|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:06 am
Setsuna Dragonclaw ^^ *przynosi sobie z biblioteki ksiazke i rozklada sie z nia na sofie* 3nodding PRzynosi sobie KAwe i rozkłada sie na Setsunie xd ... ale super miekko wink ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus BeeWolf_san Omega Sun Idę się uczyć Prawa Konstytucyjnego i Podstaw o Państwie i Prawie xp stressed papa kochanie :* Kukus-wstydliwy wcale nie... ja na serio jestem z natury wstydliwy redface ... mam tak od maleńkości sweatdrop ... czemu ty mi nigdy nie wierzysz? crying crying Nie no ja cie wierze no jasne ja wiem ze ty ... sie bardzo kobiet wstydasz ...!! i traktujesz ja z szcunkiem itd ... Ale przynaj zes sie slinił pewnie cała noc ??:>nie... Julia mnie obśliniła i pogryzła... szkoda, że nie mogę jej sobie na stałę przywłaszczyć... jedynie okazjonalnie mnie spotyka błogosławieństwo obcowania z tym cudem sweatdrop a ja jej nie znam nie wiedziaem nie wachałęm i nie ... no styka info ..:> i się ciesz... bo od samego zapachu jej perfum można oszaleć eek gdzieś miałem jej fotkę... ale chyba poszła się walić przy formacie crying poproszę o inną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Night_Queen Delein Night_Queen Czarny Night_Queen BeeWolf_san Night_Queen moze ktos mi pomoc??? jak mam zrobic sobie podpis i rysunek jednoczesnie , chodzi o to, ze obrazek z odnosnikiem do stronki, i ten podpis tak samo nnie wiem o co ci chodzi ale przecież chyba masz tak w sygnaturce już :0 chce pod tym usmiescic jeszcze questa, ale mi nie chce wejsc, wy tak robice i wam sie miesci, a mi nie chceA wyskakuje ci potem błąd, że sygnatura jest za długa? dokłanie.... crying pomoze ktos???Wybacz, ale w okienku można wstawić określoną ilość znaków, musisz skrócić nazwę pliku... ale Ty masz rysunek i dwa linki, a ja nie moge wstawic... crying wejdź tu żeby skrócić linki http://tinyurl.com/ nie udaje mi sie ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:08 am
Night_Queen Sayokun Night_Queen Delein Night_Queen Czarny Night_Queen BeeWolf_san Night_Queen moze ktos mi pomoc??? jak mam zrobic sobie podpis i rysunek jednoczesnie , chodzi o to, ze obrazek z odnosnikiem do stronki, i ten podpis tak samo nnie wiem o co ci chodzi ale przecież chyba masz tak w sygnaturce już :0 chce pod tym usmiescic jeszcze questa, ale mi nie chce wejsc, wy tak robice i wam sie miesci, a mi nie chceA wyskakuje ci potem błąd, że sygnatura jest za długa? dokłanie.... crying pomoze ktos???Wybacz, ale w okienku można wstawić określoną ilość znaków, musisz skrócić nazwę pliku... ale Ty masz rysunek i dwa linki, a ja nie moge wstawic... crying wejdź tu żeby skrócić linki http://tinyurl.com/ nie udaje mi sie ;( eek mi wychodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:12 am
Kukus i się ciesz... bo od samego zapachu jej perfum można oszaleć eek gdzieś miałem jej fotkę... ale chyba poszła się walić przy formacie crying poproszę o inną Zapytaj się jakie perfumy to sie wysmaruje to zwariujesz biggrin ...hahaha !!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:13 am
*Skacze na Ozziego*Mrau^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:14 am
BeeWolf Kukus i się ciesz... bo od samego zapachu jej perfum można oszaleć eek gdzieś miałem jej fotkę... ale chyba poszła się walić przy formacie crying poproszę o inną Zapytaj się jakie perfumy to sie wysmaruje to zwariujesz biggrin ...hahaha !!!!!! a jeśli ten zapach doprowadzi go do takiego szaleństwa że cie przeleci...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:15 am
Sei chan *Skacze na Ozziego*Mrau^ ^ *łapie sei i trzyma ją na rękach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:15 am
Ozzwald Sei chan *Skacze na Ozziego*Mrau^ ^ *łapie sei i trzyma ją na rękach* *Całuje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:16 am
BeeWolf Setsuna Dragonclaw ^^ *przynosi sobie z biblioteki ksiazke i rozklada sie z nia na sofie* 3nodding PRzynosi sobie KAwe i rozkłada sie na Setsunie xd ... ale super miekko wink ... stressed bee!!!! scream *zrzuca go z siebie* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 10, 2004 8:16 am
Ozzwald BeeWolf Kukus i się ciesz... bo od samego zapachu jej perfum można oszaleć eek gdzieś miałem jej fotkę... ale chyba poszła się walić przy formacie crying poproszę o inną Zapytaj się jakie perfumy to sie wysmaruje to zwariujesz biggrin ...hahaha !!!!!! a jeśli ten zapach doprowadzi go do takiego szaleństwa że cie przeleci...? no no no .... przemek leciał !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|