|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 3:46 am
Ozzwald kurde wszyscy ubrani... a ja tak w samych boksach popierdalam as olłejs, Ozzwald, as olłejs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:13 am
BeeWolf A no witam ... ide na ogrudek ... popatszeć jak sie kormorany na polu dmuchaja ... moze mi coś do głowy wpadnie .... ! Bez obrazy ale na polu to dmuchawce się dmuchają!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:35 am
Ame-Lina BeeWolf A no witam ... ide na ogrudek ... popatszeć jak sie kormorany na polu dmuchaja ... moze mi coś do głowy wpadnie .... ! Bez obrazy ale na polu to dmuchawce się dmuchają!! xd jego to ostatnio komar dmuchnął skrycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:37 am
przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:56 am
Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:06 am
Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:21 am
Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:22 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:24 am
Sei chan Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... stare OO eek sweatdrop cześć kochanie *podchodzi przytula i całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:25 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... stare OO eek sweatdrop cześć kochanie *podchodzi przytula i całuje* Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:30 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... sie skacze... sie pływa... ciałka też mamy zajebiste... i bajerka jest... a ty masz przejebane, bo twoja samica tu jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:34 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... sie skacze... sie pływa... ciałka też mamy zajebiste... i bajerka jest... a ty masz przejebane, bo twoja samica tu jest xp chyba nie jest zła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:36 am
Ozzwald chyba nie jest zła sweatdrop Nie jestem zła, nawet nie wiem czemu mam być zła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:37 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... sie skacze... sie pływa... ciałka też mamy zajebiste... i bajerka jest... a ty masz przejebane, bo twoja samica tu jest xp chyba nie jest zła sweatdrop Ozzwald... to jest kobieta... one są od maleńkości szkolone jak gestapo... zawsze inwigilują, badają i są złe jak pitbull chwycony za kohonez [ściągaczem do izolacji]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|