|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 04, 2010 1:36 pm
Molylepke napsugar Medvelaszlo napsugar ezt én akartam belinkelni stare a lényeg, hogy tablóverseny folyik a városunkban és tényleg örülnék ha segítenétek köszönöööööm *.* Bocsi kedvesem sweatdrop de gyorsan elküldtem mindenkinek csak gaia volt hátra és ez az egyik módja, De szerintem megtudjuk kérni kapitányunkat hogy egy kör üzenetet is tudjon küldeni mindenkinek. Vagy azt mi is tudunk? nem tudunk, de azért ennyire nem kell túlzásokba esni.... majd néha belinkelgetem ide, vagy a szavazós topikbaAzért Mal-t megkérhetitek, ő küldhet guild-es annonszmentet. 3nodding (am szavaztam)Csak hogy ezen az oldalon is legyen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 12:56 am
Szavaztam én is smile Érdekes a tabló.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 3:49 am
Obilia Szavaztam én is smile Érdekes a tabló. köszike ^^ két osztály társam csinálta... az ő ötletük volt, mivel németes és spanyolos részünk is van német meg spanyol elemekből épül fel, bár csak azok értik akiknek megmondjuk h miket kell keresni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 4:35 am
napsugar a végzősök az utolsó héten valameik nap beöltöznek vicces ruhákba (mint farsangkor) és az egész sulin végigrohangálnak, hangosan énekelnek, kiabálnak, benyitnak a tanítási órákra és végigvonulnak, mint a rendes ballagáson, csak éppen viccesebben Nálunk ballagás előtti nap van bolondballagás. Akkor van a diáknap, diákdiri választás, és testvériskolával meccsek is, szal kész káosz. twisted Nem nyitogatnak be(mivel nincs is tanítás), hanem körbemennek az udvaron, majd a belvárosban is... Idén sajnos nem láttam, mert szellemszobában voltam akkor ijesztgetni scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 4:38 am
Nekem nagyon bejön a tabló heart és a fekete-fehér telitalálat biggrin Vannak érdekesek, mint a rulettasztalos, vagy az, amelyiken... jól látom, hogy Marilyn Monroe van rajta, vagy...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 5:03 am
Yolanda Thissa Nekem nagyon bejön a tabló heart és a fekete-fehér telitalálat biggrin Vannak érdekesek, mint a rulettasztalos, vagy az, amelyiken... jól látom, hogy Marilyn Monroe van rajta, vagy...??? igen ő van rajta.... a többit én nem tartom elég egyedinek (persze vannak más jók is) de a miénk legalább nem csak egy kinyomtatott random kép, hanem kapcsolódik hozzánk és benne van a két kezünk munkája biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 5:30 am
hát az érdekeset én inkább negatív értelemben gondoltam... szerintem próbálják fiatalosra és a maguk ízlésére formálni, de szerintem van egy határ, ahonnét már nem szívesen néznéd meg húsz-harminc év múlva...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 8:18 am
Medve kell egy Sisky the Wombat mert nekem van egy fölösleges
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 8:32 am
Ha jól emlékszem nálunk is volt bolondballagás, de mi áldozatunk voltunk, mi nem csináltuk, de mások igen, az osztályunkba is bejöttek kicsit hülyülni 1-2 percre, ha jól emlékszem. Az én tablóképem olyan barna-fehér.
Ez a csillogós esemény eléggé érdekes, ki tudja lesz-e belőle valami, majd csak kiderül. Először azt kérdeztem magamban miért nem csillognak ténylegesen a csillogó cuccok tartalmai is, úgy lenne az igazi és mikor hordod azt, akkor is csillogna rajtad tovább, szerintem eléggé jó és érdekes lenne. smile Mondjuk ha felmész a Towns-ba és a Hollywood-ra, akkor ott is csillogna rajtad. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 11:05 am
Obilia Szavaztam én is smile Érdekes a tabló. énis voksolok smile igenjó tabló ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 11:12 am
köszike ha eszetekbe jut akár minden órában nyomhatjátok, igazán hálás lennék.... kellene az ingyen kressz sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 11:29 am
megvolt a szekönd szavazat XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 11:29 am
Lurzt Medve kell egy Sisky the Wombat mert nekem van egy fölösleges Csak pénz lehet hogy nincs rá sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|