|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 6:37 am
racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 7:10 am
revcat racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen juz mnie to wkurwia powoli confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 7:52 am
racqel revcat racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen juz mnie to wkurwia powoli confused *szuka orzecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 11:45 pm
racqel revcat racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen juz mnie to wkurwia powoli confused a Ty myslisz ze po co ja to robie? zeby cie wlasnie wkurwic.... mrgreen dawno nie gralem ci na nerwach...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 11:57 pm
revcat racqel revcat racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen juz mnie to wkurwia powoli confused a Ty myslisz ze po co ja to robie? zeby cie wlasnie wkurwic.... mrgreen dawno nie gralem ci na nerwach...... 3nodding Hunter becomes the hunted...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 1:02 am
racqel revcat racqel revcat racqel tak to roznie bywa, raz luzujemy posladki a raz sie spinamy... dziwnym nie jest..... mrgreen juz mnie to wkurwia powoli confused a Ty myslisz ze po co ja to robie? zeby cie wlasnie wkurwic.... mrgreen dawno nie gralem ci na nerwach...... 3nodding Hunter becomes the hunted... dobra koniec zartow...rozmawialem z fiolka bardzo sie ucieszyla jak sie dowiedziala ze ja odwiedzimy....nie ma to tamto.....tylko ze ona nic nie wie o Agaci....czemu braciszku nic jej nie powiedziales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 11:43 pm
rofl rofl rofl rofl rofl super nie ma jak w domku 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl rofl rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:43 am
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl rofl super nie ma jak w domku 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl rofl rofl twisted
nom nie ma jak we włąsnych 4 scianach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:46 am
BeeWolf_san Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl rofl super nie ma jak w domku 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh rofl rofl rofl rofl twisted nom nie ma jak we włąsnych 4 scianach biggrin rofl trzeba to opic /uczcic rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:53 am
*wpada z kalachem w reku* UUUUURRRRRAAAAA narescie w domu *leci do piwnicy i zaraz wychodzi* bimbru nam nie zabrali... rofl
trzeba to jakas uczcic *bierze kilka granatow i wychodzi na zewnatrez* *slychac odlosy kilku wybuchow* normalnie jak na sylwestra....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:59 am
Kiray *wpada z kalachem w reku* UUUUURRRRRAAAAA narescie w domu *leci do piwnicy i zaraz wychodzi* bimbru nam nie zabrali... rofl trzeba to jakas uczcic *bierze kilka granatow i wychodzi na zewnatrez* *slychac odlosy kilku wybuchow* normalnie jak na sylwestra.... rofl *zafascynowana przyglada sie pokazowi fajerwerek* wooooooooooooooooooooooooooooooooow *jest pod wrazeniem* rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:08 am
ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:10 am
Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:37 am
Twisted_Exile Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted tia...wlasnie w tej chwili zostalem sam na sam ze swoja matka i calym domem do ********...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 1:47 am
Kiray Twisted_Exile Kiray ide sobie bo mam porzadki w domu... bede pozniej... powodzenia xd rofl twisted tia...wlasnie w tej chwili zostalem sam na sam ze swoja matka i calym domem do ******** class="clear"> o fak to wspolczuje a co bracia pouciekali? xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|