie stalo sluchaj....hmm powiedzmy ze puszcze ci strzalke jak juz bede free w domu okey?
@ridsu ja tylko ostrzegam.... 3nodding
ugabuga opcy modem moje gratulacje!!!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |