|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 9:16 am
ludzie... ludzie... zaliczyłam angielski... crying crying crying crying crying
Wielka Dae mnie wspomogła najbardziej... ichabot wznosił modły do wilkusa... dzięki wam kochani... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 03, 2008 11:05 am
ozby, gratulacje!!!! cheese_whine cheese_whine cheese_whine 4laugh teraz wszystko bedzie pieknie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 1:05 am
oh yeah, cieszmy się i radujmy~! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 4:10 am
ZebraDeath ludzie... ludzie... zaliczyłam angielski... crying crying crying crying crying Wielka Dae mnie wspomogła najbardziej... ichabot wznosił modły do wilkusa... dzięki wam kochani... crying crying crying crying whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 6:30 am
ZebraDeath ludzie... ludzie... zaliczyłam angielski... crying crying crying crying crying Wielka Dae mnie wspomogła najbardziej... ichabot wznosił modły do wilkusa... dzięki wam kochani... crying crying crying crying BRAAAAAAAAAAAAAAWOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! rofl ufff, co za ulga. Musiałaś twardo się z tego przekuć. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 9:28 am
pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 06, 2008 11:37 am
ZebraDeath pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying ej, ja Ci tylko wyłożyłam reguły i podałam przykłady. To, że to Ci pomogło, to zasługa Twojego zakuwania, bo przecież dobrze wiesz, że jeszcze tego nie umiałaś, kiedy skończyłyśmy. Byłaś bardzo dzielna. 3nodding A czy można wiedzieć, ile dostałaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 2:29 am
Daedhel ZebraDeath pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying ej, ja Ci tylko wyłożyłam reguły i podałam przykłady. To, że to Ci pomogło, to zasługa Twojego zakuwania, bo przecież dobrze wiesz, że jeszcze tego nie umiałaś, kiedy skończyłyśmy. Byłaś bardzo dzielna. 3nodding A czy można wiedzieć, ile dostałaś? trzy... ninja ale to i tak zbytek łaski u tej kobiety. miam filotowe wuoski whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 2:30 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying ej, ja Ci tylko wyłożyłam reguły i podałam przykłady. To, że to Ci pomogło, to zasługa Twojego zakuwania, bo przecież dobrze wiesz, że jeszcze tego nie umiałaś, kiedy skończyłyśmy. Byłaś bardzo dzielna. 3nodding A czy można wiedzieć, ile dostałaś? trzy... ninja ale to i tak zbytek łaski u tej kobiety. miam filotowe wuoski whee whee whee fijoletowe? zdjęcie prosimy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 4:22 am
pani psychol ZebraDeath Daedhel ZebraDeath pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying ej, ja Ci tylko wyłożyłam reguły i podałam przykłady. To, że to Ci pomogło, to zasługa Twojego zakuwania, bo przecież dobrze wiesz, że jeszcze tego nie umiałaś, kiedy skończyłyśmy. Byłaś bardzo dzielna. 3nodding A czy można wiedzieć, ile dostałaś? trzy... ninja ale to i tak zbytek łaski u tej kobiety. miam filotowe wuoski whee whee whee fijoletowe? zdjęcie prosimy ninja mam fotki, ale wychodzą czerwone na zdjeciach... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 4:34 am
może balans bieli zmień, czy cuś mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 5:34 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath pomnik Ci Dae, wystawię, trwalszy niż ze spiżu norrrmalnie crying crying ej, ja Ci tylko wyłożyłam reguły i podałam przykłady. To, że to Ci pomogło, to zasługa Twojego zakuwania, bo przecież dobrze wiesz, że jeszcze tego nie umiałaś, kiedy skończyłyśmy. Byłaś bardzo dzielna. 3nodding A czy można wiedzieć, ile dostałaś? trzy... ninja ale to i tak zbytek łaski u tej kobiety. miam filotowe wuoski whee whee whee i tak jestem z Ciebie dumna! 3nodding czemu fioletowe? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 7:19 am
fioletowa ladneee! tez cem zdjecie crying
ja tez sie musze pochwalic: moj Mistrz wreszcie nie zjechal mojej pracy, tylko byl ze mnie dumny. jestem taka szczesliwa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 7:48 am