|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:01 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted tia...wlasnie w tej chwili zostalem sam na sam ze swoja matka i calym domem do ******** class="clear"> o fak to wspolczuje a co bracia pouciekali? xd twisted no wlasnie uciekli...ja im tego nie datuje zapowiada sie duuugi dzien... a jeszcze jeden z nich zdradzil matce moj genialny sposob na odpoczynek podczas pracy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:02 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted tia...wlasnie w tej chwili zostalem sam na sam ze swoja matka i calym domem do ******** class="clear"> o fak to wspolczuje a co bracia pouciekali? xd twisted no wlasnie uciekli...ja im tego nie datuje zapowiada sie duuugi dzien... a jeszcze jeden z nich zdradzil matce moj genialny sposob na odpoczynek podczas pracy... a ty czemu zes zostal a domu zamiast uciec ? jakie to genialny sposob? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:11 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted tia...wlasnie w tej chwili zostalem sam na sam ze swoja matka i calym domem do ******** class="clear"> o fak to wspolczuje a co bracia pouciekali? xd twisted no wlasnie uciekli...ja im tego nie datuje zapowiada sie duuugi dzien... a jeszcze jeden z nich zdradzil matce moj genialny sposob na odpoczynek podczas pracy... a ty czemu zes zostal a domu zamiast uciec ? jakie to genialny sposob? twisted no walsnie nei mialem zadnego pomyslu co do przyczyny ewakuacji z zagrozonego terenu... mrgreen nie moge go zdradzic...to moja tajemnica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:13 am
Kiray no walsnie nei mialem zadnego pomyslu co do przyczyny ewakuacji z zagrozonego terenu... mrgreen nie moge go zdradzic...to moja tajemnica doopa jestes i tyle mrgreen oj no nie bnadz taki i powiedz rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:24 am
Twisted_Exile Kiray no walsnie nei mialem zadnego pomyslu co do przyczyny ewakuacji z zagrozonego terenu... mrgreen nie moge go zdradzic...to moja tajemnica doopa jestes i tyle mrgreen oj no nie bnadz taki i powiedz rofl mrgreen twisted nie powiem xp lecem czynic zlo odkurzaczem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 2:25 am
Kiray Twisted_Exile Kiray no walsnie nei mialem zadnego pomyslu co do przyczyny ewakuacji z zagrozonego terenu... mrgreen nie moge go zdradzic...to moja tajemnica doopa jestes i tyle mrgreen oj no nie bnadz taki i powiedz rofl mrgreen twisted nie powiem xp lecem czynic zlo odkurzaczem... cry crying crying crying nie to nie crying crying crying you are so evil....sexi 4laugh 4laugh 4laugh heart xd xd xd xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 4:22 am
Witam ujebałem sie w gownie, bo kwiatki przesadzałem biggrin mam dusze ogrodnika amatora biggrin *drapie sie po głowie brudna reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 4:52 am
BeeWolf_san Witam ujebałem sie w gownie, bo kwiatki przesadzałem biggrin mam dusze ogrodnika amatora biggrin *drapie sie po głowie brudna reka* o ******** czytac w myslach... mrgreen trzeba bedzie to jakas wykorzystac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 6:10 am
Ludu macie pozdrowienia od Arife
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 6:35 am
Ozzwald Ludu macie pozdrowienia od Arife napewno nie ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 7:19 am
o jesu ! o jesu ! Pierogi nasze roskie rofl
o jakies nowe gowna na gai, chyba im sie serio nudzi rolleyes *rozwala sie na foteklu i ziewa* * po chwili namyslu wyciaga butelke bimbru, pije do dna, po chwili odplywa...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|