|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 12:59 am
Sei chan Ja jestem. Czesc Ayumi whee Cześć Danii whee Sei ty będziesz grała w to RPG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:00 am
Oglądałyście wczoraj mecz?
Real Madryt 2:0 Wisła Kraków crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:02 am
Będę grała, no i moge lekko pomóc bo mam w domu podręcznik, karte musi mi ktos jeszcze sprawdzić(pierwszy raz sama ją wypełniałam).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:05 am
Sei chan Będę grała, no i moge lekko pomóc bo mam w domu podręcznik, karte musi mi ktos jeszcze sprawdzić(pierwszy raz sama ją wypełniałam). Ja niemam karty ale już grałam te co soą tam na stronce mi niewyświetlają się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:09 am
Danii Sei chan Będę grała, no i moge lekko pomóc bo mam w domu podręcznik, karte musi mi ktos jeszcze sprawdzić(pierwszy raz sama ją wypełniałam). Ja niemam karty ale już grałam te co soą tam na stronce mi niewyświetlają się Żadna chociarz ta z prszykładową postacia powinna się wyświetlić, miałabyś przynajmniej to co jest na tych kartach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:15 am
Sei chan Danii Sei chan Będę grała, no i moge lekko pomóc bo mam w domu podręcznik, karte musi mi ktos jeszcze sprawdzić(pierwszy raz sama ją wypełniałam). Ja niemam karty ale już grałam te co soą tam na stronce mi niewyświetlają się Żadna chociarz ta z prszykładową postacia powinna się wyświetlić, miałabyś przynajmniej to co jest na tych kartach. JA wiem co jest na kartach ale niewiem których mamy używać bo tego jest od groma(TYCH KART)NAJRUŻNIEJSZYCH bo każda do innego D&D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:16 am
Spadam ludziska się ubrać i coś zjeść. Papatki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:17 am
czesc wszystkim^^ co porabiacie o tak wczesnej porze? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:19 am
Danii Sei chan Danii Sei chan Będę grała, no i moge lekko pomóc bo mam w domu podręcznik, karte musi mi ktos jeszcze sprawdzić(pierwszy raz sama ją wypełniałam). Ja niemam karty ale już grałam te co soą tam na stronce mi niewyświetlają się Żadna chociarz ta z prszykładową postacia powinna się wyświetlić, miałabyś przynajmniej to co jest na tych kartach. JA wiem co jest na kartach ale niewiem których mamy używać bo tego jest od groma(TYCH KART)NAJRUŻNIEJSZYCH bo każda do innego D&D Na każdej karcie jest napisane to samo, chodzi o to tylko byś sobie to pouzupełniała, a karta z podręcznika gracza i podręcznika do zapomnianych krain rużni sie tylko tym że jedna ma tło a druga nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:45 am
*otwiera drzwi i wygląda zza framugi swojego pokoju* Cześć wszystkim! Muszę w końcu umeblować sobie ten pokój, bo spanie na podłodze nie jest szczególnie przyjemne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:54 am
Wróciłem po przeczytaniu wszystkich postów stwierdzam ze nic się nie działo whee . To co teraz porobimy whee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:55 am
Korangar =[XF]= Wróciłem po przeczytaniu wszystkich postów stwierdzam ze nic się nie działo whee . To co teraz porobimy whee ? Może pogadamy o niczym *wyjmuje puszkę niebieskiej farby, pędzel i zaczyna malować pokój*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:58 am
Nie no "nic" jest nawet wporzo ale po godzince zaczyna denerwować ale nawet fajnie nic nie robi to mi się w niczym najbardziej podoba whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|