|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:05 pm
Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:06 pm
Cirilla Silver_day Lethiel Cirilla Lethiel xd xd xd nie bede wam przeshkadać ?? eek stare pewnie ze nie... to nie ma byc randka... ja jestem wierna moje Serafinkowi... stare 4laugh tio fajno whee nio to chodźmy 4laugh idziemy lethiel, na rybki z ferajny, nie? 4laugh 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla Silver_day Lethiel Cirilla Lethiel xd xd xd nie bede wam przeshkadać ?? eek stare pewnie ze nie... to nie ma byc randka... ja jestem wierna moje Serafinkowi... stare 4laugh tio fajno whee nio to chodźmy 4laugh idziemy lethiel, na rybki z ferajny, nie? 4laugh 3nodding 4laugh cha ja to mam pomysly 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin BeeWolf-sama... przeciez idziemy sobie bajeczke oglądac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:07 pm
Lethiel Silver_day Lethiel Cirilla Lethiel xd xd xd nie bede wam przeshkadać ?? eek stare pewnie ze nie... to nie ma byc randka... ja jestem wierna moje Serafinkowi... stare 4laugh tio fajno whee nio to chodźmy 4laugh idziemy 3nodding *ciagnie Sayo za lapke* jej ... xd biggrin a gdzie jest to kino???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Silver_day Lethiel Cirilla Lethiel xd xd xd nie bede wam przeshkadać ?? eek stare pewnie ze nie... to nie ma byc randka... ja jestem wierna moje Serafinkowi... stare 4laugh tio fajno whee nio to chodźmy 4laugh idziemy 3nodding *ciagnie Sayo za lapke* jej ... xd biggrin a gdzie jest to kino??? nie wiem.. xd idźmy za Silverem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla BeeWolf Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin BeeWolf-sama... przeciez idziemy sobie bajeczke oglądac... stare bajki rzadza swiatem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day cha ja to mam pomysly 3nodding a jaki jestes skromny... xd stare a propo kina, nie mamy go jeszcze w gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla BeeWolf Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin BeeWolf-sama... przeciez idziemy sobie bajeczke oglądac... stare UUuuu gorąco mi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj (trochę puźno ale nie zauważyłęm cię w tłumie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:09 pm
Cirilla Silver_day cha ja to mam pomysly 3nodding a jaki jestes skromny... xd stare a propo kina, nie mamy go jeszcze w gildii? skromnosc nie jest moja mocna jtrona redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Cirilla BeeWolf Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin BeeWolf-sama... przeciez idziemy sobie bajeczke oglądac... stare UUuuu gorąco mi smile *patrzy krytycznym wzrokiem stare po czym wzrusza ramionami nie zwracajac uwagi na komantarz...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Silver_day Lethiel Cirilla Silver_day Lethiel Cirilla Lethiel xd xd xd nie bede wam przeshkadać ?? eek stare pewnie ze nie... to nie ma byc randka... ja jestem wierna moje Serafinkowi... stare 4laugh tio fajno whee nio to chodźmy 4laugh idziemy lethiel, na rybki z ferajny, nie? 4laugh 3nodding 4laugh cha ja to mam pomysly 3nodding Chi... wszystko lepsze od Blair Witch Syf... żeby nakręcić dreszczowiec na kt po p22; godziny zasnąłem... zasnąłeś??? dla mnie to była ciekawa komedia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 12:10 pm
Cirilla BeeWolf Cirilla BeeWolf Sayokun Lethiel Sayokun ja pujdę z lethiel a wy we dwójkę 3nodding może być??? *przytula* 4laugh mogę z wami iść??? to już będzie was gromada biggrin 2 to za mało a 4 to juz tlum biggrin BeeWolf-sama... przeciez idziemy sobie bajeczke oglądac... stare UUuuu gorąco mi smile *patrzy krytycznym wzrokiem stare po czym wzrusza ramionami nie zwracajac uwagi na komantarz...* 'popiera'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|