|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 6:13 am
buaahahahaha mrgreen moze dlatego ze gram kobiete w tym wieku i za bardzo wczulam sie w role twisted wiem ze zdiejcia kiepskiej jakosci ale innych z tego przedstawienia nie mam ^^ co prawda i tak wygladam na starsza niz jestem ale 35 to moj nowy rekord do tej pory stwierdzono tylko max 24 xd mam tylko nadzieje ze kidys czas sie dla mnie laskawie zatrzyma blaugh a zeby nie bylo zem az taka stara mrgreen o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:39 am
Leylla buaahahahaha mrgreen moze dlatego ze gram kobiete w tym wieku i za bardzo wczulam sie w role twisted wiem ze zdiejcia kiepskiej jakosci ale innych z tego przedstawienia nie mam ^^ co prawda i tak wygladam na starsza niz jestem ale 35 to moj nowy rekord do tej pory stwierdzono tylko max 24 xd mam tylko nadzieje ze kidys czas sie dla mnie laskawie zatrzyma blaugh a zeby nie bylo zem az taka stara mrgreen o! Tutaj już normalnie XD Ja zawsze wyglądam na młodszą myhyhy... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:45 am
Leylla buaahahahaha mrgreen moze dlatego ze gram kobiete w tym wieku i za bardzo wczulam sie w role twisted wiem ze zdiejcia kiepskiej jakosci ale innych z tego przedstawienia nie mam ^^ co prawda i tak wygladam na starsza niz jestem ale 35 to moj nowy rekord do tej pory stwierdzono tylko max 24 xd mam tylko nadzieje ze kidys czas sie dla mnie laskawie zatrzyma blaugh a zeby nie bylo zem az taka stara mrgreen o! Ale lajtowe foty = D Miny urzekaja xDDDDDDDDD, a gryzienie butow hmm a pozniej mowicie, ze potrzebujecie nowe, bo stare sie zniszczyly ! O poznalem juz w jaki sposob sabotujecie wlasne obuwie : X Ah te kobiety =X
Rin: nie zawsze xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:49 am
r4id3n Leylla buaahahahaha mrgreen moze dlatego ze gram kobiete w tym wieku i za bardzo wczulam sie w role twisted wiem ze zdiejcia kiepskiej jakosci ale innych z tego przedstawienia nie mam ^^ co prawda i tak wygladam na starsza niz jestem ale 35 to moj nowy rekord do tej pory stwierdzono tylko max 24 xd mam tylko nadzieje ze kidys czas sie dla mnie laskawie zatrzyma blaugh a zeby nie bylo zem az taka stara mrgreen o! Ale lajtowe foty = D Miny urzekaja xDDDDDDDDD, a gryzienie butow hmm a pozniej mowicie, ze potrzebujecie nowe, bo stare sie zniszczyly ! O poznalem juz w jaki sposob sabotujecie wlasne obuwie : X Ah te kobiety =X
Rin: nie zawsze xDkiedy wyszłam na starsza? XD mądralo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:55 am
Rin_Youkai r4id3n Leylla buaahahahaha mrgreen moze dlatego ze gram kobiete w tym wieku i za bardzo wczulam sie w role twisted wiem ze zdiejcia kiepskiej jakosci ale innych z tego przedstawienia nie mam ^^ co prawda i tak wygladam na starsza niz jestem ale 35 to moj nowy rekord do tej pory stwierdzono tylko max 24 xd mam tylko nadzieje ze kidys czas sie dla mnie laskawie zatrzyma blaugh a zeby nie bylo zem az taka stara mrgreen o! Ale lajtowe foty = D Miny urzekaja xDDDDDDDDD, a gryzienie butow hmm a pozniej mowicie, ze potrzebujecie nowe, bo stare sie zniszczyly ! O poznalem juz w jaki sposob sabotujecie wlasne obuwie : X Ah te kobiety =X
Rin: nie zawsze xDkiedy wyszłam na starsza? XD mądralo XD O tutaj i to o cale 2 tygodnie : D >http://i73.photobucket.com/albums/i202/fynn_fish/rinka.jpg?t=1232021927<
Aaa 20:56 po ... znowu sie spoznie xC : o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 12:00 pm
r4id3n O tutaj i to o cale 2 tygodnie : D >http://i73.photobucket.com/albums/i202/fynn_fish/rinka.jpg?t=1232021927<
ale tutaj jest zdjęcie ^^ a nasza rozmowa toczyła się na poziomie realnym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:55 pm
Rin_Youkai r4id3n O tutaj i to o cale 2 tygodnie : D >http://i73.photobucket.com/albums/i202/fynn_fish/rinka.jpg?t=1232021927<
ale tutaj jest zdjęcie ^^ a nasza rozmowa toczyła się na poziomie realnym XD Spoko tez mam -3 do lat xD Jak fajnie jest byc mlodym heja ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 9:54 am
tak.. bylem piajany .. 1 2 3 4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 10:15 am
opcy tak.. bylem piajany .. 1 2 3 4nie wierze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 10:22 am
r4id3n Ale lajtowe foty = D Miny urzekaja xDDDDDDDDD, a gryzienie butow hmm a pozniej mowicie, ze potrzebujecie nowe, bo stare sie zniszczyly ! O poznalem juz w jaki sposob sabotujecie wlasne obuwie : X Ah te kobiety =X
Rin: nie zawsze xD hehehe hehe mrgreen asortyment mych min jest jeszcze wiekszy twisted Rin: mi nie przeszkadzalo ze wygladam na starsza dopuki 18 nie skonczylam xd teraz dla odmiany nie przeszkadzaloby mi wygladac na mlodsza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 1:42 pm
opcy tak.. bylem piajany .. 1 2 3 4Jaka przystojna męźciyzna tam jest 4laugh Wyglądasz tak, że człowiek nie ma siły na ciebie nakrzyczeć albo być za coś złym XD <- to miał być komplement zeby nie było XD Tylko czemu przypalasz koledze buzie żelazkiem <_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 11:40 am
Dariia http://photos.nasza-klasa.pl/15820652/52/main/547376a43f.jpeg Lepiej by Ci bylo w ciemnych wloskach =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|