|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:33 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! O_o ...... gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:34 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! krótka piłka z mojej strony robisz pałe czy nie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun eek co ty piłeś znowu nieprzetestowany bimber wójka jana od wujka Janka to ty się odpierdziel... on jest weteranem tego sportu... wielokrotny medalista w sztafecie cztery razy litr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! O_o ...... gonk crying crying crying Wiartarka wierci wino sie leje ... stary zeglaż na talezu sie chwieje .... opiekunka złamała pedzel do tapicerki hej sokolicy pijcie bimber ze solicy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:35 pm
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! O_o ...... gonk crying crying crying Wiartarka wierci wino sie leje ... stary zeglaż na talezu sie chwieje .... opiekunka złamała pedzel do tapicerki hej sokolicy pijcie bimber ze solicy ! *chowa sie za fotelikiem* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:36 pm
Ozzwald BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! krótka piłka z mojej strony robisz pałe czy nie..? hola... hola... holaaaaaaaa... żadnych aktoow sodomii mi tutaj nie odwalać... w ogoole sodomii nie odwalać, bo bu zajebię jak psy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:36 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! O_o ...... gonk crying crying crying Wiartarka wierci wino sie leje ... stary zeglaż na talezu sie chwieje .... opiekunka złamała pedzel do tapicerki hej sokolicy pijcie bimber ze solicy ! *chowa sie za fotelikiem* crying 'przytula' to się robi ciekawe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:37 pm
Sayokun Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel BeeWolf ona przytula go trzepoczac zesami na wietrze jak pedzel mari dobruwny ..alalala .. i jablka spadaja z gruszki na posacke swierzo pomaleowanej sciany !!! O_o ..... zaczynam sie go bać...... sad Ona sie boi a on stoi i siedzi na gałezi sznurka ... tralala .... !!!! w daszany blaszek stuka rosa spadajaca ze swierzych warzyw jamochłona !!! O_o ...... gonk crying crying crying Wiartarka wierci wino sie leje ... stary zeglaż na talezu sie chwieje .... opiekunka złamała pedzel do tapicerki hej sokolicy pijcie bimber ze solicy ! *chowa sie za fotelikiem* crying 'przytula' to się robi ciekawe 3nodding *wtoola sie* tio sie robi przerashające crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:38 pm
Kukus Sayokun eek co ty piłeś znowu nieprzetestowany bimber wójka jana od wujka Janka to ty się odpierdziel... on jest weteranem tego sportu... wielokrotny medalista w sztafecie cztery razy litr Wujek Janek to mój idol. Nie było takiej osoby której by nie przepił...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:38 pm
Lethiel *chowa sie za fotelikiem* crying Wskakuje za fotelik zdejmuje sporenki reci tyłkiem .... dziewuszka płącze lejeste sie deszcz z podłogi .. a strazacy maja urwane nogi .... przyklejeni do sciany odklejaja mokre organy ... a czarny pastor ma w majtkach meste do zebów ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:39 pm
BeeWolf Lethiel *chowa sie za fotelikiem* crying Wskakuje za fotelik zdejmuje sporenki reci tyłkiem .... dziewuszka płącze lejeste sie deszcz z podłogi .. a strazacy maja urwane nogi .... przyklejeni do sciany odklejaja mokre organy ... a czarny pastor ma w majtkach meste do zebów ... gonk *fire ball !!!* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:39 pm
BeeWolf Lethiel *chowa sie za fotelikiem* crying Wskakuje za fotelik zdejmuje sporenki reci tyłkiem .... dziewuszka płącze lejeste sie deszcz z podłogi .. a strazacy maja urwane nogi .... przyklejeni do sciany odklejaja mokre organy ... a czarny pastor ma w majtkach meste do zebów ... i transformersa.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:40 pm
Ozzwald Kukus Sayokun eek co ty piłeś znowu nieprzetestowany bimber wójka jana od wujka Janka to ty się odpierdziel... on jest weteranem tego sportu... wielokrotny medalista w sztafecie cztery razy litr Wujek Janek to mój idol. Nie było takiej osoby której by nie przepił... przepił swoją matkę przepił babkę dziadka nie przepił bo by musiał dopłacić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:41 pm
Lethiel BeeWolf Lethiel *chowa sie za fotelikiem* crying Wskakuje za fotelik zdejmuje sporenki reci tyłkiem .... dziewuszka płącze lejeste sie deszcz z podłogi .. a strazacy maja urwane nogi .... przyklejeni do sciany odklejaja mokre organy ... a czarny pastor ma w majtkach meste do zebów ... gonk *fire ball !!!* crying ognista kula plonie a ja mam w zapasie 2 slonie, hej tu i tam ...... lalala ....... ajskfnsajdfknsalfjsafhsafasfjklhasdfkljsafhklfhfsafhsafklhsakd ..... aaa a.a.a.a.a.a .a.a.a a.a.a a A ja hi ho he .. a topidolki maja krzywe zulte zeby i to nie zloto dzicci tylko kamieć wiec dentysta ..... dostarczy listy gdzie trzeba !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 2:41 pm
Sayokun Ozzwald Kukus Sayokun eek co ty piłeś znowu nieprzetestowany bimber wójka jana od wujka Janka to ty się odpierdziel... on jest weteranem tego sportu... wielokrotny medalista w sztafecie cztery razy litr Wujek Janek to mój idol. Nie było takiej osoby której by nie przepił... przepił swoją matkę przepił babkę dziadka nie przepił bo by musiał dopłacić czy ty się naśmiewasz z mojej rodziny..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|