|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:48 am
Cornelia Erefashi *wkracza* Ello? :3 Ktos tu wspominal o fizyce? Jutro mam poprawe... -_- *kuj kuj* witaj 3nodding ja za tydzień mam duuuuuuuży sprawdzian z matmy crying też tża zacząć kuć crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:48 am
Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:49 am
Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* A trak nawiasem, to Delein jestem *podaje łapkę* gildiowa druidka...jak chcesz kogoś otruć, to zgłoś się do mnie...mogę też pomodlić się do drzewa, ale to za opłatą, albo przekopać ogródek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wstrzacha lapkom Leth* Aaa, milo mi, Corniak jestem ;3
A ja mam pojutrze sprawdzian z historii, muahahahaaa... x^x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:50 am
Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cornelia Erefashi *wstrzacha lapkom Leth* Aaa, milo mi, Corniak jestem ;3 A ja mam pojutrze sprawdzian z historii, muahahahaaa... x^x eek historia gonk chowa się za fotelem gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding Ja? Ja mam tylko fizyka-cudo^^...czworka za sama obecnosc na lekcji^^...sesesesese...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:51 am
Lethiel Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding xd zemsta evil domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:52 am
*waves to Delein* Ellou, ellou! Kurna, nie nadazam z witaniem xD;
Yume: Jakby byl cudo to by stawial piatki za sama obecnosc na lekcji... *sigh* Ale i tak masz dobrze, my mamy jedynie oceny ze sprawdzianow, ktore na dodatek porazajaco pokrecone bywaja <_>"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding Ja? Ja mam tylko fizyka-cudo^^...czworka za sama obecnosc na lekcji^^...sesesesese... ale pomożesz koeżance co??? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cornelia Erefashi *wstrzacha lapkom Leth* Aaa, milo mi, Corniak jestem ;3 A ja mam pojutrze sprawdzian z historii, muahahahaaa... x^x eek historia gonk chowa się za fotelem gonk gonk gonk Sesesesese...i kto tu sie teraz boi, co twisted ?! Sesesesese... domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun *Armia Domo opanowooje budynek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:53 am
Yumehayla Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding Ja? Ja mam tylko fizyka-cudo^^...czworka za sama obecnosc na lekcji^^...sesesesese... lol.. uwielbiam naszego fizyka 3nodding postawil mi 5 na koniec roku 3nodding whee za obecnosć na lekcjach i robienie notatek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:54 am
Dzienkju weri macz, jeszcze jakas radze se z fizyka... Na koniec roku wyciagnelam na czfoorem! x3 A w pierwszej klasie gima mialam piatke... Eeeh, staczam sie T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:54 am
Lethiel Yumehayla Sayokun Cornelia Erefashi Ja nie tyle, co zawalilam, ale udalo mi sie sprytnie spiepszyc z pierwszego sprawdzianu... Wiec teraz musze go pisnac na konsultacjach. Aaah, pieskie zycie |3 *zaklada obroze* yume ci pomorze on jest w tym dobry 3nodding Ja? Ja mam tylko fizyka-cudo^^...czworka za sama obecnosc na lekcji^^...sesesesese... lol.. uwielbiam naszego fizyka 3nodding postawil mi 5 na koniec roku 3nodding whee za obecnosć na lekcjach i robienie notatek 3nodding chciałbym mieć takich nauczycieli crying ale poszedłem do najlepszego liceum w poznaniu i teraz cierpie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|