|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:46 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan O czym tak wogule rozmawiacie sweatdrop nie pytaj xp Mrau??? lethiel i cirilla zaczęły temat o aktorach a my się z nich nabijamy stare ... no co... 'przytula' nie bądź zła sad *przytula mocno* ech... nie jestem zla... 'przytula' przepraszam sad *wtoola sie* nie przeprashaj !!!! nie gniewam sie 3nodding xd 'całuje' mmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:47 pm
Cirilla koffani moi, muszem leciec. moja babcia chce sapc i sie drze ze dlugo siedze (mma trudne zycie) ] to jescze kiedys sie umuwimy do kina(lol) papatki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Say złe posuniecie ...!! hahaha .... Zwija sie ze sniechu a ja nie chciaęłm w domu zostac a takie jajca ...hahaha xd Nyu^ ^ Sayo ma pecha xd nie poprostu sAy to .... hahaha ... to nie melina wiec nie powiem !!!! To powiedz w melinie, bo chce wiedzieć xd A wiec my tak na desta ..ale nie pastor, nie wojek nie ....[1300 innyc ksywek] ... tylko pipaDo wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day jesli kos pojdzie ze mna do kina to ja stawiam 'idzie do kina.(nie wie z kim)...' ja bym z toba poszedł ale wiesz co ... nie chadzam na randki bedac w zwiazku !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:48 pm
Lethiel Kukus Lethiel lol...... ja sie nie umiem obrazać xd nauczyć cię? wink przy okazji dołączę lekcję obrażania innych blaugh lol... nie... xd xd xd ale wiesz, Słoneczko... jak zmienisz zdanie... wiadomo gdzie mnie znaleźć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla koffani moi, muszem leciec. moja babcia chce sapc i sie drze ze dlugo siedze (mma trudne zycie) papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Say złe posuniecie ...!! hahaha .... Zwija sie ze sniechu a ja nie chciaęłm w domu zostac a takie jajca ...hahaha xd Nyu^ ^ Sayo ma pecha xd nie poprostu sAy to .... hahaha ... to nie melina wiec nie powiem !!!! To powiedz w melinie, bo chce wiedzieć xd A wiec my tak na desta ..ale nie pastor, nie wojek nie ....[1300 innyc ksywek] ... tylko pipaDo wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:49 pm
Lethiel Cirilla koffani moi, muszem leciec. moja babcia chce sapc i sie drze ze dlugo siedze (mma trudne zycie) papatki sad nie smutaj, pzreca nie wychodze na zawsze (lol) jescze raz papaciaki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Silver_day jesli kos pojdzie ze mna do kina to ja stawiam 'idzie do kina.(nie wie z kim)...' ja bym z toba poszedł ale wiesz co ... nie chadzam na randki bedac w zwiazku !!! xd jak ci kiedys odwine to sie niepozbierasz a tak przy okazji to do kina mozemy isc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus Lethiel lol...... ja sie nie umiem obrazać xd nauczyć cię? wink przy okazji dołączę lekcję obrażania innych blaugh lol... nie... xd xd xd ale wiesz, Słoneczko... jak zmienisz zdanie... wiadomo gdzie mnie znaleźć wink lol.. obrashanie sie nie ma sensu... a obrashanie innych sprawia im przykrość sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla koffani moi, muszem leciec. moja babcia chce sapc i sie drze ze dlugo siedze (mma trudne zycie) papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun BeeWolf A wiec my tak na desta ..ale nie pastor, nie wojek nie ....[1300 innyc ksywek] ... tylko pipaDo wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare Przecierz napisane ze tylka ja moge to przeczytać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:50 pm
Sayokun BeeWolf A wiec my tak na desta ..ale nie pastor, nie wojek nie ....[1300 innyc ksywek] ... tylko pipaDo wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare co się tak trzeszczysz na mojego brata? stare chcesz w oko? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:50 pm
Sei chan Sayokun BeeWolf A wiec my tak na desta ..ale nie pastor, nie wojek nie ....[1300 innyc ksywek] ... tylko pipaDo wgladu dla sei smile wyłacznie ! surprised stare Przecierz napisane ze tylka ja moge to przeczytać xd mam dobry wzrok stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|