|
|
|
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 1:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 2:35 pm
*chuj, kurwa, dupa, cipa*
*Przejeeeebane ... Przeeeejebane*]
*chuj, kurwa, dupa, cipa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 6:42 am
BeeWolf_san *chuj, kurwa, dupa, cipa* *Przejeeeebane ... Przeeeejebane*] *chuj, kurwa, dupa, cipa* Kurwamacwpizdewyjebanalufopierdolonadohujapsa łapa-papa-dupa-pipa rofl (zeby nie bylo ze nie zabieram glosu w dyskusjach na tym forum mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 6:56 am
No No ...
AHTUNG AHTUNG
NiMOWICZE słyszałem ze ta babeczka z NiME załorzyła gildie NiME na gai :0 nie wiem po oko ale jak jej tam sie podoba, ... a ze mi sie to niepodoba to tepmy tepmy biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 7:12 am
Raticiel BeeWolf_san *chuj, kurwa, dupa, cipa* *Przejeeeebane ... Przeeeejebane*] *chuj, kurwa, dupa, cipa* Kurwamacwpizdewyjebanalufopierdolonadohujapsa łapa-papa-dupa-pipa rofl (zeby nie bylo ze nie zabieram glosu w dyskusjach na tym forum mrgreen ) Asik moj kofaany 4laugh heart pijemy w sobote? mam nagly alrm.... za malo alkoholu we krwi ostatnio mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 11:14 pm
BeeWolf_san No No ... AHTUNG AHTUNG NiMOWICZE słyszałem ze ta babeczka z NiME załorzyła gildie NiME na gai :0 nie wiem po oko ale jak jej tam sie podoba, ... a ze mi sie to niepodoba to tepmy tepmy biggrin mrgreen marszalku bedziem tepic..... mrgreen zarzuc linkiem do mnie na gadu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 11:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 12:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 12:10 am
oi generale i jak kupiles w koncu posciel rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 1:08 am
Twisted_Exile oi generale i jak kupiles w koncu posciel rofl mrgreen twisted no raczej. ale mam teraz zimno w pokoju, bynajmniej nie z powodu poscieli, ale cos sie dzieje z pogoda. Wczesniej bylo goraco i duszno a teraz przejmujace zimno, ale tylko w moim pokoju! cos tu nie gra. a co do grania to Final Fantasy VI wymiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 1:14 am
racqel Twisted_Exile oi generale i jak kupiles w koncu posciel rofl mrgreen twisted no raczej. ale mam teraz zimno w pokoju, bynajmniej nie z powodu poscieli, ale cos sie dzieje z pogoda. Wczesniej bylo goraco i duszno a teraz przejmujace zimno, ale tylko w moim pokoju! cos tu nie gra. a co do grania to Final Fantasy VI wymiata. O.o moze masz przeciag w pokoj...tutaj tez nie za cieplo jest :/ znaczy na dworze cieplo jest nawet ale w domu to zamarznac mozna xp nie gralam w FFVI wiec sie wypowiadac nie bede mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 1:18 am
a tak poza tym, jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 1:21 am
racqel a tak poza tym, jak leci? a tak pozatym to dobrze coraz blizej rozpoczecia szkoly i co dziwne nie moge sie doczekac tego ale tez nie chce co jest dosyc denerwujace bo nie wiem czego chce confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|