|
|
|
|
Posted: Wed May 25, 2005 2:34 pm
Boiszu ... alem ja sliczna dziewczyne widział w Busie ... o kusza normalnie mnie zatkało ... gdzie takich ludzi choduja ja chce byc plantatorem,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 3:47 am
BeeWolf_san Boiszu ... alem ja sliczna dziewczyne widział w Busie ... o kusza normalnie mnie zatkało ... gdzie takich ludzi choduja ja chce byc plantatorem, choduja ich w tym samym miejscu gdzie zawsze odmawiaja mi wstepu... cholera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 3:48 am
racqel BeeWolf_san Boiszu ... alem ja sliczna dziewczyne widział w Busie ... o kusza normalnie mnie zatkało ... gdzie takich ludzi choduja ja chce byc plantatorem, choduja ich w tym samym miejscu gdzie zawsze odmawiaja mi wstepu... cholera. wlasnie a szczegolnie ty i ja raq....... co slychac? UGABUGA !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 4:38 am
...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink
mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam......
to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 10:12 am
revcat ...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam...... to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd a dalej mieszakasz pod tym samym adresem w 3miescie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 10:50 am
racqel revcat ...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam...... to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd a dalej mieszakasz pod tym samym adresem w 3miescie? a co chcesz mnie odwiedzic? hmm? ladafak is diiis meeen? he he zart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 3:53 am
revcat ...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam...... to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd ja lunatykuje i ludzie sie juz przyzyczaili ze w nocy sie budza a ja stoje na parapecie. ! biggrin mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 1:12 pm
BeeWolf_san revcat ...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam...... to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd ja lunatykuje i ludzie sie juz przyzyczaili ze w nocy sie budza a ja stoje na parapecie. ! biggrin mrgreen hmm czyli to u nas partyzantow rodzinne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 2:22 pm
revcat BeeWolf_san revcat ...przydazyla mi sie dzisiaj w nocy niezwykla rzecz..otoz gdy kladlem sie spac do lozky to niby wszystko bylo okey ale jak sie rano obudzilem na podlodze to sie troszke zdziwilem....a zdziwilem sie tymbardziej iz moje lozko nie jest takie wasskie bo ma okolo 165 cm szerokosci..a spie zawsze na srdoku..no chyba ze nie spie sam.. wink mam dziwine przeczucie ze wstawalem w nocy i tego nie pamietam...... to sie robi bardzo tejmnicze.... *siada i nalewa bimberku po czym wychyla do dna* ....moze ten bimberek tal dziala?.... xd ja lunatykuje i ludzie sie juz przyzyczaili ze w nocy sie budza a ja stoje na parapecie. ! biggrin mrgreen hmm czyli to u nas partyzantow rodzinne wink bo to skutek picia tego bimberku ale trudno sie mowi...ja wole pic xd *polewa i wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 2:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 6:51 am
infantylizacja w sferze komunikacji niewerbalnej na gildii przerosla wszelkie moje oczekiwania. Zalew newbow w postaci mlodych nastolatek z piersiami mniejszymi niz A ! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 7:54 am
racqel infantylizacja w sferze komunikacji niewerbalnej na gildii przerosla wszelkie moje oczekiwania. Zalew newbow w postaci mlodych nastolatek z piersiami mniejszymi niz A ! ! ! taaa zgodze sie z bratem...... zapomniales jeszcze dodac o ilorazie inteligencji mniejszym niz wiewiorka..... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:01 pm
zauwazylem ostatnio spadek aktywnosci na ruskich partyzantach... ciekaw jestem czym to jest spowodowane....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:17 pm
revcat zauwazylem ostatnio spadek aktywnosci na ruskich partyzantach... ciekaw jestem czym to jest spowodowane.... pewnie ciagłym kacem i brakiem czasu.!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|