Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:10 am
Sonety krymskie..mmmm..=.='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 6:46 am
EvilYuki Genialnie sie czyta, ale poki nie zaczelam "Kordiana" nie mam sumienia skonczyc crying kordian...? to ten z mount everestu? nie ma jak romantyzm polski (kunafak, jak to bylo dawno... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:15 am
Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:22 am
EvilYuki Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3 nie czytalam, tylko ogladalismy film na wideo cool jeez, ja chce znowu byc w liceum crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:32 am
Raticiel EvilYuki Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3 nie czytalam, tylko ogladalismy film na wideo cool jeez, ja chce znowu byc w liceum crying crying crying nie ma co zalowac na studiach jest super wink ...no chyba ze nie studiujesz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:34 am
Lucjusz Raticiel EvilYuki Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3 nie czytalam, tylko ogladalismy film na wideo cool jeez, ja chce znowu byc w liceum crying crying crying nie ma co zalowac na studiach jest super wink ...no chyba ze nie studiujesz... whee Moment... to jest film z Kordianem w roli glownej O_O dlaczego ja o tym nie wiem :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:42 am
EvilYuki Lucjusz Raticiel EvilYuki Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3 nie czytalam, tylko ogladalismy film na wideo cool jeez, ja chce znowu byc w liceum crying crying crying nie ma co zalowac na studiach jest super wink ...no chyba ze nie studiujesz... whee Moment... to jest film z Kordianem w roli glownej O_O dlaczego ja o tym nie wiem :O zebys mogla przeczytac jakze cudowna ksiazke 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 7:46 am
eee tam, i tak bym przeczytala... ale ciekawa jestem jak wyglada Kordian rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:13 pm
EvilYuki Lucjusz Raticiel EvilYuki Ano ta, ten palant z Eversestu... nawet fajna ksiazka :3 nie czytalam, tylko ogladalismy film na wideo cool jeez, ja chce znowu byc w liceum crying crying crying nie ma co zalowac na studiach jest super wink ...no chyba ze nie studiujesz... whee Moment... to jest film z Kordianem w roli glownej O_O dlaczego ja o tym nie wiem :O kiedys tam ogladalam, mlody Zebrowski gra w nim tytulowa role, jesli Rati mowila o tym samym filmie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:17 pm
Dlaczego Żebrowski musi graćwe wszystkich ekranizacjach lektur???
No, prawie wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 1:05 pm
EvilYuki Dlaczego Żebrowski musi graćwe wszystkich ekranizacjach lektur??? No, prawie wszystkich... coz, wie, jak dobrze zarobic..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:38 am
FeaRan EvilYuki Dlaczego Żebrowski musi graćwe wszystkich ekranizacjach lektur??? No, prawie wszystkich... coz, wie, jak dobrze zarobic.. Albo che sie snic uczniom po nocach w koszmarach... Za to, ze nie przeczytali ksiazek smile smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 14, 2005 9:10 am
swietna ksiazka ktora ostatnio czytalem i ktora uratowala mi tylek jest "Medycyna katastrof chemicznych"...goraco polecam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 17, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:34 am
ulubione ksiazki...duuuuzo ich - ale najlepsza Faust (cytat w dymku w moim profulu wlasnie z Fausta).Co jeszcze...Mistrz i Malgorzata, Trzej muszkieterowie (ogolnie wszystko Dumasa , Krolowa Margot, Hrabina de Charny, Hrabia Monte Christo), a z polskich to Rekopis znaleziony w saragossie (Potockiego), Pan Tadeusz (taak!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|