|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:36 am
Setsuna Dragonclaw witam... pewnie to nikogo nie interesuje ale przygotowuje petycje na temat mangazynu... by udowodnic michiowi ile nas w rzeczywistosci jest... może wyjde na głupa, ale kto to jest michiow..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:40 am
dobra zrobiłem 3nodding
taeraz mogę bez problemu gadać 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:40 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw witam... pewnie to nikogo nie interesuje ale przygotowuje petycje na temat mangazynu... by udowodnic michiowi ile nas w rzeczywistosci jest... może wyjde na głupa, ale kto to jest michiow..? michio nie michiow!! o ile sie nie myle to naczelny kawaiia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:42 am
*ziewa i zwija sie w koolke na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:42 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw witam... pewnie to nikogo nie interesuje ale przygotowuje petycje na temat mangazynu... by udowodnic michiowi ile nas w rzeczywistosci jest... może wyjde na głupa, ale kto to jest michiow..? michio nie michiow!! o ile sie nie myle to naczelny kawaiia sweatdrop widziałem go w telewizji!!! taki pyzaty grubas z głupkowatą tważą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:43 am
Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:45 am
Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:48 am
Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee no ba zdolny jak cholera prawie jak Ruskie babulenki biggrin A tak wogule to czesc wamd dzieciaczki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:49 am
Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee 'całuje' whee eh sweatdrop wczoraj 1,5 h męczyłem się nad tym w końcu bee mi pomógł ale to co jemu wyszło nie podobało mi się więc zrobiłem własne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:50 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee 'całuje' whee eh sweatdrop wczoraj 1,5 h męczyłem się nad tym w końcu bee mi pomógł ale to co jemu wyszło nie podobało mi się więc zrobiłem własne 3nodding *przytula i caluje* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:52 am
BeeWolf_san Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee no ba zdolny jak cholera prawie jak Ruskie babulenki biggrin A tak wogule to czesc wamd dzieciaczki biggrin hejka bee xd czy mi sie zdaje czy zmieniles nick eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:52 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel *ziewa i zwija sie w koolke na foteliku* 'przytula' usunęłem białe tło z syganturki!!! xd xd xd 4laugh *wtoola sie* jakiś ty zdolny whee 'całuje' whee eh sweatdrop wczoraj 1,5 h męczyłem się nad tym w końcu bee mi pomógł ale to co jemu wyszło nie podobało mi się więc zrobiłem własne 3nodding *przytula i caluje* 4laugh heart 'całuje' heart heart heart nawet twojego dreem'a tam wcisnąłem więc teraz jestem zobowiązany ci pomuc jak najszybciej go osiągnąć xd heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|