|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:03 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel pomalu odzyskooje przytomnośc* ...... xd 'całuje' heart jak dobrze że jesteś z nami xd *przytula* niech on jush nie spiewa.... sad już go tu nie ma 3nodding nie będzie miał jak 3nodding i tu się mylisz... bo wciąż tu jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:04 pm
Ozzwald BeeWolf Ozzwald BeeWolf Sayokun stare stare stare odsuń się lethiel obudź się on już skończył Eh przynudzacie serio .. ja mykam narazie ...!!! może i przynudzają... Ej ej ej ... ja o rodzinie nigdny nie mówie wy ...!!! tylko Ozzy i Kukus ... nie rozumiem tego.. jestem głupi.. crying nie uogulniam was do tlumu .... !!! jestescie jednostki jedyne w swoim rodzaju ne !...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:05 pm
Kukus Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel pomalu odzyskooje przytomnośc* ...... xd 'całuje' heart jak dobrze że jesteś z nami xd *przytula* niech on jush nie spiewa.... sad już go tu nie ma 3nodding nie będzie miał jak 3nodding i tu się mylisz... bo wciąż tu jest lol.. ale przynajmniej nie spiewa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:06 pm
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Ozzwald BeeWolf Sayokun stare stare stare odsuń się lethiel obudź się on już skończył Eh przynudzacie serio .. ja mykam narazie ...!!! może i przynudzają... Ej ej ej ... ja o rodzinie nigdny nie mówie wy ...!!! tylko Ozzy i Kukus ... nie rozumiem tego.. jestem głupi.. crying nie uogulniam was do tlumu .... !!! jestescie jednostki jedyne w swoim rodzaju ne !... tącześć zrozumiałem tylko ja to się ma do kontekstu niezabardzo... ale nie ważne.. rano albo kiedy indziej to sobie przeanalizuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:06 pm
BeeWolf Ozzwald BeeWolf Ozzwald BeeWolf Sayokun stare stare stare odsuń się lethiel obudź się on już skończył Eh przynudzacie serio .. ja mykam narazie ...!!! może i przynudzają... Ej ej ej ... ja o rodzinie nigdny nie mówie wy ...!!! tylko Ozzy i Kukus ... nie rozumiem tego.. jestem głupi.. crying nie uogulniam was do tlumu .... !!! jestescie jednostki jedyne w swoim rodzaju ne !... przypomina mi to teorie wszy i napoleonów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:07 pm
Lethiel Kukus Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel pomalu odzyskooje przytomnośc* ...... xd 'całuje' heart jak dobrze że jesteś z nami xd *przytula* niech on jush nie spiewa.... sad już go tu nie ma 3nodding nie będzie miał jak 3nodding i tu się mylisz... bo wciąż tu jest lol.. ale przynajmniej nie spiewa 3nodding Cichuto .... Baj ..... baj .... Bajlando bajlanod ...!!!amigoś adios ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:08 pm
BeeWolf Lethiel Kukus Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel pomalu odzyskooje przytomnośc* ...... xd 'całuje' heart jak dobrze że jesteś z nami xd *przytula* niech on jush nie spiewa.... sad już go tu nie ma 3nodding nie będzie miał jak 3nodding i tu się mylisz... bo wciąż tu jest lol.. ale przynajmniej nie spiewa 3nodding Cichuto .... Baj ..... baj .... Bajlando bajlanod ...!!!amigoś adios ...! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:09 pm
BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:11 pm
Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk [podbiega i przytula się ] nie wiem .... AAaa AAaa ale ... jakoś taki senny sie zrobiłęm.... {moglem nie jestesc tego co Lethiel trzymała w słoiku}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:11 pm
Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk Dobry wieczór Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:12 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk [podbiega i przytula się ] nie wiem .... AAaa AAaa ale ... jakoś taki senny sie zrobiłęm.... {moglem nie jestesc tego co Lethiel trzymała w słoiku} lol... ale ja nie trzymam nic w sloikach... sweatdrop eek skąd ty to wzioleś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:13 pm
Lethiel BeeWolf Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk [podbiega i przytula się ] nie wiem .... AAaa AAaa ale ... jakoś taki senny sie zrobiłęm.... {moglem nie jestesc tego co Lethiel trzymała w słoiku} lol... ale ja nie trzymam nic w sloikach... sweatdrop eek skąd ty to wzioleś... no z AAAaa ziewa z twojego pokoiku !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:13 pm
Lethiel BeeWolf Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk [podbiega i przytula się ] nie wiem .... AAaa AAaa ale ... jakoś taki senny sie zrobiłęm.... {moglem nie jestesc tego co Lethiel trzymała w słoiku} lol... ale ja nie trzymam nic w sloikach... sweatdrop eek skąd ty to wzioleś... patzry na otwartą szafkę ze słoikami i napisem "trutki na szkodniki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 3:14 pm
Omega Sun BeeWolf Esta esta ..[otwiera oczy ... hej na hali owieckza wypsała kozy ..hej i to i tamto i 1-2-3 .. hej hej hej ..... Esta ,,,, cos tam .. hej bhej ...babasła baj la !!! eek co oni Ci zrobili ? gonk xd witaj *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|