|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 12:49 pm
Julcsi Obilia Julcsi Obilia Ja és a vízcsepp picit furta igaz kék meg hegyes... Nem tudom. sweatdrop Még azt lehetne, hogy ha hord valaha is ez a lányka más ruhát abban a rajzfilmben, ami szerepel, akkor inkább azt válaszd. Ja igen barkó. Az nem annyira jó mert nem áll oldalra (Macskarisztokraták Hercegnő cicájára célzok amikor hárfázik smile ) Van még olyan "félkopasz férfihaj" de az elég furán fest rajta. sweatdrop Ez a cicás avatar így is nagyon szép, de valóban nem perzsás. Ezeket tudom ajánlani: # Mister Rufus # Bad Moon # Winter Bride Oké akkor most már teljesen értem hogy miért olyan az avid amilyen. A részleteket lehgytam, bocsi ezért. Akkor szerintem maradjon ilyen. Az item-ajánlatokat köszi, de nem tudom beszerezni most őket (a Mister Rufusra én is gondoltam egy kicsit de fura rajta a haj a Hercegnő karakteréhez az oldalra álkló részt leszámítva). Sajnos nincs más ötletem a barkóhoz. Talán várj, hátha lesz jobb item később. Én a köpenyre vártam, mert egyik sem hasonlított egyáltalán ami régebben létezett. De aztán jött ez a szuperhősős izé, és abban volt sok színű, csak pont kék nem. A kesztyűre én is várok inkább. Azt legalábbis biztos megvárom még, amig az arena entry fee-t megemelik, mert így tényleg nagyon sok a gagyi versenyző. Igen.. illetve a királyi köpeny talán de az drága és nem illene a cosplayedhez. Igen sok "túlalap" illetve "gagyi" avit látok én is. Én mostanában olyan cosplayekkel próbálkozom, amiből vagy nincs több vagy igen kevés van. Pl a Dexter Labóratóriumából a Dexter anyukája az bejött, azon kívül csak 1 volt és azon még pl hosszú volt a kesztyű (akkor még nem votlak power ranger cuccok) de azért az se rossz. Nézd meg itt ha akarod smile Eredeti avit is lehet hogy teszek majd fel... talán a mostanit csak nem tudom fekete maradjon a szeme vagy sárga vagy kék mert a sárga és a kék szemek eltérnek egy kicsit a ruhadarabok színeitől, valószínűleg feketén hagyom. (És nincs oculus magicám amiben az a világoskék-fehér szem van). Akit érdekel feltettem egy aranyos(nak szánt) Disney cosplayt az arénába smile "Ha egy kandúr udvarol, mit kell tenni tudja jól..." smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 1:49 pm
Úgy értitek, hogy Gaia-s cuccokon belül a női többféle, mint a férfias? Ha igen, ez nagyrészt igaz, bár vannak vegyes cuccok is. Azt is lehetne, hogy egyszer gold, egyszer cucc és így tovább.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 2:05 pm
bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Meg tudtommal a Gaiát is eredetileg lányoknak tervezték... csak egyenjogúság miatt lett férfi karakter is. (gondolom) De ami meg pasis cucc lenne meg amolyan "Ú DE BRUTÁL VAD ÁLLAT VAGYOK" vagy nagyon gagyi... részletekbe alig mentek vele. Még rendes férfi csizma sincs. MAg van az hogy be öltözök 1 valami konkrétumnak(kalóz, repper, jéghokis) és kész...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 2:35 pm
Medvelaszlo bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Meg tudtommal a Gaiát is eredetileg lányoknak tervezték... csak egyenjogúság miatt lett férfi karakter is. (gondolom) De ami meg pasis cucc lenne meg amolyan "Ú DE BRUTÁL VAD ÁLLAT VAGYOK" vagy nagyon gagyi... részletekbe alig mentek vele. Még rendes férfi csizma sincs. MAg van az hogy be öltözök 1 valami konkrétumnak(kalóz, repper, jéghokis) és kész... Ezzel egyet kell értenem. confused Bár azt nemtudtam, hogy eredetileg lányoknak tervezték az oldalt. És amúgy észrevettem, hogy... a Salon Durem-be levő hajaknál, mindegyiknél Girl vagy Girl's van írva.. Még a férfi hajaknál is. Picit fura.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 3:05 pm
vzoey94 Medvelaszlo bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Meg tudtommal a Gaiát is eredetileg lányoknak tervezték... csak egyenjogúság miatt lett férfi karakter is. (gondolom) De ami meg pasis cucc lenne meg amolyan "Ú DE BRUTÁL VAD ÁLLAT VAGYOK" vagy nagyon gagyi... részletekbe alig mentek vele. Még rendes férfi csizma sincs. MAg van az hogy be öltözök 1 valami konkrétumnak(kalóz, repper, jéghokis) és kész... Ezzel egyet kell értenem. confused Bár azt nemtudtam, hogy eredetileg lányoknak tervezték az oldalt. És amúgy észrevettem, hogy... a Salon Durem-be levő hajaknál, mindegyiknél Girl vagy Girl's van írva.. Még a férfi hajaknál is. Picit fura. Mint mondtam meg mondtam. mert eredetileg lányoknak tervezték a Gaiát. Az meg nem hiba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 18, 2010 11:55 pm
Vagyis a gaias karakterem amolyan lányos fiú lenne? (csak vicceltem most)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 2:55 am
bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Egyet értek veletek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 2:59 am
Medvelaszlo bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Meg tudtommal a Gaiát is eredetileg lányoknak tervezték... csak egyenjogúság miatt lett férfi karakter is. (gondolom) De ami meg pasis cucc lenne meg amolyan "Ú DE BRUTÁL VAD ÁLLAT VAGYOK" vagy nagyon gagyi... részletekbe alig mentek vele. Még rendes férfi csizma sincs. MAg van az hogy be öltözök 1 valami konkrétumnak(kalóz, repper, jéghokis) és kész... A férfi avataroknak fobb a lábuk. A lányokon majdnem minden cipő hülyén mutat. A másik meg ami nem tetszik a lányokban, hogy az a póz, mikor a karjukat vízszintesen a mellkasuk elé tartják bosszantóan gagyi, vagyis igazából nincs is. note: én most is lány avi vagyok, csak felvettem pár cuccost smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 3:09 am
Obilia Igen.. illetve a királyi köpeny talán de az drága és nem illene a cosplayedhez. Igen sok "túlalap" illetve "gagyi" avit látok én is. Én mostanában olyan cosplayekkel próbálkozom, amiből vagy nincs több vagy igen kevés van. Pl a Dexter Labóratóriumából a Dexter anyukája az bejött, azon kívül csak 1 volt és azon még pl hosszú volt a kesztyű (akkor még nem votlak power ranger cuccok) de azért az se rossz. Nézd meg itt ha akarod smile Eredeti avit is lehet hogy teszek majd fel... talán a mostanit csak nem tudom fekete maradjon a szeme vagy sárga vagy kék mert a sárga és a kék szemek eltérnek egy kicsit a ruhadarabok színeitől, valószínűleg feketén hagyom. (És nincs oculus magicám amiben az a világoskék-fehér szem van). Akit érdekel feltettem egy aranyos(nak szánt) Disney cosplayt az arénába smile "Ha egy kandúr udvarol, mit kell tenni tudja jól..." smile A pénzzel nincs baj, az van elég wink Ez a Dexters Mom nagyon karaj volt! Nem csodálom, hogy sikered lett vele! Ügyes vagy. Én eddig 2x indultam cosplay arénában. Egyszer ezzel a karakteremmel: Yukika a Nerima Draikon Brothers-ből, amit egy kicsit elkapkodtam, de talán egyszer újra megpróbálom. Csak most már meg kell várnom amíg a Case of Pietro eléri a végső evolúciós formáját, mert abban volt a piros bicikli, ami jelenleg nem elérhető. Egyszer pedig egy másik karakterrel, amit már nem használok. Butters volt a South Parkból. Béna kezdő avi. Ezzel a Dragon Questessel már inkább megvárom, amíg kb elfogadható lesz az összhatás, és akkor indulok. Original arénában még sosem gondolkodtam, de a Zomgos csapattársaim már sokszor mondták erre, amit jelenleg használok (valami hasonló nyert a múlt héten, csak nem ez a szappanopera fickó volt az ellenfél, hanem a deathonotes hulla) hogy milyen zsír. És egy másikra, ami elég korhatáros... De valahogy nincs kedvem. Fáradtságos munka reklámozni magam, hogy sok szavazat legyen. (És igazából azt sem tudom mi a nyeremény -gondolom gold- valamint lusta vagyok utána nézni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 8:19 am
vzoey94 Medvelaszlo bibortetu Medvelaszlo A cuccos tényleg jobb lenne.... csak ne megint többségében csajosat.... Jó lenne valami tárgy, arany még jobb. Nekem is szemet szúrt, hogy viszonylag kevés a férfias cucc. Nincs nagyon arc, test szőrzet, s ami van az többnyire fekete és punktum. Pajesz nincs. Egyféle laptop van. Kevés férfi ékszer, napszemüveg. Ez főleg azért van, mert többség nő. sweatdrop Meg tudtommal a Gaiát is eredetileg lányoknak tervezték... csak egyenjogúság miatt lett férfi karakter is. (gondolom) De ami meg pasis cucc lenne meg amolyan "Ú DE BRUTÁL VAD ÁLLAT VAGYOK" vagy nagyon gagyi... részletekbe alig mentek vele. Még rendes férfi csizma sincs. MAg van az hogy be öltözök 1 valami konkrétumnak(kalóz, repper, jéghokis) és kész... Ezzel egyet kell értenem. confused Bár azt nemtudtam, hogy eredetileg lányoknak tervezték az oldalt. És amúgy észrevettem, hogy... a Salon Durem-be levő hajaknál, mindegyiknél Girl vagy Girl's van írva.. Még a férfi hajaknál is. Picit fura. A Salon Duremben azért van az odaírva, mert nőnemű karakterrel próbáltad fel. Fa egy férfi karakterrel lépsz be, akkor "Guy's ..." van odaírva minden hajhoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 9:12 am
Julcsi Obilia Igen.. illetve a királyi köpeny talán de az drága és nem illene a cosplayedhez. Igen sok "túlalap" illetve "gagyi" avit látok én is. Én mostanában olyan cosplayekkel próbálkozom, amiből vagy nincs több vagy igen kevés van. Pl a Dexter Labóratóriumából a Dexter anyukája az bejött, azon kívül csak 1 volt és azon még pl hosszú volt a kesztyű (akkor még nem votlak power ranger cuccok) de azért az se rossz. Nézd meg itt ha akarod smile Eredeti avit is lehet hogy teszek majd fel... talán a mostanit csak nem tudom fekete maradjon a szeme vagy sárga vagy kék mert a sárga és a kék szemek eltérnek egy kicsit a ruhadarabok színeitől, valószínűleg feketén hagyom. (És nincs oculus magicám amiben az a világoskék-fehér szem van). Akit érdekel feltettem egy aranyos(nak szánt) Disney cosplayt az arénába smile "Ha egy kandúr udvarol, mit kell tenni tudja jól..." smile A pénzzel nincs baj, az van elég wink Ez a Dexters Mom nagyon karaj volt! Nem csodálom, hogy sikered lett vele! Ügyes vagy. Én eddig 2x indultam cosplay arénában. Egyszer ezzel a karakteremmel: Yukika a Nerima Draikon Brothers-ből, amit egy kicsit elkapkodtam, de talán egyszer újra megpróbálom. Csak most már meg kell várnom amíg a Case of Pietro eléri a végső evolúciós formáját, mert abban volt a piros bicikli, ami jelenleg nem elérhető. Egyszer pedig egy másik karakterrel, amit már nem használok. Butters volt a South Parkból. Béna kezdő avi. Ezzel a Dragon Questessel már inkább megvárom, amíg kb elfogadható lesz az összhatás, és akkor indulok. Original arénában még sosem gondolkodtam, de a Zomgos csapattársaim már sokszor mondták erre, amit jelenleg használok (valami hasonló nyert a múlt héten, csak nem ez a szappanopera fickó volt az ellenfél, hanem a deathonotes hulla) hogy milyen zsír. És egy másikra, ami elég korhatáros... De valahogy nincs kedvem. Fáradtságos munka reklámozni magam, hogy sok szavazat legyen. (És igazából azt sem tudom mi a nyeremény -gondolom gold- valamint lusta vagyok utána nézni.) Nekem a macsekos a harmadik cosplayem. Eddig csak a szemére meg a bundára jöttek megjegyzések bár írta az illető hogy megérti, mivel nincs rá cucc (a bunda"bővítésre"). (Hacsak nem bibbles lennék igaz az már teljesen perzsa lol). Tudom mennyit kell küszködni pláne ha a my stuffnál az adott avi alatt élátod hogy első napokban 4-es 5ös aztán nlhány nap múlva már lecsúszik pl 47-re (a szavazásátlag alapján várható helyezés). A 2ik cosplayemnél pont ez volt (Mirage a Hihetetlen Családból, az a fehérhajú nő, aki az ellenség asszisztense). Volt aki lebénázta mert hogy hú de egyszerű noob cuccokból áll (mondjuk a blézere egy 15k-s dutiful butler öltöny volt) és végül lecsúszott, de volt akinek tetszett. A felsorolt cosplayeid figuráit nem ismereem de biztos jók smile Ja az a csigakarikás szemű hullafickó... láttam másnál már hogy L-ként rakja be a Death Note cosplayes avijába blaugh Nem rossz 5let. Am egyre többször látok olyat a frissen nyert aérnások kommentjeiben hogy "ennek kellett volna elsőnek lennie" vagy hogy "ezt már csomoszór csinálták" (pl mondják ezt bizonyos cosplayekre meg a monokróm avikra is már). Ezért IS keresek olyan figurákat amiket nemigen cosplayelt még más Gaián meg azért is hogy kiemeljem valamennyire hogy "nézzétek ez a karakter is létezik, ez is jó és szeretem" smile És hajrá a leendő cosplayeidben ^^ (Akár élő akár Gaián én mondjuk élőben még nem cosplayeztem de az más.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 11:40 am
miujság erre gaia földön biggrin asszem egy kicsit elmaradtam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 12:17 pm
Azon kívül hogy volt egy eventem ami kis részben hozott sikert és arról témázunk hogy a legtöbb itemmet nőknek találtak ki semmi különös
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 12:52 pm