|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 5:19 am
jaki rehab? ja tam widzę tylko profil to niejakiego sypy xp
i podając ten link miałam na myśli to, że jakoś tak z powodu stylu twojej wypowiedzi i opisu (pisałeś, że masz dłuższe włosy) kojarzyłeś mi się z tym SYPY. jakoś tak pasował mi do ciebie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 10:31 am
pani psychol jaki rehab? ja tam widzę tylko profil to niejakiego sypy xp
i podając ten link miałam na myśli to, że jakoś tak z powodu stylu twojej wypowiedzi i opisu (pisałeś, że masz dłuższe włosy) kojarzyłeś mi się z tym SYPY. jakoś tak pasował mi do ciebie dramallama
a to się popisałaś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 1:34 pm
Kopiują mi się na dysk Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. Mam ochotę jeszcze raz obejrzeć, bo mi Yajo przypomniała ("Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt.") xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 5:43 am
chyba nie obejrzalam calego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:36 am
wilkus chyba nie obejrzalam calego... Nie przypominasz sobie tej piosenki? xd Była na początku. Obliczyłem, że moje konto na gai jest warte prawie 137 dolarów (szkoda, że dolar tanieje) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:31 am
moze dlatego, ze ogladalam sama koncowke xd
oi, niezle... hm, a jaki jest przelicznik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:25 pm
wilkus moze dlatego, ze ogladalam sama koncowke xd oi, niezle... hm, a jaki jest przelicznik? 1 dolar= 100 cash =6000 goldów
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 11:55 pm
tylko te ceny się wachają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 11:12 am
ILikeGreenChickenLegs tylko te ceny się wachają.
ceny gaia cashu? Nie słyszałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 11:35 am
chyba bym Cię nie obrobiła ichabot.
ale kto wie, kto wie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 6:16 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs tylko te ceny się wachają.
nie, chodzi mi o to, że jak nie ma czegoś wkasz szopie, to jest droższe, a jak za długo jest, to tańsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 7:08 am
ILikeGreenChickenLegs ichabot ILikeGreenChickenLegs tylko te ceny się wachają.
nie, chodzi mi o to, że jak nie ma czegoś wkasz szopie, to jest droższe, a jak za długo jest, to tańsze.
Aha... Pisz całymi zdaniami bo nie wiem o co ci chodzi czasem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 10:47 am
..korzystajac z Twojego przelicznika ok. 500$.
ale rzeczy w normalnych sklepach tez mozna za cash zakupic. co daje mniej wiecej stala cene. ale nie chce mi sie liczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 11:59 am
wilkus ..korzystajac z Twojego przelicznika ok. 500$. ale rzeczy w normalnych sklepach tez mozna za cash zakupic. co daje mniej wiecej stala cene. ale nie chce mi sie liczyc xd Na marketplace czasami w itemach z cash shopu pojawiają się ceny przeliczone w goldach. Skorzystałem z tego i wyszło mi, że jeden gaia cash to dokładnie 60 goldów. 3nodding btw. ale jesteś kasiasta. Milionerka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 12:32 pm
hm, to w sumie dobry sposob 3nodding szkoda, ze pozniej te ceny sie tak wahaja...
ja po prostu zbieram... tego czerwonego szlika [cos z Chyckiem Norrisem] zakupilam za 4k... teraz raczej by mi sie nie udalo xd lunar cloaka za 17 tez nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |