Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 2:00 am

SLIPInh
Z fajnych seri ciekawie zapowiada sie Tsubasa Chronicles( szczegulnie dla fanow Clampa) szkoda tylko ze calos wyjdzie w przeciagu 2 lat crying

Nie przypominaj mi o Clamp , od dwóch lat czekam na 19 tom X a one wydały przez ten czas bodajże 3 nowe tytuły...
PostPosted: Thu Nov 17, 2005 2:12 am

Na 19 Tom X chyba sie nie doczekamy.... jakos sie im nie spieszy z wydaniem go stare stressed Arghhhhh

Ayah_TheMetalMania

sephy clone2

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 10:07 am

No wiesz takie tomiki troche nie szybko wychodza
Proponuje cierpliwie czekac a napewno kiedys wyjdzie (chyba ^^)
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 4:16 am

moj pierwszy plakat z Saikano zawisl na mojej scianie..*wzrusz* crying heart no, chcialam sie podzielic tylko ta informacja ^^'

SangekiNoYoru

Pysiol

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 6:27 am

Saikano?? Pierwsze słyszę, o czym to?
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:49 am

Pysiol
Saikano?? Pierwsze słyszę, o czym to?
znajac ja to sluszniej by bylo zapytac sie kto blaugh

Vykk

endo21

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 2:24 pm

domokun ninja mrgreen A ja czytam, wlasnie nowe Naruto... To juz 14 tom (^_^) Jest zajebisty.... Nawalaja sie tzrej Hokage ze soba(^_^)... Ide czytac dalej ninja ninja ninja ninja
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 2:33 pm

A tak wogole to sciagam sobie odcinki naruto. mam juz 14 (^_^) jeszcze z okolo 200 biggrin fajno nie//(^_^) ninja

endo21

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 2:35 am

masz lepiej odemnie Ja jak juz wczesniej pisalam sciagam
One Piece blaugh heart
to tasiemiec dłuzszy od SM czy DB
Ale warto go miec scream groar
PostPosted: Fri Nov 25, 2005 7:18 am

endo21
A tak wogole to sciagam sobie odcinki naruto. mam juz 14 (^_^) jeszcze z okolo 200 biggrin fajno nie//(^_^) ninja
a skad sciagasz??jesli mozna wiedziec 3nodding to poprosilbym jakiegos linka to torrenta lub adres huba i usera

Vykk

endo21

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:37 am

Vykk
endo21
a skad sciagasz??jesli mozna wiedziec 3nodding to poprosilbym jakiegos linka to torrenta lub adres huba i usera

Mam program emule... W wyszukiwarce wpisuje "Naruto 02 Anbu" 02 czyli numer odcinku. a Anbu to kolesie ktorzy przekladali japonski na angileskie napisy (^_^) Czyli kazdy odcinek ma juz w sobie angielskie napisy (^_^) Fajowe jest anime... (^_^) mrgreen ninja pirate rofl
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:41 am

Naruto to ja mam na dc++ tak samo x tv etc. etc. etc.
Tylko co z tego jak miejsca nie ma na dysku mad

Ayah_TheMetalMania

Vykk

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 12:15 pm

Ayah_TheMetalMania
Naruto to ja mam na dc++ tak samo x tv etc. etc. etc.
Tylko co z tego jak miejsca nie ma na dysku mad
a na jakich hubach siedzisz??bo moje ulubione anime heaven i cala serie tych hubow usuneli
PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:34 pm

endo21
domokun ninja mrgreen A ja czytam, wlasnie nowe Naruto... To juz 14 tom (^_^) Jest zajebisty.... Nawalaja sie tzrej Hokage ze soba(^_^)... Ide czytac dalej ninja ninja ninja ninja

Mnie ten tom znudzil... ale czekam na rozwiazanie akcji z Gaara...

Co do X-a - kto ma 1 tom niech spojrzy na pierwsza strone, gdzie to Kamui mowi "Jego zalatwie Ja". W tomie 19-tym, wszystko wyglada identycznie, ale zamiast smokow nieba sa smoki ziemi, i zamiast naszego Kamui'ka jest Fuuma-Kamui...
19-ty X sie wydaje, wychodzi powoli... po odcinku... w tygodnikach badz nawet miesiecznikach...
no ale dwa lata... to jednak troche przydlugo... juz zdazylam zmienic zdanie o X-ie, przestalam go tak "bezkarnie" lubic... zaczal mi tracic, zauwazylam, ze sporo watkow jest naciaganych...

Ale rysowany genialnie, wiec na pewno kupie ostatni tom.

Co do "Tsubasy..."- ogladalam pare pierwszych odcinkow i bylam zachwycona... a potem przeszlo.

|"Gravitation" jest fajne, polecam. Tak samo jak "Eden". O.

EvilYuki
Crew

PointZer0

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 11:44 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games