|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:15 pm
*halványan csillogó ezüstös könycsepp ragyog fel a szeme sarkában, lehunyja a szemét és az lassan elindul végig az arcán, végül megpihen az állán lévő szakállank nem nevezhető szörpamacson, majd mikoron felkészült az ugrásra elengedi az arcot ahova hajdan tartozott és hosszú zuhanás után egy halk koppanással ér földet... még a könyörtelen halál is elgyengült ettől...* Nagyon tetszett!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:25 pm
Nazgoor LOL és ki hisztizett? stare Bocs sweatdrop rosszul fogalmaztam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:23 pm
Volfram *halványan csillogó ezüstös könycsepp ragyog fel a szeme sarkában, lehunyja a szemét és az lassan elindul végig az arcán, végül megpihen az állán lévő szakállank nem nevezhető szörpamacson, majd mikoron felkészült az ugrásra elengedi az arcot ahova hajdan tartozott és hosszú zuhanás után egy halk koppanással ér földet... még a könyörtelen halál is elgyengült ettől...* Nagyon tetszett! Ilyet én is tudok: *pityereg* NAH! jó voltam? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:26 pm
ne aggódj nazgoor
én még egy animációba se voltam benne...de nem baj
...vagy csak nem láttam xD...nemtom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:39 pm
Tényleg hogyan lehet ilyen animációkat csinálni?!?! neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:41 pm
Láttam az animációt és nekem nagyon tetszett biggrin Milyen progival csináltad? És hogyan lehet Pt adni? És mikor lesz a legközelebb tali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 2:33 pm
Ohh Akitta most aztán elmesélheted az animációkészités csínját-bínját whee Amúgy ennek a topiknak megvan az 500 post GRAt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:11 pm
Én az Adobe Flash CS3 PRO-val animálok...nem olcsó..de aki tudja h. kell megszerezni, annak nem nehéz.
Hogy HOGY KELL animálni? hmmmm.....nemtom...mindig magamtól jött. xd
és egy kis inside joke:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 12:58 am
Én vágom gondolom majdnem olyan mint a photoshop szerkesztője, csak kicsit bonyolultab.... Bizti menne ha valaki 1-szer elmagyarázná.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 1:00 am
Milyen érdekes,h pont ezt a részt shotoltad le xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 3:34 am
vrobi ne aggódj nazgoor én még egy animációba se voltam benne...de nem baj ...vagy csak nem láttam xD...nemtom biggrin De csak EDDIG!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 3:44 am
Akitta-chan vrobi ne aggódj nazgoor én még egy animációba se voltam benne...de nem baj ...vagy csak nem láttam xD...nemtom biggrin De csak EDDIG!!! xd Oh igen!!! És mi volt a videó végén a zene? na mi? Sonata Arctica - Victoria's Secret (az egyik kedvencem eleje) nagyon állat volt!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 4:53 am
Én szívesen megtanulnám az animációs készítését ha van valaki aki tanít ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 06, 2009 5:03 am
Volfram Akitta-chan vrobi ne aggódj nazgoor én még egy animációba se voltam benne...de nem baj ...vagy csak nem láttam xD...nemtom biggrin De csak EDDIG!!! xd Oh igen!!! És mi volt a videó végén a zene? na mi? Sonata Arctica - Victoria's Secret (az egyik kedvencem eleje) nagyon állat volt!! LOL ez kész!!! Nagyon kész!!! Én legalább énekelhettem a gaia koncertünkön xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|