Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 334 335 336 337 338 339 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Leylla

PostPosted: Fri Jan 09, 2009 7:36 pm

gdyz cierpie na bezsennosc nude i nie wiem co jeszcze, a przynajmniej dzisiaj tak mam... i gdyz dawno mnie tu nie bylo a zdjec nigdy nie pokazywalam ninja ujawnie sie ninja
co prawda nie aktualne ale od czegos trzeba zaczac sweatdrop
w ogole ciekawam czy mnie ktos jeszcze pamieta xp
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 1:24 am

Leylla
gdyz cierpie na bezsennosc nude i nie wiem co jeszcze, a przynajmniej dzisiaj tak mam... i gdyz dawno mnie tu nie bylo a zdjec nigdy nie pokazywalam ninja ujawnie sie ninja
Ja pamiętam ^^ był taki krótki okres gdzie Ty i jeszcze chyba 2 osoby tak się mocno udzielały,ale to hohoh temu XD

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

r4id3n

PostPosted: Sat Jan 10, 2009 2:27 am

Rin_Youkai
Leylla
Ja pamiętam ^^ był taki krótki okres gdzie Ty i jeszcze chyba 2 osoby tak się mocno udzielały,ale to hohoh temu XD

Rin, a jest ktos kogo nie pamietasz?: D
A zdjatko to widze, ze artystyczne i blask wlosow jak z reklamy smile Bardzo ladne no i czekamy za wieksza iloscia ; )
PostPosted: Sat Jan 10, 2009 5:02 am

r4id3n
Rin_Youkai
Leylla

A zdjatko to widze, ze artystyczne i blask wlosow jak z reklamy smile Bardzo ladne no i czekamy za wieksza iloscia ; )
Nie moja wina, ze mam dobrą pamięć XD

a o to ja w wersji wieśniackiej ^^

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Leylla

PostPosted: Sat Jan 10, 2009 5:50 am

Rin_Youkai

jakos ze 2 lata juz strzelily rofl crying az zatesknilam obejrzalam 130 odcinkow naruto i 90 ranmy1/2 i skruszona wrocilam na lono gai i ku uciesze serca widze ze tu wszystko jak bylo tak jest xd no prawie stressed

r4id3n

huh moze to dlatego ze sesja byla robiona dla salonu fryzjerskiego i mi czegos tam odrzywczego nawmasowywali stressed
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 1:37 pm

Rin_Youkai
Leylla
nom... nie wiem czy mi sie wydaje.. ale czy kolezanka leylla (marlly - czy jakos tak to szlo) czasem nie krecila cos z przeslawnym chazz'em... wink

opcy

Leylla

PostPosted: Sun Jan 11, 2009 2:33 pm

opcy
nom... nie wiem czy mi sie wydaje.. ale czy kolezanka leylla (marlly - czy jakos tak to szlo) czasem nie krecila cos z przeslawnym chazz'em... wink

*wydaje Ci sie napewno Ci sie wydaje...* stressed

ta... to chyba za duzo powiedziane sweatdrop troche flirtu bylo na poczatku a pozniej sie z nim ostro zarlam na forum... i wrzucalam na tego no... o.
musiales do tego wracac sweatdrop stressed stressed
pozatym on byl no tego... irytujacy.... sweatdrop
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 3:16 pm

Rin_Youkai
r4id3n
Rin_Youkai
Leylla

Nie moja wina, ze mam dobrą pamięć XD

a o to ja w wersji wieśniackiej ^^

Nie ma to jak niedzialajacy link ... super wiesniak ; X

A to kto ? :G

r4id3n

r4id3n

PostPosted: Sun Jan 11, 2009 3:18 pm

Leylla

huh moze to dlatego ze sesja byla robiona dla salonu fryzjerskiego i mi czegos tam odzywczego nawmasowywali stressed

Kurcze, ale odczuwam Twoja wypowiedz bardzo negatywnie : x ... gdybym byl kobieta to chcialbym zeby mi sie wlosy tak lsnily i ladnie wygladaly : O ... oh God, ale to gejowsko brzmi XD
PostPosted: Sun Jan 11, 2009 3:42 pm

r4id3n
Kurcze, ale odczuwam Twoja wypowiedz bardzo negatywnie : x ... gdybym byl kobieta to chcialbym zeby mi sie wlosy tak lsnily i ladnie wygladaly : O ... oh God, ale to gejowsko brzmi XD

e tam to byla raczej tesknota za tymi wlosami bo przeszlam pare metamorfoz i teraz wygladaja troche inaczej i czasami tesknie za tym co bylo o. xp

aaaaaa nie moglam sie oprzec zeby tego tu nie pokazac xd
tak tematycznie -> galeria
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Leylla

r4id3n

PostPosted: Sun Jan 11, 2009 4:37 pm

Latajacy p***s to jest to xD
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 6:26 am

r4id3n

O.O oł maj god XD byłam jeszcze blondynka! XD i nie miałam aparatu cyfrowego !

Skąd ty żeś to wytrzasnął surprised Nie mów, że skrzętnie przeglądałeś galerie... x.X Chociaż i tak nie pamiętam bym dawała coś takiego do galerii o.O

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

opcy

PostPosted: Mon Jan 12, 2009 6:32 am

Leylla
opcy

*wydaje Ci sie napewno Ci sie wydaje...* stressed

ta... to chyba za duzo powiedziane sweatdrop troche flirtu bylo na poczatku a pozniej sie z nim ostro zarlam na forum... i wrzucalam na tego no... o.
musiales do tego wracac sweatdrop stressed stressed
pozatym on byl no tego... irytujacy.... sweatdrop
mrgreen
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 7:40 am

Rin_Youkai
r4id3n

O.O oł maj god XD byłam jeszcze blondynka! XD i nie miałam aparatu cyfrowego !

Skąd ty żeś to wytrzasnął surprised Nie mów, że skrzętnie przeglądałeś galerie... x.X Chociaż i tak nie pamiętam bym dawała coś takiego do galerii o.O

Aaa dlaczego usunelas : X bylo ladne : )

Nie no przegladac tyle stron galerii to sodoma xD

r4id3n

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon Jan 12, 2009 7:46 am

r4id3n

Aaa dlaczego usunelas : X bylo ladne : )

Nie no przegladac tyle stron galerii to sodoma xD
brzydkie =,=
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 334 335 336 337 338 339 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games