|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:25 am
Yumehayla Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wystarczy ze pokazoojesz mi te okropne zdjęcia.. sad crying noi dorze już nie będe wytne sobie to na ręce żeby nie zapomnieć o obietnicy jak przed chwilą... eek ..... nic sobie nie wycinaj.. poprostu nie roob tego więcej sad no dobrze 'przytula' zero pająków i zero (na zapas) pokemonów obiecaj sad obiecuje 3nodding a jak znowu zapomnę to moż3esz mnie spalić fireballkiem A pioroonem? A mozna pioroonem scream twisted ?! ale lethiel nie umie piorónów a tylko ona może mnie ukarać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:26 am
Yumehayla Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wystarczy ze pokazoojesz mi te okropne zdjęcia.. sad crying noi dorze już nie będe wytne sobie to na ręce żeby nie zapomnieć o obietnicy jak przed chwilą... eek ..... nic sobie nie wycinaj.. poprostu nie roob tego więcej sad no dobrze 'przytula' zero pająków i zero (na zapas) pokemonów obiecaj sad obiecuje 3nodding a jak znowu zapomnę to moż3esz mnie spalić fireballkiem A pioroonem? A mozna pioroonem scream twisted ?! eek xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:29 am
*pojawia się nagle* *Siada w foteliku* *wyjmuje podręcznik do fizy i zaczyna wkuwać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:30 am
Sayokun Yumehayla Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel wystarczy ze pokazoojesz mi te okropne zdjęcia.. sad crying noi dorze już nie będe wytne sobie to na ręce żeby nie zapomnieć o obietnicy jak przed chwilą... eek ..... nic sobie nie wycinaj.. poprostu nie roob tego więcej sad no dobrze 'przytula' zero pająków i zero (na zapas) pokemonów obiecaj sad obiecuje 3nodding a jak znowu zapomnę to moż3esz mnie spalić fireballkiem A pioroonem? A mozna pioroonem scream twisted ?! ale lethiel nie umie piorónów a tylko ona może mnie ukarać 3nodding Ja tez, ja tez...prooooooooooooooooooooooooooshu... [oczka Bambi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:31 am
Dzieeeeeeeeeeeeeeeendoberek nowo przybylym heart ^^! *przytoola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:32 am
Yumehayla Ja tez, ja tez...prooooooooooooooooooooooooooshu... [oczka Bambi] czemu chcesz mnie bić crying cze eurina cze delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:33 am
Delein *pojawia się nagle* *Siada w foteliku* *wyjmuje podręcznik do fizy i zaczyna wkuwać* witaj *przytula* lol.... fizyka O.o ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:34 am
Lethiel Delein *pojawia się nagle* *Siada w foteliku* *wyjmuje podręcznik do fizy i zaczyna wkuwać* witaj *przytula* lol.... fizyka O.o .... *wychyla się znad książki* Tak...to najgorsze popapraństwo, przeklinać już nie będę ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:34 am
Sayokun Yumehayla Ja tez, ja tez...prooooooooooooooooooooooooooshu... [oczka Bambi] czemu chcesz mnie bić crying cze eurina cze delein Bo jestes paskoodnym paskoodnikiem i pokazoojesz nam paskoodne pajaki i paskoodna matme scream crying scream !!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun Moja prywatna armia Domo-kun'ow cie pozre scream !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:35 am
Yumehayla Sayokun Yumehayla Ja tez, ja tez...prooooooooooooooooooooooooooshu... [oczka Bambi] czemu chcesz mnie bić crying cze eurina cze delein Bo jestes paskoodnym paskoodnikiem i pokazoojesz nam paskoodne pajaki i paskoodna matme scream crying scream !!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun Moja prywatna armia Domo-kun'ow cie pozre scream !!! Yume.. op.... opanooj siem O_o ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 9:36 am
Yumehayla Sayokun Yumehayla Ja tez, ja tez...prooooooooooooooooooooooooooshu... [oczka Bambi] czemu chcesz mnie bić crying cze eurina cze delein Bo jestes paskoodnym paskoodnikiem i pokazoojesz nam paskoodne pajaki i paskoodna matme scream crying scream !!! domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun domokun Moja prywatna armia Domo-kun'ow cie pozre scream !!! crying crying crying tu mnie pierwszy kiedyś zaatakowałeś niemieckim crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|