|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:58 pm
stressed xd czemu wszyscy chca zdjecie moich majtek rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:59 pm
Twisted_Exile stressed xd czemu wszyscy chca zdjecie moich majtek rofl mrgreen twisted stalas sie bardzo popularna i atrakcyjna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:59 pm
Ozzwald Kiray no ba...a jak jeszcze masz w domu wyrob mandarynko podobny to bedziesz mogl sie w niego wpatrywac i potegowac swoje doznania... mrgreen nie mam... a sklepy juz pozamykane... musze sobie to zdjecie druknac... blaugh druknij i powies na scianie obok tego plakatu... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:02 pm
Ozzwald Twisted_Exile stressed xd czemu wszyscy chca zdjecie moich majtek rofl mrgreen twisted stalas sie bardzo popularna i atrakcyjna... mozna by powiedziec ze zdjecia twoich majtek rozeszly by sie jak siwieze buleczki...zwlaszcza po Partyzantach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:04 pm
dobranoc panom ponownie ide spac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:05 pm
Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted jestes pewna ze nie dotrzymasz nam towarzystwa... ja Ci nic nie zrobie... bo interesuje sie inna pania... co do Kiraya to nie wiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:07 pm
Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted dobranoc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:08 pm
Oasis - [What's the Story Morning Glory] Wonderwall [4:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:08 pm
Ozzwald Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted jestes pewna ze nie dotrzymasz nam towarzystwa... ja Ci nic nie zrobie... bo interesuje sie inna pania... co do Kiraya to nie wiem biggrin ja tez nie wiem... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:09 pm
Kiray Ozzwald Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted jestes pewna ze nie dotrzymasz nam towarzystwa... ja Ci nic nie zrobie... bo interesuje sie inna pania... co do Kiraya to nie wiem biggrin ja tez nie wiem... pirate jak to mowia ptak nie sluga... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:10 pm
Ozzwald Oasis - [What's the Story Morning Glory] Wonderwall [4:19] a ja slucham dziwnego szumu...nie wiem skad pochodzi ale przed chwila czulem sie jak nad morzem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:11 pm
Kiray Ozzwald Oasis - [What's the Story Morning Glory] Wonderwall [4:19] a ja slucham dziwnego szumu...nie wiem skad pochodzi ale przed chwila czulem sie jak nad morzem... ja lubie sluchac cos ala pisk, ktory powstaje w uszach jak jest kompletnie cicho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:11 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted jestes pewna ze nie dotrzymasz nam towarzystwa... ja Ci nic nie zrobie... bo interesuje sie inna pania... co do Kiraya to nie wiem biggrin ja tez nie wiem... pirate jak to mowia ptak nie sluga... blaugh tia... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:14 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Oasis - [What's the Story Morning Glory] Wonderwall [4:19] a ja slucham dziwnego szumu...nie wiem skad pochodzi ale przed chwila czulem sie jak nad morzem... ja lubie sluchac cos ala pisk, ktory powstaje w uszach jak jest kompletnie cicho... ja uwielbiam jak na wiosne i w lato swierszcze mi w ogrodku graja a ja ide spac... nie wiem czy Ci mowilem ze kiedys w swoich starych glosnikach podsluchalem rozmowe taksowkarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:14 pm
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald Twisted_Exile dobranoc panom ponownie ide spac twisted jestes pewna ze nie dotrzymasz nam towarzystwa... ja Ci nic nie zrobie... bo interesuje sie inna pania... co do Kiraya to nie wiem biggrin ja tez nie wiem... pirate jak to mowia ptak nie sluga... blaugh tia... xd pani porucznik chyba nas obserwoje i stara sie podjac wlasciwa decyzje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|