|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 3:53 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:03 pm
Hopey Sostrate Hopey Tihi, jag gör också konstiga ljud lite nu och då, det är jätteroligt whee XDDD ja!! fast det är ju lite synd att man skrämmer folk XDD >__> kan iof vara kul Haha, jo.. Klart det 䲠^^ jjah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:16 pm
Sostrate Hopey Sostrate Hopey Tihi, jag gör också konstiga ljud lite nu och då, det är jätteroligt whee XDDD ja!! fast det är ju lite synd att man skrämmer folk XDD >__> kan iof vara kul Haha, jo.. Klart det 䲠^^ jjah ^^ Schidooooow.. <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:17 pm
Hopey Sostrate Hopey Sostrate Hopey Tihi, jag gör också konstiga ljud lite nu och då, det är jätteroligt whee XDDD ja!! fast det är ju lite synd att man skrämmer folk XDD >__> kan iof vara kul Haha, jo.. Klart det 䲠^^ jjah ^^ Schidooooow.. <.< voovt?>__> ..........ÄGG! eek eller nåt xD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:24 pm
Aerals s夤r kan man ju ocks堢li om man 䲠uppe sent xd xd yes indeed *glomp*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:25 pm
Sostrate Hopey Sostrate Hopey Sostrate Hopey Tihi, jag gör också konstiga ljud lite nu och då, det är jätteroligt whee XDDD ja!! fast det är ju lite synd att man skrämmer folk XDD >__> kan iof vara kul Haha, jo.. Klart det 䲠^^ jjah ^^ Schidooooow.. <.< voovt?>__> ..........ÄGG! eek eller nåt xD sweatdrop eek .. Men.. Skumbanan gonk !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:25 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:29 pm
Aerals Sostrate Aerals s夤r kan man ju ocks堢li om man 䲠uppe sent xd xd yes indeed *glomp* waah eek *blir glompd* go jul! xd X3 god jul!!! Hopey: Bapelsin på dig xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:31 pm
Sostrate Hopey: Bapelsin på dig xd Men vilken förolämpning! crying ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:39 pm
Hopey Sostrate Hopey: Bapelsin på dig xd Men vilken förolämpning! crying ... xd xd !!!omagawd it wuz!O_o!! *dör* XD >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:45 pm
Sostrate Hopey Sostrate Hopey: Bapelsin på dig xd Men vilken förolämpning! crying ... xd xd !!!omagawd it wuz!O_o!! *dör* XD >_> Omg! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 4:58 pm
Hopey Sostrate Hopey Sostrate Hopey: Bapelsin på dig xd Men vilken förolämpning! crying ... xd xd !!!omagawd it wuz!O_o!! *dör* XD >_> Omg! eek =o...@_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 5:17 pm
Sostrate Hopey Sostrate Hopey Sostrate Hopey: Bapelsin på dig xd Men vilken förolämpning! crying ... xd xd !!!omagawd it wuz!O_o!! *dör* XD >_> Omg! eek =o...@_@ .. *Peta på* o.o;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|