|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:28 am
Czarny eloł wszyscy! Jak leci? Ja w końcu zająłem się swoim pokojem i maluję ściany na niebiesko! *wraca do pokoju i kończy malować* Czarny !! hejka ^^ ja swoj juz pomalowalam na pomaranczowo ^^ Pisarz !! hejka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:33 am
i nastepny blue giftbox mi przylecial ^^ tym razem mialam czarno-biale rajstopy (po raz eee..... 3 ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:37 am
Delisa i nastepny blue giftbox mi przylecial ^^ tym razem mialam czarno-biale rajstopy (po raz eee..... 3 ?) ja wczoiraj dostałam trunka z grass skirt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:40 am
ja dostałem cośtam drugiego dnia jak byłem na gai i od tamtego czasu nic... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:40 am
Ayumi90 Delisa i nastepny blue giftbox mi przylecial ^^ tym razem mialam czarno-biale rajstopy (po raz eee..... 3 ?) ja wczoiraj dostałam trunka z grass skirt xd ^^ ta tez mam grass skirt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:43 am
Delisa Ayumi90 Delisa i nastepny blue giftbox mi przylecial ^^ tym razem mialam czarno-biale rajstopy (po raz eee..... 3 ?) ja wczoiraj dostałam trunka z grass skirt xd ^^ ta tez mam grass skirt ^^ a ja już jej nie mam ^^ sprezentowałam ją Kyoko Suomi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:45 am
Ayumi90 Delisa Ayumi90 Delisa i nastepny blue giftbox mi przylecial ^^ tym razem mialam czarno-biale rajstopy (po raz eee..... 3 ?) ja wczoiraj dostałam trunka z grass skirt xd ^^ ta tez mam grass skirt ^^ a ja już jej nie mam ^^ sprezentowałam ją Kyoko Suomi blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:46 am
Jest gdzieś taka przebieralnia gdzie można zobaczyć jak sie wygląda w paru ciuchach naraz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:49 am
Korangar =[XF]= Jest gdzieś taka przebieralnia gdzie można zobaczyć jak sie wygląda w paru ciuchach naraz? sweatdrop Na gai nie ma, ale w internecie jest kilka, ale gdzieś zgubiłem adresy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:53 am
Delisa aaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! sushi mnie atakuje !!!!!!!!!! gonk gonk gonk Spox, nie jesteś sama xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:57 am
lece juz bo dzwonia po mnie zebym wyszla na dwor sweatdrop wiec ide wink papatki bede moze wieczorem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:58 am
Delisa aaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! sushi mnie atakuje !!!!!!!!!! gonk gonk gonk Kora-tak 3nodding : http://neo.sonikteam.dyndns.org/gaiasim/ whee whee whee whee whee Wheeeee!!! ALe fajnie było sobie zrobic wymarzonego avartka whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|