|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 2:52 pm
7/10. Da się słuchać. Duży + bo rozumiem tekst... mrgreen ZombieTakie techno jest zarąbiste... twisted A jeżeli komuś się to spodobało to... Ekstra Remix ZombieTen kawałek znalazłem kiedy szukałem tego prawidłowego... Edit: Chce ktoś Nano-c 2nd Gen? Nie mogę tego sprzedać, a potrebuję kasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 1:33 am
1, za to, że była gitarka, która nie pasuje do techno mad d. White Lies - Deathuch, uwielbiam 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 12:27 pm
7.5/10 - ciekawe. A teraz jedna z najlepszych piosenek jakie znam... Snoop Dog i The Doors - Riders On The StormTaaaaadaaaaaaam. Słuchajcie i kosztujcie. Cieszcie się dźwiękiem wypływającym z waszych głośników. Niech ta piosenka zabrzmi w Was. Piękne słowa. Teraz słuchajcie. Koniec pogadanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 2:07 am
Nothing special i ocenię na, uwaga, 3! ZA MONOTONNOŚĆ KOLEGO! Biffy Clyro - MountainsTrochę za dużo pianina/fortepianu w pewnym momencie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 8:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 11:55 am
Kurczaku... Wzruszyłem się! emo 9 u Ciebie jest poruwnywalne do wygrania nagrody I stopnia w lotku! mrgreen @Daedhel >.> ostre? 5.5/10 Himalaya jakaśOstatnio jakoś troszkę ambiyniejsza muzyka niż techno. mrgreen I czy mi się wydaje, czy ona śpiewa po niemiecku?! eek Uczę się tego języka pół roku i wydaje mi się, że ICH (iś) po niemiecku to "JA". Tak czy siak kawałek wypasiony na łące. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 12:56 pm
Bez oceny. Zostawiam to komu innemu. Chcę odpowiedzieć na pytanie. Nie chodzi o to co widzę ambitnego w tym. Tylko o to, że taka muzyka jest ambitNIEJSZA od techno. Zgodzisz się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 1:10 pm
Other Shiba Bez oceny. Zostawiam to komu innemu. Chcę odpowiedzieć na pytanie. Nie chodzi o to co widzę ambitnego w tym. Tylko o to, że taka muzyka jest ambitNIEJSZA od techno. Zgodzisz się? zgodzę się. A po co słuchasz techno, skoro sam uważasz to za takie nieambitne? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 2:49 pm
Lubię dźwięk. Nie doszukuję się w techno niczego ambitnego. W techno interesuje mnie jedynie... dźwięk. Dobiło mnie kiedyś jak jakiś kolo powiedział mi, że techno zawiera wiele bardzo ambitnej treści na wszelkie temety, tylko trzeba potrafić (potrafieć) ją odczytać. Nie wiem o co kolesiowi chodziło, ale to było głupie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|