|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:50 pm
wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:50 pm
Sayokun BeeWolf Do wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare Zajzał kurna zajzał ...!!! a pisałem tylko dla sei ..zajzał nie wytrzymał zajzał ..ahahaha Silver_day jak sie odwiniesz to bedzie ostatnia zecz jaka zrobisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:51 pm
Pisarz wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD) 4laugh witaj *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:52 pm
Pisarz wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD) witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun BeeWolf Do wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare Zajzał kurna zajzał ...!!! a pisałem tylko dla sei ..zajzał nie wytrzymał zajzał ..ahahaha Silver_day jak sie odwiniesz to bedzie ostatnia zecz jaka zrobisz wink a co mi zrobisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD) mina dziecka 2 letniego slini sie na prześcieradło Pisarza ..łeeee... czy ty wiesz ze wpadłeś w oko pewnej młodej damie skubany ołówku :> .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:53 pm
Pisarz wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD) joł, Kreduś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:53 pm
Kukus Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:54 pm
Silver_day BeeWolf Sayokun BeeWolf Do wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare Zajzał kurna zajzał ...!!! a pisałem tylko dla sei ..zajzał nie wytrzymał zajzał ..ahahaha Silver_day jak sie odwiniesz to bedzie ostatnia zecz jaka zrobisz wink a co mi zrobisz?? on nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya stare ... Lethiel tylko nie kop Kukusa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz wink smile blaugh whee (czyt. regres rozwoju intelektualnego XD) witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Kukus Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya stare ... Lethiel tylko nie kop Kukusa xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:55 pm
Sayokun Kukus Lethiel lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad czasem trzeba komuś powiedzieć kilka miłych słoow... a czasem aż trudno się powstrzymać... szczegoolnie względem takich lolków jak Soya stare zgłaszasz obiekcje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|