|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:05 pm
Charmie_Hiwatari Tya... niestety debil ktory jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności wkradł mi sie do serducha ( i nawet o tym nie wie==') ciągle ścina sie na łyso crying I on wie, ze ja tego nie lubie. Złosliwy ... kupek. A wygląda o tak ->  Jest glupi, wredny, ponury, mysli ze wszystkie go kochaja, jest łysym sk8em, i ma spalone poczucie humoru.... naprawde nie wiem co ja w nim widze o_O tzn, na G-G go nie ma... na szczescie ==' Wystarczy ze raz przez przyapdek zobaczyl moje majtki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:06 pm
 Lepiej byś się w takim przystojniaku zakochała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:07 pm
Charmie_Hiwatari Tya... niestety debil ktory jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności wkradł mi sie do serducha ( i nawet o tym nie wie==') ciągle ścina sie na łyso crying I on wie, ze ja tego nie lubie. Złosliwy ... kupek. A wygląda o tak ->  Jest glupi, wredny, ponury, mysli ze wszystkie go kochaja, jest łysym sk8em, i ma spalone poczucie humoru.... naprawde nie wiem co ja w nim widze o_O a ja kocham mojego Cienia, który ma kudły nie długie tylko takie..no..w sam raz ^^ takie mniej więcej jak na avatarku. A mój super-przystojny kumpel z katowic, miał blond włosy za ramiona, i ściął na 2cm crying Ale faceci z długimi blond włosami są taaaacy seksowni heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:09 pm
Korangar =[XF]=  Lepiej byś się w takim przystojniaku zakochała (zdjęcie z mangowych spotkań) blaugh CZY TY MNIE DRĘCZYSZ?! *przypomina sobie Aleksa* Oo ... stare ... sad CZEMU TEN DEBIL JEST TAKIM.... DEBILEM?! >.> (cholernie przystojnym debilem ><)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:11 pm
 A tak to naprawdę wyglądam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:13 pm
*zasłania oczy* Nie, nie, nie! DOŚĆ WSPOMNIEŃ! Liczy się teraz! *biega w kółko* ZABIERZ TE ZDJĘCIA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o.O To sa długie włosy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jejku.. ale macie tematy O_o Mnie to tam sie faceti podobaja z wlosami jak Mike 3nodding jaki Mike? Mike Shinoda!
Lece, bo przynudzacie troszke.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:16 pm
Kyoko Suomi Jejku.. ale macie tematy O_o Mnie to tam sie faceti podobaja z wlosami jak Mike 3nodding jaki Mike? Mike Shinoda! Lece, bo przynudzacie troszke.. xp mnie się podoba mój Cieniu heart .......no dobra, i długowłosi blond-metale heart xp ale sha...dobra, idę, bo mnie jakoś nie kręcą rozmowy o facetach, kosmetykach, kupowaniu ubrań itp wink poza tym muszę zjechać Jezusa że obciął włosy...no i jutro na popijawę...tyo lecę :* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:16 pm
Ja nie lubie facetów z łdugimi włosami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:18 pm
Mnie też nie kręca rozmowy o facetach, a juz zwłaszcza o kosmetykach i ubraniach _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:18 pm
Rynn the Vampire Kyoko Suomi Jejku.. ale macie tematy O_o Mnie to tam sie faceti podobaja z wlosami jak Mike 3nodding jaki Mike? Mike Shinoda! Lece, bo przynudzacie troszke.. xp mnie się podoba mój Cieniu heart .......no dobra, i długowłosi blond-metale heart xp ale sha...dobra, idę, bo mnie jakoś nie kręcą rozmowy o facetach, kosmetykach, kupowaniu ubrań itp wink poza tym muszę zjechać Jezusa że obciął włosy...no i jutro na popijawę...tyo lecę :* papa pa o jaka jestes szczesliwa ze mnei widzisz Aque xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:19 pm
Tak czy owak, pamietajcie żeby wszystko pisać przez CH (bo to moje inicjały XD a ja jestem tCHe best xd )
CH i pomidorówka RLZ wink
Zaraz pozukam jakiegoś swojego brzydkiego zdjęcia (wszystkie moje zdjecia sa brzydkie ;p)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|